Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
pa koliko ja znam antijudaizam se odnosi na Jevreje, a ne na samozvane Jevreje iz neke ruralne srbijanske ili bosanske selendre
Превише времена проводиш на сајту Давидовића

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa koliko ja znam antijudaizam se odnosi na Jevreje, a ne na samozvane Jevreje iz neke ruralne srbijanske ili bosanske selendre
Mogla bi Ti da baciš neku protestnu pjesmu o tim nenormalnim Srbima. Dugo brate nismo počastvovani od Tebe nekim novim poetskim ostvarenjima.Ona je mrtva zena i treba da ostane takva za svakog normalnog Srbina
Kakve veze ima st je znas ja znam njene advokate ,keva mi je bila i saradnik u odbrani i tih 11 godina uz mogucnost pustanja posle 2/3 izdrzane kazne nije uopste lose ako pogfledamo da je Krajisnik koji je bio isti ili nizi po rangu ,a u vreme rata je bio pravi hipik za Plavsicku dobio 27 godina.
Mogla bi Ti da baciš neku protestnu pjesmu o tim nenormalnim Srbima. Dugo brate nismo počastvovani od Tebe nekim novim poetskim ostvarenjima.
Zena je priznala koje kakve gluposti!!
Bas te secanje slabo sluzi
Prvo priznala je nekekav genocid u Srebrenici;zatim je javno priznala da je RS genocidna tvorevina itd..
mnoge druge gadosti
Koje su se od nje trazile
A zar nije imala drugi izbor??
Zar nije imala dostojanstvo???
Priznavajuci lazi sa laznih optuzbi
Ona je srusila idol zene
I zauvek srusila svoj lik Srpkinje
Била политичка игра коју је изгубила..а ако ће мо због тога говорити издаја..треба читаву Србију назвати издајницима..Карџић са США склопио дилл.и сада кулира..јбт..а Биља плаћа његове рачуне... Рашковић, Младић, Кољевић, Биља..то су били Срби..ово друго све комуњареу Сребреници је признала злочин
KakAv zlocin se desio u Srebrenici???
Prvo u Srebrenici nije bilo zlocina
Sta je ona priznala???
Mrski su mi ti koji se se "pohvalno odreknu svoje jeresi i gorko pokaju za svoje grehe", kao sto kaze katolicka formula.
I cak ni ne promrmljaju 'eppur si muove' dok se dizu sa kolena ispred casne inkvizicije, kao Galilej.
[[Darko_91]] :neka je nek provede praznike s porodicom...
Ма каква инквизиција..тога код нас није било...Formula je inkvizicije. Pohvalno se odreknes jeresi i pokajes za grehe protiv katolicke dogme, naravno.
Ili te spale na lomaci.
Ма каква инквизиција..тога код нас није било...
Кренусмо од покајања..ти дође до јереси....ал си брз...