Bila sam u vezi sa...

treba da uvedemo poligamiju i da se dozvoli žestokim momcima da imaju do 10 žena i do 30 švalerki. Oni momci koji nisu žestoki treba da budu evnusi koji će da ih opslužuju kao i njihove žene. To je moj model idealnog društva i sve žene će biti zadovoljne, biće mir u svetu i rešićemo problem bele kuge

kazi endzi

- - - - - - - - - -

sacuti reci znam tri njih licno jednoj izvadjena slezina jedna ima neke nalaze o nasilju a treca izbijenih zuba
kontroverzno je i zestoko

Zaboravio si da pomeneš i nesretnicu što je bila sa Karićem u kolima one sudbonosne noći kad je vozio pijan ...
On se sada negde baškari po belom svetu a
devojka ima slamčice na koje diše, piški i jede....

@Žestoke momke obilazila u širokom luku mada u nekim mladim godinama moram priznati bilo je pitanje prestiža da te vide u gradu sa lokalnim mangupom...
samo to se nikad dobro ne završi po devojku. Nikad

Poslednja izmena:
Anđa je bila u vezi sa Šešeljom..

andza e Vendi
nisam znao ybte

- - - - - - - - - -

Zaboravio si da pomeneš i nesretnicu što je bila sa Karićem u kolima one sudbonosne noći kad je vozio pijan ...
On se sada negde baškari po belom svetu a
devojka ima slamčice na koje diše, piški i jede....

@Žestoke momke obilazila u širokom luku mada u nekim mladim godinama moram priznati bilo je pitanje prestiža da te vide u gradu sa lokalnim mangupom...
samo to se nikad dobro ne završi po devojku. Nikad
mozes ti da ih obilazis koko oces al ako se namerace na tebe njiova si
imas decka al on vam pridje i kaze mu dobra ti je cupi tebe scepa za ruku a njemu samar lupi:sanke:

- - - - - - - - - -

hoce li se cuti sta zanimljivo ...pitanje je sad ?!

- - - - - - - - - -

hmhmhm

maja tek sad obznanila da bila sa acom bulicem brate
znas kad ce ove nase da se ofiraju za jedno 10 godina mozda

- - - - - - - - - -

Sad kad krene CG jet set, krimosa, politicara...pa ova konkurencija sto je navatala po srbiji...
Pa oni lelemudi pevaci....

crnogorac je sam po sebi zestok momak jer stvari resava na ekspresan nacin
dakle svaka je imala svog crnogorca za odredjene stvari

Back