Биљана Плавшић на путу за Београд

pa onda u kuratz i sa mladicem i karadzicem mislim ona im je bila ortak:per:

decko pa onda imas 13g
ona je vladala rs zajedno sa karadzicem i mladicem=ista g...na

Tebi ni 100 godina nece pomoci da napises nesto smisleno,sama recenica ti je kontradiktorna.

Evo da boldujem.

Sam sebe poklapas.

Time sto je priznala krivicu automatski je shebala sve ostale zvanicnike tadasnje RS//Da prizna krivicu,koji ce **** da se vraca neka ostane tamo bolje to je i zasluzila :dash::dash::dash::dash::dash::dash:

ona je osudjeni ratni zlocinac, ispravki nema

a ostali, pa veliki broj njih je osudjen ni za sta, kao neka odgovornost, a nisu ni priznali,
pa uvek ostaje otvoreno pitanje ponistavanja nepravilnog suda i sudjenja, vrlo je verovatno da su stvarno nevini, vreme radi za njih, tudji zlocini ne zastarevaju i polako se otkrivaju neki cak i sude, al jos tudjamn i alija nisu osudjeni za tu odgovornost, mada ima vremena

da skratim, ona je ratni zlocinac i kao takva je nanela stetu i srbiji, a za to nije (jos) odgovarala

bila u kontekstu ,zajedno su vladali u proslosti,a ne bila u smislu prijateljstva koje je proslo
jasnije?

Dobro to smo savladali.

I zar ti to nije sasvim dovoljno?

Pa i ja sam se nekad druzio sa ljudima za koje sad tvrdim da su zlo i koje bih uklonio prvom prilikom........i sta sada,ja sam njihov ortak?

Bila,vise nije i to je to.

ona je osudjeni ratni zlocinac, ispravki nema

a ostali, pa veliki broj njih je osudjen ni za sta, kao neka odgovornost, a nisu ni priznali,
pa uvek ostaje otvoreno pitanje ponistavanja nepravilnog suda i sudjenja, vrlo je verovatno da su stvarno nevini, vreme radi za njih, tudji zlocini ne zastarevaju i polako se otkrivaju neki cak i sude, al jos tudjamn i alija nisu osudjeni za tu odgovornost, mada ima vremena

da skratim, ona je ratni zlocinac i kao takva je nanela stetu i srbiji, a za to nije (jos) odgovarala

kakvu stetu srbiji
koliko znam srbija nije ucestvovala u ratu u bosni
znaci nema stete

kakvu stetu srbiji
koliko znam srbija nije ucestvovala u ratu u bosni
znaci nema stete

mozemo i mi kao hag

za sve sto nam je kriv divlji zapad da napakujemo plavsicki, ipak je ona izigravala caricu milicu (tako su je zbvali `92. i` 93.)

neko i nama da plati, a i priznala je, gde su pa sankcije, pa ovo, pa ono...ima tu pun kofer
mora da je i neke pare drpila dok je bila na vlasti, naslo bi se za jedno 10-30 godina

mozemo i mi kao hag

za sve sto nam je kriv divlji zapad da napakujemo plavsicki, ipak je ona izigravala caricu milicu (tako su je zbvali `92. i` 93.)

neko i nama da plati, a i priznala je, gde su pa sankcije, pa ovo, pa ono...ima tu pun kofer
mora da je i neke pare drpila dok je bila na vlasti, naslo bi se za jedno 10-30 godina

ona pare,ma joooooooook ona je bila iz patriotskih razloga na vlasti kao i svi srbi od 89g pa na ovamo:dash:

Plavšićeva i dalje u zatvoru
22. oktobar 2009. | 00:29 -> 23:15 | Izvor: B92, Tanjug
Stokholm, Banja Luka, Beograd -- Bivša predsednica Republike Srpske Biljana Plavšić još uvek se nalazi u zatvoru, potvrdio je za B92 ambasador Švedske u Beogradu Krister Bringeus.

Biljana Plavšić (FoNet,arhiv)

"Prema odluci švedske vlade, biće puštena na slobodu u utorak, 27. oktobra", rekao je Bringeus i na taj način demantovao izveštaje pojedinih medija, koji su, pozivajući se na izjavu predsednika RS Milorada Dodika, javili da je Plavšićeva oslobođena i da će večeras stići u Beograd.

"Biljana Plavšić biće oslobođenna 27 oktobra. To je odluka koju je moja vlada donela danas. Razlog za to je što je odslužila dve trećine kazne. Prema švedskim zakonima, zatvorenik može bniti uslovno oslobođen, ukoliko se u zatvoru dobro ponašao", rekao je Krister Bringeus.

Podsetimo, Vlada Švedske donela je konačnu odluku da na slobodu pusti Biljanu Plavšić, bivšu predsednicu Republike Srpske, pošto je Haški tribunal sredinom septembra odobrio da ona bude pre vremena puštena na slobodu 27. oktobra jer je odslužila dve trećine kazne.

Ipak, u međuvremenu su se pojavile informacije da je Plavšićeva već izašla iz švedskog zatvora Hilsenberg i da je na putu za Beograd. Tu informaciju pustila je novinska agencija Srna iz Banjaluke koja navela da bi Biljana Plavšić u Beograd trebalo da doputuje u kasnim večernjim satima.

Međutim, prema saznanjima B92, Plavišićeva je i danas popodne bila u pritvorskoj jedinici u zatvoru u Stokholmu.

Back