- Poruka
- 33.129
Grešiš. I ti na osnovu predikcije donosiš pogrešne procene.Раде му о глави стално, параноја тресе, вучић-додик синдром !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grešiš. I ti na osnovu predikcije donosiš pogrešne procene.Раде му о глави стално, параноја тресе, вучић-додик синдром !
Зашто СПЦ мрзи даброве?urpavo ga objasnjavaju kako sa i pisao godinama o titoistickom sistemu
idiotija
regent nas udruzio sa fukarom kako rece vojvoda misic
potom tito pravi drzavu od zaracenih strana ? prvio je kako bi abolirao hrvate za genocid
upravo isto govori kako sam pisao
a o tovojim jugoidiotijama i tom jugo nostalgisticnom piskaranju postoje mnogi tvoji postovi
pogotovo kad izjednacavas uloge u destrukciji jugoslavije, raspadu i odgovornosti u zlocinama gde najvise pominjes srebrenicu i slicno...
jel ti imas konkretno neke dokaze da kompletna spc mrzi dabrove ?Зашто СПЦ мрзи даброве?
Nemoj te strane izraze, tu prepoznaje izdajnikeGrešiš. I ti na osnovu predikcije donosiš pogrešne procene.
taman poslaGrešiš. I ti na osnovu predikcije donosiš pogrešne procene.
Već sam ga više puta iznela a ovo nije tema o njemu.
Eto, ne razumeš sarkazam i metaforu.spc mrzi dabrove ?
o ebo te led!
jel moguce ovo narode da neko izgovori...
A pomenuti nije iz države SrbijeЈа сам мислио да је тема о параноји, фобији и страховима и ове другосрбијанке и другосрбијанаца, али и оних са друге стране крезубосрбијанаца.
Lane je svakako pametan i mudar čovek. Međutim, Idiotija u kojoj smo svi živeli i još uvek živimo toliko je zatrovala sve oko sebe, da često pametan i mudar čovek postane žrtva njenih otrova, uprkos najboljim namerama.
Не разуме он ништа изгледа.Eto, ne razumeš sarkazam i metaforu.
Grešiš. I ti na osnovu predikcije donosiš pogrešne procene.
Da je radikalima konačno dogorelo posle 30+ godina zločinaSta mislite o ovim izjavama profesorke blokaderke Biljane Stojkovic
Важно је да је Библија Ватиканска. Да СПЦ није мрзела даброве, могли су да их наоружају крстовима и пошаљу да поједу Ватиканске Библије, али јок, онда би био неки нови Свети Дабар Великозубни, и не би смео да конзумираш целулозу у данима које садрже Ц.jel ti imas konkretno neke dokaze da kompletna spc mrzi dabrove ?
jesi li svestan stupidnosti tvog pitanja ??????????
ne cudi me, kod onih koji nisu srbi u regionu poznata je ta opsednutost sa spc...
ajde ... nemojEto, ne razumeš sarkazam i metaforu.
Na skrivenom delu tela samo za oči izabranihajde ... nemoj
takvo nesto nromalan srbin nikada ne bi postavio kao pitnanje
jesu te ucili da se sa svakojakim glupostima nije za saliti ?
mislim sta da ti kazem...
ps
gde krijes petokraku ?
mozda neki tatu na grudima ? a ?
jesam shvatio sam pogotovo ono izjednacavanje zlocina u stilu ko nas bre zavadi ?Na skrivenom delu tela samo za oči izabranihajde bre ne pričaj gluposti kao da prvi put čitaš moje postove. Ako do sada nisi shvatio,
nistane znam šta da ti kažem..
Nije ništa. Brojanje žrtava je sns način. Ja ne spadam u tu grupu.jesam shvatio sam pogotovo ono izjednacavanje zlocina u stilu ko nas bre zavadi ?
isticanje srebrenice i slicno...
nista
svećenici SPC bi isto bili za blokadere da ih Vučić ne kontrolira.blokaderi su totalno omrzli SPC jer odbija da se otvoreno stavi u njihovu sluzbu
spadas u jugoidiotijuNije ništa. Brojanje žrtava je sns način. Ja ne spadam u tu grupu.
Nije on jedini koji ju je zamađijao.Ставио си психопату и слуђену бабу коју је овај месијанац замађијао...
Пала му је мађија РесОццулта на најниже гране, најнижих поданика
Ne spadam jer mi ne može neko reći da su žrtve mog grada manje vredne nego neke druge žrtve i obratno. Krivac je isti.spadas u jugoidiotiju
dok se ne otarasimo tog misljenja nikada nam nece biti dobro
treba vas kaznjavati za to jugo hulenje
Oni bi pokrenuli ustanak, da ih nisu pobili 1944-45., Црвеним терором, a Broz da ih nije постављао од 1953.г.svećenici SPC bi isto bili za blokadere da ih Vučić ne kontrolira.
ludaka ima u svim profesijama. moz mislit sto je profesorkaSta mislite o ovim izjavama profesorke blokaderke Biljane Stojkovic