Bil Gejts

Imao je potencijal i izgurao ga u nedogled da se danas spekuliše kako, zašto. Činjenica da pričamo o njemu govori da Bill Gates još uvek živi kao svojevrsan fenomen, i ostaće fenomen svoje vrste još dugo. Nije bio zgodan i preterano lep, ali je postigao nešto da nadživi samog sebe i svrstavam ga u slične Nikoli Tesli.
Fuj. Gde nađe Nikolu Teslu da porediš sa Bil Gejtsom. Anđela i Demona. Fuj.

O mrtvima samo najbolje, ponosna sam jer delim nebo pod kojim je rastao Nikola Tesla-i molim se za njega.
Ja protiv Tesle nemam nista lose da kazem. Briljantan um daleko ispred svog vremena. Covek koji je mario za dobrobit covecanstva i ubijao se radeci.

Dok ga no su prevarili, ukrali patente, ukinuli finansiranja kada je formirao projekat da citava planeta moze koristiti besplatnu elektricnu energiju.

Ja protiv Tesle nemam nista lose da kazem. Briljantan um daleko ispred svog vremena. Covek koji je mario za dobrobit covecanstva i ubijao se radeci.

Dok ga no su prevarili, ukrali patente, ukinuli finansiranja kada je formirao projekat da citava planeta moze koristiti besplatnu elektricnu energiju.
Ja isto tako protiv Bill Gates-a.
Koliko ste vi znali Teslu uživo, toliko sam i ja Gates-a.

I treba da su mu uzeli patente, taj manijak je imao fetis na perad.
Jos su mi jasni oni ludjaci koji guze koze i razne sisavce, ali taj je zlostavljao golubice.
Pojavit ce se valjda neki cestiti, genijalni Srbin, u cije slobodno vrijeme nece frcati perad, vec zenske pi*zde.
Taj Tesla je corak.

prvo i prvo bilgejc nije covek nego je necovek a svi znamo da je necovek covek koji je postao necovek radeci drugim covecima necovecne stvari
drugo i drugo kao i prvo taj necovek je necovecnim metodama pravijo te vakcine za sta postoje i konkretenski dokazi ali se ne mogu objaviti posto
bilgejc prati sta se pise i on sve cenzurise odnosno obrise necovecanski

I treba da su mu uzeli patente, taj manijak je imao fetis na perad.
Jos su mi jasni oni ludjaci koji guze koze i razne sisavce, ali taj je zlostavljao golubice.
Pojavit ce se valjda neki cestiti, genijalni Srbin, u cije slobodno vrijeme nece frcati perad, vec zenske pi*zde.
Taj Tesla je corak.
Ne znam pod kakvim si supstancama trenutno, ali bih ti sugerisao da ne uzimas vise.

Gospodin Gejts je veliki čovek i filantrop. Ovi što ga napadaju nisu mu ni do kolena i mogu samo da mu pljunu pod prozor.
gejc nije filantrop ! on hoce da vakcionise sve i to stoji ali dali stoji posle vakcionisanja
i vakcionacije pojedinca nekakakva garantcija da ce ta vakcina da radi to sto kazu da treba da radi a da nece da radi to sto ne kazu da ce daa mozda radi a !?

Ali imas covid pasos. Ne mozes imati medjunarodno putovanje. Poceli polako da suzbijaju slobodu izbora. Bice kao po Bibliji. Ko ne primi zig zveri nece moci ni da kupi ni da proda.
nekada su za kreditne kartice govorili evo ga žig zveri sada su to covid pasoši sutradan ko zna šta
biće da su te jevrejske bajke ipak šuplja priča na kraju

Bice kao po Bibliji.
Po Bibliji mi i jeste. Ne mogu putovati-pa za šta bih putovala a da to nije posao, koji posao ako nije po Bogu?
Šta ima da putujem, svet je veliki i lep... u isto vreme odvratan i ružan. Da bacam pare na putovanja kad sa tim parama mogu nešto bolje, pametnije....
Vakcinisati me neće.
Gotova priča!
Nisam pretnja ni za koga osim za samu sebe.

Po Bibliji mi i jeste. Ne mogu putovati-pa za šta bih putovala a da to nije posao, koji posao ako nije po Bogu?
Šta ima da putujem, svet je veliki i lep... u isto vreme odvratan i ružan. Da bacam pare na putovanja kad sa tim parama mogu nešto bolje, pametnije....
Vakcinisati me neće.
Gotova priča!
Nisam pretnja ni za koga osim za samu sebe.
Govorim o pasosima zato sto moraju poceti od necega. Malo po malo. Necu se ni ja vakcinisati, logicno. Poenta je da ce ici korak po korak dok ljudi ne popuwte zarad ovozemaljskih privilegija.

Back