Bikovi *Istrazivanje

Alogol je zvezda nekretnica, ne računa se, uvek je na istom mestu, tačnije na 25,28 stepenu Bika.
Ima prirodu Sturna- Urana- Marsa. Daje opasne sreće i avanture što se završava katastrofalno, opasnost smrti, ubistva, hipnoze, gubitak zdravlja, razara najfiniju strukturu materije- mozak.
Izdajnici i zločinci ga imaju na značajnom mestu. Ivan Grozni, Raspućin i Ante Pavelić su ga imali na Ascedentu.
Zatim masovni ubica Harman, osudjen za 26 ubistava imao je konjunkciju Algola sa Marsom i Neptunom 90 Saturn.
Upliv mu je kao Plutonski. Atomisti, npr. Ajnštajn koji je uzrok velikih razaranja ima -ju upliv Plutona ili Algola.

Deluje jako, orbis mu je 5 stepeni, u dobrim aspektima 2 stepena. Deluje i u direkcijama.

U jbt :shock: :shock: :shock: jel hoce neko ovaj moj da racuna????
Mozda sam ja drugi Raspućin ili Harman???

Alogol je zvezda nekretnica, ne računa se, uvek je na istom mestu, tačnije na 25,28 stepenu Bika.
Ima prirodu Sturna- Urana- Marsa. Daje opasne sreće i avanture što se završava katastrofalno, opasnost smrti, ubistva, hipnoze, gubitak zdravlja, razara najfiniju strukturu materije- mozak.
Izdajnici i zločinci ga imaju na značajnom mestu. Ivan Grozni, Raspućin i Ante Pavelić su ga imali na Ascedentu.
Zatim masovni ubica Harman, osudjen za 26 ubistava imao je konjunkciju Algola sa Marsom i Neptunom 90 Saturn.
Upliv mu je kao Plutonski. Atomisti, npr. Ajnštajn koji je uzrok velikih razaranja ima -ju upliv Plutona ili Algola.

Deluje jako, orbis mu je 5 stepeni, u dobrim aspektima 2 stepena. Deluje i u direkcijama.

Meni je Hiron na 22.51 stepena Bika.
Jel da panichim ili ne? :?

Polako, ljudi, polako ... da ne pravimo zbrku.

Algol je fiksna zvezda koja nije svakome u natalnom horoskopu podjednako naglašena. Svi ga mi imamo negde, ali on ima uticaja jedino ako se nalazi na nekom bitnom mestu u horoskopu. To ni približno nije tako često kao što vi mislite tako da nema svrhe strašiti se unapred. Osim toga, znam više ljudi kojima je Algol "aktivan" pa su živi i zdravi - bez ozbiljnije analize nećemo praviti frku. A ni sa njom :wink:

Sevilja, pretpostavljam da si "konsultovala" Dupora ;) Algol jeste tzv nekretnica ali fiksne zvezde se ipak kreću - mada veoma, veoma sporo. Algol je trenutno otprilike na 26 10 Bika.

Ako i bude, to sigurno neće imati veze sa Algolom :wink:

Šalu na stranu, zaista je tako. Mislim, po direkcijama ti je tada Asc prelazio preko te zvezde (ne znam da li znaš šta to uopšte znači ali nema veze) a to se izvesno neće ponoviti - za to bi trebalo da napuniš preko 350 godina :lol:

Algol je fiksna zvezda koja nije svakome u natalnom horoskopu podjednako naglašena. Svi ga mi imamo negde, ali on ima uticaja jedino ako se nalazi na nekom bitnom mestu u horoskopu. To ni približno nije tako često kao što vi mislite tako da nema svrhe strašiti se unapred. Osim toga, znam više ljudi kojima je Algol "aktivan" pa su živi i zdravi - bez ozbiljnije analize nećemo praviti frku. A ni sa njom :wink:

Sevilja, pretpostavljam da si "konsultovala" Dupora ;) Algol jeste tzv nekretnica ali fiksne zvezde se ipak kreću - mada veoma, veoma sporo. Algol je trenutno otprilike na 26 10 Bika.

Nisam znala da se nekretnice kreću. Da Dupor je tako opisao Algol.;) Doduše, pre pedesetak godina...verovatno se sad više zna.

Godina zavisi od planete.

7x3q7om.jpg

Moja karta

Drustvo, samo bez panike... moje sunce se bori sa tom zvezdicom 31-no prolece u 10-toj kuci sa opozicijom meseca u skorpiji u cetvrtoj kucici. iznenadjujem se i dalje oscilacijama! ja i ona na istom stepenu- apstrakcija... molim komentar...

Nisu zenske, zenske su stvarno razlicite, mislim ja se dobro slazem sa zenskim djevicama, al muski egoisti tako su uffffffffff.... skrtljivi. Svaku musku djevicu sto sam upoznala jednostavno me ubila u pojam, dok zenske su jako prijatne.

Hajde i ja da se ukjucim...
Bas me je zaineresovalo ovo istrazivanje o bikovima,jer sam imala 2 neuspele veze sa njima i osecala sam se jako iskorisceno-finansijski
Tako da bas i ne bih rekla za device da su veci materjalisti od bikova
Ja sam devica,podznak bik

Zbog Algola, misliš ?
Inače, ne znam njegovu kartu, da li su ove konjunkcije kod njega u dozvoljenom orbisu ? (pošto je za Algol jako malo dozvoljeno).

Njegova karta je na temi Novac, verujem, kako se interesuje za astrologiju da je to dobro prostudirao, a sama pomisao da je umesan Algol i Lilit daju takvu asocijaciju;BIk/Lav pa Sunce u 10...treba proveriti

Definitivno nije u orbisu. Jedino je Lilith na 25. Bika, ostalo je suviše daleko . Sunce na 20 Bika, Mars na 1. Blizanaca, čak je i u drugom znaku. Dakle, nije primer za ovu temu ...
(a usput, sve je dosta daleko od vrha 10. kuće koja inače čak počinje u Ovnu - Lilith je u konjunkciji sa vrhom 11. kuće, Mars je na početku 11. a Sunce je na 7. stepeni od vrha 11. - ni iz ugla 10. polja ova priča ne "pije vodu").

Meni je na Suncu 26 40 Bika u 8 polju, opozicija Neptunu 25 stepen u Skorpiji , gde pada Rep Algola...veselo..jel ,da...Kvadrat Jupi u 11 na 26-27 lava...

E pa kod tebe definitivno jeste Sunce na Algolu. :wink:
Kakva su tvoja iskustva, šta bi povezala s tim iz svog života, karaktera, bilo čega ?

sem neke glupave hormonalne krize koja je trajala godinu dana i to sa totalno suludim simptomima, ono 8-6 preko Sunca i Riba povezane, u toj opoziciji, ne znam sta bi bilo zdravstveno od ranije.Energetski, pa malo sam se rano pocela baviti astrologijom pa sam mozda izbegla krize zivaca ili slomove koje bi taj polozaj vukao..Opozcija nije otisla na promene partnera ali neke bezvezne sitne infekcije su bile prisutne,podivljala normalna flora, tek da imam teret na glavi..odnosi sa partnerom u to vreme su bili "na papiru";-):oops:..nije bilo kiretazi, nije bilo intervencija ni nekih oboljenja..eto krsni deo kicme je stradao posle porodjaja i imala sam ukocenje, to je od Bika i Sunca tu..saobracaj kao rizik, ne vozim ali sam u to vreme imala dozivljaj sudara na Mostarskoj petlji..zakocio covek pa se mi zakucali u njega ali nista strasno sem stresa..pratio me stres redovno i para ni od korova, tada sam i pocela da naplacujem izrade horoskopa vise silom nego milom, pod presijom tadasnjeg partnera(eto opozicije na delu)..za kvadrate kad su bili moram da razmislim..slabi mi vid na desno oko, ne bavim se rizikom koji nosi taj aspekt, ne menjam partnere tako cesto ni tako lako do sada,i nista posebno strasno, za sada, pitanje je sta ce biti sa tim kad Uran dodje na Sunce, kad je bio preko opozicije Suncu,na neptunu, moguce da je to palo u doba detinjstva, jesam se trovala kao mala lekovima slucajno,htelo dete bonbone, ali bih morala da proverim kretanje urana pa da nastavim sa komentarima

Znam da podzank na Algolu cesto ukazuje na udovistvo .

A inace i oni koji ne maju podzak na Algolu mogu da prate sta se desava po direkcijama primarnim isekundarnim kada neka planeta doje na Algol ili napravi sa njim kvadrat ili opoziciju, ( sto ja takodje znam da uzmem u ozir )

Back