Biljana Plavsic je slobodna!!

Kakve veze ima st je znas ja znam njene advokate ,keva mi je bila i saradnik u odbrani i tih 11 godina uz mogucnost pustanja posle 2/3 izdrzane kazne nije uopste lose ako pogfledamo da je Krajisnik koji je bio isti ili nizi po rangu ,a u vreme rata je bio pravi hipik za Plavsicku dobio 27 godina.

Јесте али њега су осудили на основу превара над Биљаном Плавшић...јер да нису њу преварили..њега неби имали за шта осудити..осим Срба у БиХ..који су га могли осудити за лоповлук..

Zena je priznala koje kakve gluposti!!

Bas te secanje slabo sluzi

Prvo priznala je nekekav genocid u Srebrenici;zatim je javno priznala da je RS genocidna tvorevina itd..
mnoge druge gadosti
Koje su se od nje trazile

A zar nije imala drugi izbor??

Zar nije imala dostojanstvo???

Priznavajuci lazi sa laznih optuzbi
Ona je srusila idol zene
I zauvek srusila svoj lik Srpkinje

Zena je priznala koje kakve gluposti!!

Bas te secanje slabo sluzi

Prvo priznala je nekekav genocid u Srebrenici;zatim je javno priznala da je RS genocidna tvorevina itd..
mnoge druge gadosti
Koje su se od nje trazile

A zar nije imala drugi izbor??

Zar nije imala dostojanstvo???

Priznavajuci lazi sa laznih optuzbi
Ona je srusila idol zene
I zauvek srusila svoj lik Srpkinje

НИЈЕ ЈАВНО ПРИЗНАЛА НИШТА..а у Сребреници је признала злочин...де мало се информишите људи..када ја могу из "руралног поднебља" да се информишем..јбг..можете и ви други...

kolcecb3hb8.gif

KosovoSrbija.jpg

у Сребреници је признала злочин

KakAv zlocin se desio u Srebrenici???
Била политичка игра коју је изгубила..а ако ће мо због тога говорити издаја..треба читаву Србију назвати издајницима..Карџић са США склопио дилл.и сада кулира..јбт..а Биља плаћа његове рачуне... Рашковић, Младић, Кољевић, Биља..то су били Срби..ово друго све комуњаре

Mrski su mi ti koji se se "pohvalno odreknu svoje jeresi i gorko pokaju za svoje grehe", kao sto kaze katolicka formula.

I cak ni ne promrmljaju 'eppur si muove' dok se dizu sa kolena ispred casne inkvizicije, kao Galilej.

каква католичка формула..покајање је основа Хришћанства..поента..
Ко је теби држао веронауку???

kolcecb3hb8.gif

KosovoSrbija.jpg

Back