Bil Gejts

To da se njegova deca ne vakcinišu je lažna vest odavno izbrisana sa sajta na kom se prvi put pojavila, napisana od strane nepoznatog novinara pod pseudonimom. Na koliko sam samo lažnih vesti nabasao prethodnih godina ne bi me čudilo da se radi o namernom širenju laži zarad stvaranja histerije. Navešću samo jedan primer - u Srbiji se prethodnih godina širio snimak navodnog rušenja 5g antene u Kini a snimak je sa protesta u Hong Kongu gde su demonstranti rušili uličnu kameru. I kada bih to napisao u komentaru ljudi bi me ispravljali i napadali, kao zašto nose maske ako je snimak iz 2018/19 pre pojave kovida itd.
Ovo dolazi od nekog ko je upoznat sa teorijama zavera već mnogo godina unazad. Isto tako, znam da postoje oni koji namerno šire dezinformacije, bilo zarad zabave ili nečeg ozbiljnijeg. To je sad i u Srbiji uzelo maha pre svega na društvenim mrežama.
Što se tiče dokaza da se svetska elita vakciniše, ne bih ovde jer je deo mog privatnog života. Eto, ne mora mi niko verovati.

To da se njegova deca ne vakcinišu je lažna vest odavno izbrisana sa sajta na kom se prvi put pojavila, napisana od strane nepoznatog novinara pod pseudonimom. Na koliko sam samo lažnih vesti nabasao prethodnih godina ne bi me čudilo da se radi o namernom širenju laži zarad stvaranja histerije. Navešću samo jedan primer - u Srbiji se prethodnih godina širio snimak navodnog rušenja 5g antene u Kini a snimak je sa protesta u Hong Kongu gde su demonstranti rušili uličnu kameru. I kada bih to napisao u komentaru ljudi bi me ispravljali i napadali, kao zašto nose maske ako je snimak iz 2018/19 pre pojave kovida itd.
Ovo dolazi od nekog ko je upoznat sa teorijama zavera već mnogo godina unazad. Isto tako, znam da postoje oni koji namerno šire dezinformacije, bilo zarad zabave ili nečeg ozbiljnijeg. To je sad i u Srbiji uzelo maha pre svega na društvenim mrežama.
Što se tiče dokaza da se svetska elita vakciniše, ne bih ovde jer je deo mog privatnog života. Eto, ne mora mi niko verovati.
Napisao si esej bez tog kljucnog dela i naravno sa gomilom informacija koja nisu tema. Ako ne zelis da dajes dokaze nemoj ni iznositi informaciju a to da je vest lazna ti ne mozes da znas isto kao sto ne mozes da znas da se vakcinisu jer ti ne verujem da si deo neke svetske elite (ili poznajes nekoga) pa da znas to iz prve ruke u suprotnom ne bi ni bio na forumu. Mislim to sto si ti naveo je kao kad bih ja sad rekao da znam da je u nekim vakcinama otrov od koga umires u roku od 5 minuta ali ne mogu da ti kazem kako to znam ni ko mi je rekao, takve informacije nemaju nikakav znacaj.

Sta znaci pouzdan link? Ni jedan nije pouzdan sve je do toga sta tebi odgovara tako recimo kad ti se nesto ne svidja kazes da je vest lazna a kad ti se svidja onda izaberes da verujes. Niko ne moze da garantuje da mu deca nisu vakcinisana kao sto ne moze da garantuje ni da jesu.
Pa link gde možemo da čujemo Gejtsovog lekara kako to kaže, naravno lepo bi bilo i da imamo dokaz da ta osoba jeste onaj za kog se predstavlja, tj Gejtsov lekar.

Mislim to je neki minimum dokaza, da znamo ko govori i šta je tačno rekao.

Pa link gde možemo da čujemo Gejtsovog lekara kako to kaže, naravno lepo bi bilo i da imamo dokaz da ta osoba jeste onaj za kog se predstavlja, tj Gejtsov lekar.

Mislim to je neki minimum dokaza, da znamo ko govori i šta je tačno rekao.
Pricalo se o tome pre par godina ne znam ni ja tacno kad, ako te zanima uzmi pa trazi ja se secam da je bila ta izjava.

Screenshot_3.png

Bil Gejts je sve rane verzije svojih softvera, počev od DOS-a pa preko Word-a i drugih držao namerno nezaštićene i puštao da narod krade i koristi besplatno. Njegova arhitektura je bila prilično otvorena i dozvolila je da stotine miliona ljudi širom planete imaju bar koru hleba da jedu, a mnogi su zbog njega postali enormno bogati. Sve svoje pare je zaveštao u humanitarne svrhe a nagovorio je i mnoge duge bogataše da urade isto.
Ne znam ko je počeo i zašto da ga pljuje, ali bih mogao po oprobanom receptu Teorije zavere da uprem prst u nekoga kome smetaju takvi koji puno daju a ne traže materijalnu dobit nazad.

Imao je potencijal i izgurao ga u nedogled da se danas spekuliše kako, zašto. Činjenica da pričamo o njemu govori da Bill Gates još uvek živi kao svojevrsan fenomen, i ostaće fenomen svoje vrste još dugo. Nije bio zgodan i preterano lep, ali je postigao nešto da nadživi samog sebe i svrstavam ga u slične Nikoli Tesli.

Gejts podržava ideju o zatamnjenju Sunca – prahom krede​

Šef kompanije Microsoft Bil Gejts podržava ideju da se ispuštanjem praha krede u atmosferu Zemlje zatamne sunčevi zraci i tako spreči globalno zagrevanje, ali ta namera izuzetno zabrinjava naučni svet.

Gates finansira studiju istraživača sa Harvarda, koja nastoji da dokaže da bi svakodnevno ispuštanje miliona tona krede pretvorene u prah moglo da zatamni Sunce i da bude oružje protiv klimatskih promena.
https://rs.n1info.com/scitech/a523146-gejts-podrzava-ideju-o-zatamnjenju-sunca-prahom-krede/
Planeta bez sunca takav talenat se ne rađa često

Bil Gejts je sve rane verzije svojih softvera, počev od DOS-a pa preko Word-a i drugih držao namerno nezaštićene i puštao da narod krade i koristi besplatno. Njegova arhitektura je bila prilično otvorena i dozvolila je da stotine miliona ljudi širom planete imaju bar koru hleba da jedu, a mnogi su zbog njega postali enormno bogati. Sve svoje pare je zaveštao u humanitarne svrhe a nagovorio je i mnoge duge bogataše da urade isto.
Ne znam ko je počeo i zašto da ga pljuje, ali bih mogao po oprobanom receptu Teorije zavere da uprem prst u nekoga kome smetaju takvi koji puno daju a ne traže materijalnu dobit nazad

posto me mrzi da se macujem
samo cu da ti kazem da vecu glupost odavno nisam procitao

Odje Fakjeov brat rodjeni Elvir. Ja i Fakje smo cimeri u njegovoj kuci, pa mi on dade ovo da se ja ne registrujem, jbga, cemu ta frka oko registracije bolan. Vidjeh dok je Fakje bio za kontrolama da se spominje satanin najveci sluga Bil Gejts na ovom forumu. Ja mogu samo da kazem da u analima istorije nije bilo mnogo losijih ljudi od Gejtsa bolan, bez zafrkancije. Ako pogledate to sto je radio, to je za svaku osudu! Malo ljudi zna da je "sors kod" (source code) za Windows 95 operativni sistem bukvalno ukrao od konkurencije iz Sonyja. A od tog koda je nadalje tekla evolucija Windowsa, u cijoj je osnovi bio taj sors kod. I to je samo jedan od primera, mogu odje da preksutra da vam besedim. Ali to nije poenta, sve ovo imate na internetu, pa koga zanima moze pogledat.

Elvir

Back