SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
Alogol je zvezda nekretnica, ne računa se, uvek je na istom mestu, tačnije na 25,28 stepenu Bika.
Ima prirodu Sturna- Urana- Marsa. Daje opasne sreće i avanture što se završava katastrofalno, opasnost smrti, ubistva, hipnoze, gubitak zdravlja, razara najfiniju strukturu materije- mozak.
Izdajnici i zločinci ga imaju na značajnom mestu. Ivan Grozni, Raspućin i Ante Pavelić su ga imali na Ascedentu.
Zatim masovni ubica Harman, osudjen za 26 ubistava imao je konjunkciju Algola sa Marsom i Neptunom 90 Saturn.
Upliv mu je kao Plutonski. Atomisti, npr. Ajnštajn koji je uzrok velikih razaranja ima -ju upliv Plutona ili Algola.
Deluje jako, orbis mu je 5 stepeni, u dobrim aspektima 2 stepena. Deluje i u direkcijama.
U jbt :shock: :shock: :shock: jel hoce neko ovaj moj da racuna????
Mozda sam ja drugi Raspućin ili Harman???

ops:..nije bilo kiretazi, nije bilo intervencija ni nekih oboljenja..eto krsni deo kicme je stradao posle porodjaja i imala sam ukocenje, to je od Bika i Sunca tu..saobracaj kao rizik, ne vozim ali sam u to vreme imala dozivljaj sudara na Mostarskoj petlji..zakocio covek pa se mi zakucali u njega ali nista strasno sem stresa..pratio me stres redovno i para ni od korova, tada sam i pocela da naplacujem izrade horoskopa vise silom nego milom, pod presijom tadasnjeg partnera(eto opozicije na delu)..za kvadrate kad su bili moram da razmislim..slabi mi vid na desno oko, ne bavim se rizikom koji nosi taj aspekt, ne menjam partnere tako cesto ni tako lako do sada,i nista posebno strasno, za sada, pitanje je sta ce biti sa tim kad Uran dodje na Sunce, kad je bio preko opozicije Suncu,na neptunu, moguce da je to palo u doba detinjstva, jesam se trovala kao mala lekovima slucajno,htelo dete bonbone, ali bih morala da proverim kretanje urana pa da nastavim sa komentarima