BIKOVI NE PODNOSE

• Začetnik teme Začetnik teme liliere
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Princeza:
Ne vole viku i dreku i pridike. Nikad ne kazi za njih da su spori ili lenji. Uvredice se, jer oni samo imaju taj natenane ritam, za razliku od Blizanaca ili Vodolija. Ipak, videcete da sve zavrse sto su naumili. Posao je na prvom mestu, nece se razbacivati novcem, nece kupovati gluposti koje nece nositi ili koristiti. Prvo da stvari sebi okruzenje u kom se oseca komforno, a onda sve ostalo. Cvece u sobi, akvarijum... morada se oseti kao da je u prirodi. Ne voli lekare i priznace da je bolestan tek kada padne u krevet.
Vole dobar sex. I dobri su u sexu :D
Realni su, stavice sve na papir i ne vole kada im neko prica o osvajanju druge galaksije, jer znaju da je to prakticno nemoguce jer je nedokazivo na papiru.
Ne vole da rizikuju.
Ne vole kada znaju da su ranjivi. Nece pokazati ni jedno osecanje koje ce ih u ocima drugih predstaviti ranjivim. I tako...

Manje-vise vrlo precizna analiza, svaka cast! Otkud toliko dobro poznajes bikove? :wink:

NISLIJKA:
BIKOVI su jako ljubomorni (vise i od vodolija).
Oni vole dobru hranu i pice. Hedonisti su. Bitan je kvalitet a ne kvantitet. Uzivaju u svemu.
Zavidim im :lol:
Ne vole kopiranje drugih, nemastovitost, rizike (jer vole ono sto je oprobano)
više smo posesivni nego ljubomorni 8)
a volimo i dobar sex ne samo hranu ;)

blondi:
NISLIJKA:
BIKOVI su jako ljubomorni (vise i od vodolija).
Oni vole dobru hranu i pice. Hedonisti su. Bitan je kvalitet a ne kvantitet. Uzivaju u svemu.
Zavidim im :lol:
Ne vole kopiranje drugih, nemastovitost, rizike (jer vole ono sto je oprobano)
više smo posesivni nego ljubomorni 8)
a volimo i dobar sex ne samo hranu ;)

Pa to i ja pricam sve vreme!! Eh al dzaba kada sam musko, niko me ne j. 5%... :)

Mnogo toga sam procitala o ovoj temi i slazem se dosta sa time. Jesmo mi bikovi mnogo i ljubomorni i tvrdoglavi,...
ali to je zato sto volimo. A BIK kad voli, voli do smrti. Bika svako moze osvojiti, sa mnogo strpljenja i ljubavi. A kad ga osvoji i tako reci "pripitomi" onda je njegov zauvek.
Naljutis li bika, spreman je na mnogo toga, sto se tice poverenja to od njega vise nezahtevaj, jer nema smisla. 8)

Lida:
Mnogo toga sam procitala o ovoj temi i slazem se dosta sa time. Jesmo mi bikovi mnogo i ljubomorni i tvrdoglavi,...
ali to je zato sto volimo. A BIK kad voli, voli do smrti. Bika svako moze osvojiti, sa mnogo strpljenja i ljubavi. A kad ga osvoji i tako reci "pripitomi" onda je njegov zauvek.
Naljutis li bika, spreman je na mnogo toga, sto se tice poverenja to od njega vise nezahtevaj, jer nema smisla. 8)

Tacno tako, volimo mnogo. A i to za krevet...ahahaha ko nije probao s Bikom (muskim ili zenskim...) :lol: :lol:
Volimo umjetnost, i divimo joj se. Zato imamo i istancan ukus, a i osjecaj za lijepo, te tako i znamo ugoditi drugome i uzivati istovremeno u tome.

sweetheart:
Slobodno nastavite da pricate o bikovima... :D
Npr.za muske bikove-kakve devojke vam se svidjaju,i u kojim znacima? :roll: :D

bik sam u horoskopu, iz iskustva mislim da skorpije najvise pale bikove, pogotovo sto im daju dosta sex-a.
volim sisate i guzate, al da budu slatke u licu je obavezno

Pa eto ja sam strelica! Sta bi moglo jednog bika da privuce kod zene strelca kad mi nememo gotovo ni jednu osobinu koju bikovi vole? Previse smo slobodne, vesele, i sve ono sto je karakteristika strelca. Ja sam tipican strelac, sta je to sto je duplog bika privuklo na meni? Osim, lepog :oops: :oops: izgleda mozda?

znam da ovo nije odgovor na temu ali posto se vec govori o bikovima i vidim da se mnogi razumeju i daju dobre komentare....treba mi mala pomoc.
Ja glupi, impulsivni ovan nevidjeno uvredim bika na koga sam cekala godinu dana da mi pridje...znam da mu se svidjam, prvi je prisao (sto bikovi retko kada rade osima kada im je bas stalo do nekoga),pogresno je protumacio moj odnos sa najboljim drugom i valjda da me napravi ljubomornom (a ovnu malo treba za to)krene da se muva sa nekom odvratnom, malom, dlakavom i na moje oci joj uzme broj telefona....i naravno rekacija nije izostala...mnogo sam ga izvredjala, a pri tome nisam ni spomenula tu scenu sa devojkom vec sam pricala o nekim drugim stvarima....i sada evo hocu da umrem jer sam sigurna da je sve stvar nesporazuma i povredjenog ega i ponosa...zvala sam ga da se vidimo i da mu kazem jedno veliko izvini i da ga poljubim najneznije i najlepse sto mogu, cak sam ga i na veceru zvala (bik nikada ne odbija dobru hranu)....i naravno nista.....e pa sada bikovi....da li ima tu nade ili ne?

Pa eto, ja prihvatih ljubav jednog bika, nakon mnogo udvaranja, najneznijih reci i izjava ljubavi, tipa:ja sam stvorenje prelepo, jedina njegova ljubav na svetu, ljubav zivota itd... i sad,ne javlja mi se vec 10 dana,a ja patim i patim i cekam, a ne znam sta cekam???? :cry:

Probala!? Sve moguce, ali sve o toj tom mom problemu naci cete na temi "Sta pokloniti muskom biku za rodjendan?" Sve sam probala, on jednostavno kaze da ima problema, a u pocetku me je zvao 100 puta na dan i slao 100 poruka najneznijih, najdivnijih, bila sam sve najlepse za njega, i onda odjednom...ni poziva ni jedna reci! I kad sam ga ja zvala, sve je po njemu OK! A ja sam ta koja pravi problem tamo gde ga nema, i nije sve onako kako ja mislim!

Sada mi je ostao samo bol, i patnja jer ne mogu da verujem da te neko tako prevari!

anakin:
napadnost, scene, kad mu partner flertuje sa drugima, zezanje na njegov racun u drustvu...
los ukus, preglasno smejanje, devojke koje ne vole da kuvaju....
previse slobodne devojke u svakom smislu ipak su oni tradicionalisti)....
i kad neko pokusava nad njima da dominira.

:twisted: He, he, ja sam sve to (sem lošeg ukusa 8) ), i imam dečka bika sa kojim sam već 9 meseci, i iskreno, mislim da bih mu vrlo brzo dosadila kad bih mu stalno povlađivala... I tako stalno nam je burno u životu (ja strelac, a on bik), i ne može da prati moj tempo nikako. :? Joj, kako je usporen... i ljubomoran... valjam se od smeha kad dobije napad ljubomore zbog totalne gluposti... A što se tiče sexa... :oops: super je :D

ma ima nesto u njima...
najsmesnije mi je to sto imaju neko stidljivo-uzdrzano ponasanje.tako veliki momak stidljiv?
a nije ustvari.

vidim ovde ima dosta kombinacija strelica/bik.to mi daje nadu.

smooth fae:
anakin:
napadnost, scene, kad mu partner flertuje sa drugima, zezanje na njegov racun u drustvu...
los ukus, preglasno smejanje, devojke koje ne vole da kuvaju....
previse slobodne devojke u svakom smislu ipak su oni tradicionalisti)....
i kad neko pokusava nad njima da dominira.

:twisted: He, he, ja sam sve to (sem lošeg ukusa 8) ), i imam dečka bika sa kojim sam već 9 meseci, i iskreno, mislim da bih mu vrlo brzo dosadila kad bih mu stalno povlađivala... I tako stalno nam je burno u životu (ja strelac, a on bik), i ne može da prati moj tempo nikako. :? Joj, kako je usporen... i ljubomoran... valjam se od smeha kad dobije napad ljubomore zbog totalne gluposti... A što se tiče sexa... :oops: super je :D

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: hehe, ti strelac a ja ovan, zamisli mog smirenog i stalozenog temperamenta. Ovako super analizu Bika kao na ovom topiku jos nisam procitala. Moram samo da dodam da je i veliki perfekcionista i jako zahtevan. Nece nikad priznati da nije u pravu (osim kad ima zenskog Ovna koji ga "smireno" "ubedi" da nije u pravu.
A to da njega osvojis treba ti strpljivost i ljubav i to je tacno. Doduse ja uopste nisam strpljiva a zajedno smo vec 3 godine i sad pa valjda me voli. :roll:

Ja sam vaga/skorpija. Meni najblizi i najdrazi ljudi su bikovi - sto zenski, sto muski i super se slazemo! Mada, blesava vaga se sa svima dobro slaze! :D
Pozdrav za sve bikove (cija sujeta nije presla dozvoljenu granicu potrebnu za prezivljavanje) i pravo da vam kažem još nisam videla da neko iz vesele faze NIČIM IZAZVAN brže upadne u depresiju od vas!

ovca:
[Prvo NIKADA ne bih mogao opet da budem sa njom posto bi mi se OGADILA... znaci gledao bih da je sto pre zaboravim... ako me je ostavila a voleo sam je, znaci da nije ni bila vredna moje ljubavi... tako ja gledam na te stvari... ne bih joj se ni javio na ulici kada bi se sreli, a kamoli opet udvarao... fuj....

tipicno bik. tesko onome ko je sa vama.[/quote]

Ocito da nisi pravi bik,jer ste vi osvetoljubivi,i u stanju ste da cekate godinama,samo da se osvetite i onda ste mirni,ali posle samo zajebavate i dupe pomerate :twisted: :evil: :P :D :lol:

Back