Biljana Srbljanović

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ps:Kusturicu necu da pominjem,doticni je bio vrlo blizak sa Milosevicem devedesetih i da tacno je da mu je suvinansijer filma ,,Podzemlje,,bio RTS,odnosno tadasnji urednik tzv bastilje Vucelic

А који си па ти кур*ц ПА ДА УОПШТЕ ПОМИЊЕШ И ПРОЦЕЊУЈЕШ ДЕЛО ЕМИРА-НЕМАЊЕ КУСТУРИЦЕ... ало, човече, освести се, ти можеш да искажеш своје мишљење у смислу: свиђа ми се-не свиђа ми се... А НЕ ДА ПРОЦЕЊУЈЕШ И ОЦЕЊУЈЕШ ЈЕР ЈЕ ЊЕГА СВЕТСКА ФИЛМСКА СТРУКА ДОВОЉНО ОЦЕНИЛА да треба да му се поклониш а не да тандрчеш.

То би исто било када би неки болид почео овде да ми тртља о томе да Пикасо (кога ја лично не волим) у ствари и није ништа нарочито, него је без везе... неозбиљно... да не кажем злонамерно, малограђанско и дилетантско писање.

Што се Биљане Србљановић тиче, видећемо да ли је њено дело или "дело" само производ политичког тренутка ИЛИ ЈЕ СТВАРНО ДОБАР ДРАМСКИ ПИСАЦ... али о томе треба ДА СУДИ ВРЕМЕ...значи, једном речју - сиктер!

To cija je ona rodjaka ,koga tuzi a ko nju tuzi u kojoj je stranci i slicno,nije moje da mislim,posmatram je kao pisca i kao takva mi je fenomenalna,geldao sam njen komad skakavci i odusevio me je,o otvorenim vratima necu ni da govorim,zena je genije za pisanje,ostalo me ne zanima.

Otvorena vrata

Ps:Kusturicu necu da pominjem,doticni je bio vrlo blizak sa Milosevicem devedesetih i da tacno je da mu je suvinansijer filma ,,Podzemlje,,bio RTS,odnosno tadasnji urednik tzv bastilje Vucelic

Znachi, ne zanima te shta je Biljana radila i sa kim je muljala, ali je Kusturica antihrist lichno jer si ti chuo da mu je jedan od finansijera filma "Underground" bio i RTS?

I otkud to da je on dobio tu parnicu, ako si ti tako siguran da je tachno to sa RTS-om kao finansijerom?

Back