BIKOVI NE PODNOSE

• Začetnik teme Začetnik teme liliere
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bikovi jesu dosta osvetoljubivi,ali ako ih povredis bas tamo gde ih najvise boli,NIKAD ne oprastaju,ali nikad,niti se svete,jednostavno umres za njih.Svi bikovi koje znam su takvi,muski barem.Ekstremno su ljubomorni,i kad imaju i kad nemaju razloga.I da,ziva je istina da nikad nece priznati da nisu u pravu.A sto se tice one devojke sto je njen bik ignorise,treba da zna da ce se praviti lud dok god joj se ne smuci i dok ga ona ne ostavi.Jer oni su divni samo dok ne dobiju ono sto zele ili dok ne vide da si se zaljubila u njih.Ipak,srecno.

Ako mislis na muske bikove evo informacije iz licnog ljubavnog iskustva:

-odani i verni
- posveceni i strastveni ljubavnici ( maratonci)
-muzevni
-inteligentni
-kad vole , vole duboko (iako mogu delovati rezervisano ili hladno)
-obozavaju svoj dom, domacinski su tipovi
- hedonisti ( gorih nema)
- realisti i prakticari
- materijalisti
- vole lepe zene, groze se zapustenosti
- mogu da deluju arogantno
- tvrdoglavi ( misle da su uvek u pravu)
- surovo iskreni
- vole lepe i kvalitetne stvari
- temeljni su i analiticni
- odgovorni ( groze se neozbiljnosti)
-dobri prijatelji i drustveni su
-imaju smisla za humor
-nisu preterano romanticni, mada...

ps. naravno, ima raznih bikova, ovo je samo moje iskustvo sa njima! :D

...ooooooo pa tvoje iskustvo i nije tako lose,dosta toga ti znas o njima.Moje iskustvo govori da su oni najboli znak za SKORPIJE. :wink: :D :oops:
Izvini sto te pitam,sta si ti u horoskopu kad imas tako lepo iskustvo i misljenje o BIKOVIMA. :P :P :P

opasna skorpija:
...ooooooo pa tvoje iskustvo i nije tako lose,dosta toga ti znas o njima.Moje iskustvo govori da su oni najboli znak za SKORPIJE. :wink: :D :oops:
Izvini sto te pitam,sta si ti u horoskopu kad imas tako lepo iskustvo i misljenje o BIKOVIMA. :P :P :P

Pa ti stvarno pitash gluposti

:D :D :D :D :D

Ovo je bila oda bikovima.
:D :D :D :D

Biku od bika. :D :D :D

Bikovi ne vole nista izvestaceno (cak ne podnose ni vestacko cvece :wink: ), previse upadljivo, isfolirano. Ne vole glumu, laz i prevaru. I od strane prijatelja, porodice i od strane ljubavnika.
Jednom ga izdaj i zavrsio je sa tobom zauvek.

Princeza:
Bikovi ne vole nista izvestaceno (cak ne podnose ni vestacko cvece :wink: ), previse upadljivo, isfolirano. Ne vole glumu, laz i prevaru. I od strane prijatelja, porodice i od strane ljubavnika.
Jednom ga izdaj i zavrsio je sa tobom zauvek.

Bikovi su super, a to sto si rekla istina je.Oni niti oprastaju,a kamo li zaboravljju...Zato je bolje biti sa njima iskren do koske,pa makar to bila i surova istina..... :cry: :wink: :P

Ja pa ja:
opasna skorpija:
Ja pa ja:
Ma neeeee. To si ti kao bik pisala odu bikovima.

Ja sam ovan, ...
ili beshe, ovca.
Neshto tako. :D :D :D

Ovan,uhhhh,ljubomorko,da moze sa jarcem pod ruku :P :P :P

Ajdee, breee. Pa nisam ja ljubomoran ... toliko. :D :D
Ma shalim se.

.......TOLIKO.....Salis se aaaaaaa!!!! :wink: :wink:
:wink: :P :P Ko vas ne zna........ :wink: :wink: :wink: :oops: :lol:

divlja-u-srcu:
opasna skorpija:
divlja-u-srcu:
Aaaa!
Pa dobro, al' ja nisam tipican bik! :P

Nego sta si........ :x
A to sto sam te pitala sta si u horoskopu,ocekivala sam nesto drugo,jer ja nikada ne hvalim toliko svoj znak........ :wink: :)

Ma ja sam hvalila muske bikove, o zenskim nisam ni rec rekla! :wink:
OK.izvini ali pogresno sam te razumela.... :P 8)

Back