White Guar
Primećen član
- Poruka
- 962
To da se njegova deca ne vakcinišu je lažna vest odavno izbrisana sa sajta na kom se prvi put pojavila, napisana od strane nepoznatog novinara pod pseudonimom. Na koliko sam samo lažnih vesti nabasao prethodnih godina ne bi me čudilo da se radi o namernom širenju laži zarad stvaranja histerije. Navešću samo jedan primer - u Srbiji se prethodnih godina širio snimak navodnog rušenja 5g antene u Kini a snimak je sa protesta u Hong Kongu gde su demonstranti rušili uličnu kameru. I kada bih to napisao u komentaru ljudi bi me ispravljali i napadali, kao zašto nose maske ako je snimak iz 2018/19 pre pojave kovida itd.
Ovo dolazi od nekog ko je upoznat sa teorijama zavera već mnogo godina unazad. Isto tako, znam da postoje oni koji namerno šire dezinformacije, bilo zarad zabave ili nečeg ozbiljnijeg. To je sad i u Srbiji uzelo maha pre svega na društvenim mrežama.
Što se tiče dokaza da se svetska elita vakciniše, ne bih ovde jer je deo mog privatnog života. Eto, ne mora mi niko verovati.
Ovo dolazi od nekog ko je upoznat sa teorijama zavera već mnogo godina unazad. Isto tako, znam da postoje oni koji namerno šire dezinformacije, bilo zarad zabave ili nečeg ozbiljnijeg. To je sad i u Srbiji uzelo maha pre svega na društvenim mrežama.
Što se tiče dokaza da se svetska elita vakciniše, ne bih ovde jer je deo mog privatnog života. Eto, ne mora mi niko verovati.