- Poruka
- 16.741
epa neka ide u ***** onda
![]()
МОЖЕ....
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
epa neka ide u ***** onda
![]()
МОЖЕ....
![]()
Rece vam svedok na pocetku.![]()
Teraj se u kuratz sa njom...
pa onda u kuratz i sa mladicem i karadzicem mislim ona im je bila ortak![]()
Kako da ne.
pa onda u kuratz i sa mladicem i karadzicem mislim ona im je bila ortak![]()
decko pa onda imas 13g
ona je vladala rs zajedno sa karadzicem i mladicem=ista g...na
Tebi ni 100 godina nece pomoci da napises nesto smisleno,sama recenica ti je kontradiktorna.
Evo da boldujem.
Sam sebe poklapas.
pa ti si ili g up ili se pravis...pa naravno da je bila
isto tako i sloba ili milo su bili ortaci a posle je pukla tikva
Sta bi,zakljucio si da si ispao glup pa se sad branis napadom?
Ako ne znas sta predstavlja iliti znaci rec bio,bila.......vrati se u osnovnu,nemam sta da pricam sa nekim ko ne razlikuje vremena.
Time sto je priznala krivicu automatski je shebala sve ostale zvanicnike tadasnje RS//Da prizna krivicu,koji ce **** da se vraca neka ostane tamo bolje to je i zasluzila![]()
bila u kontekstu ,zajedno su vladali u proslosti,a ne bila u smislu prijateljstva koje je proslo
jasnije?
ona je osudjeni ratni zlocinac, ispravki nema
a ostali, pa veliki broj njih je osudjen ni za sta, kao neka odgovornost, a nisu ni priznali,
pa uvek ostaje otvoreno pitanje ponistavanja nepravilnog suda i sudjenja, vrlo je verovatno da su stvarno nevini, vreme radi za njih, tudji zlocini ne zastarevaju i polako se otkrivaju neki cak i sude, al jos tudjamn i alija nisu osudjeni za tu odgovornost, mada ima vremena
da skratim, ona je ratni zlocinac i kao takva je nanela stetu i srbiji, a za to nije (jos) odgovarala
kakvu stetu srbiji
koliko znam srbija nije ucestvovala u ratu u bosni
znaci nema stete
kakvu stetu srbiji
koliko znam srbija nije ucestvovala u ratu u bosni
znaci nema stete
mozemo i mi kao hag
za sve sto nam je kriv divlji zapad da napakujemo plavsicki, ipak je ona izigravala caricu milicu (tako su je zbvali `92. i` 93.)
neko i nama da plati, a i priznala je, gde su pa sankcije, pa ovo, pa ono...ima tu pun kofer
mora da je i neke pare drpila dok je bila na vlasti, naslo bi se za jedno 10-30 godina
Jeste,eu direktno ucenjuje Srbiju za optuzenike,ne BIH.
pa kad su u srbiji![]()
Ti znas gde su?
pa mislim da je dokazano da su do 2002 bili
pa ti sad vidi
Pa da ne mislis nego da znas video bi,ovako ne mogu.
e vidis zboog takvog stava...dobijamo po guzi vec 10g