Бијељина - збирна тема

• Začetnik teme Začetnik teme Svjetski cojek
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šakal:
Hm...a što znam ja...:lol:
Crnogorac...čitaj...Srbin...to je isto...nema razlike...e sad,što neki lupetaju i hoće da razdvoje i od jednog naprave dva naroda...hm...ma to je njihov problem...mislim da im neće proći...
Nisam uopšte na to mislila! Evo objasniću na jednom " našem" primjeru... Sarajlije! Gdje god da dođu i koje god da su nacionalnosti oni su prvo Sarajlije! Ja to poštujem! I ja se ponosim time što sam "kupusarka" (mada mislim da sam to već pomenula) dok mnogi pokušavaju što prije to da zaborave... ne razumijem zašto?
Crnogorce takođe poštujem upravo iz tog razloga što se ponose tim odakle su! A koja je to nacionalnost i koji narod, pravo da ti kažem, nije me briga! Ne cijenim ljude po tome ŠTA su već KAKVI su!

BIJELjINA, 20. FEBRUARA /SRNA/ - Nepoznato lice dojavilo je danas u 12.10 ~asova Policijskoj stanici Bijeljina da je u poslasti~arnici ''Azuro'' u Robnoj ku}i ''Emporijum'' u ovom gradu postavljena eksplozivna naprava, rekao je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Bijeljina Dragomir Peri}.
Peri} je rekao da je policija blokirala i evakuisala ovaj objekat.
On je naveo da je uvi|aj u toku.

Sakal, jesi ziv? :lol:

Gazdarica:
BIJELjINA, 20. FEBRUARA /SRNA/ - Nepoznato lice dojavilo je danas u 12.10 ~asova Policijskoj stanici Bijeljina da je u poslasti~arnici ''Azuro'' u Robnoj ku}i ''Emporijum'' u ovom gradu postavljena eksplozivna naprava, rekao je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Bijeljina Dragomir Peri}.

Iskustvo je čudo! Za nepovijerovati kako su nas istrenirali za vrijeme rata u toj disciplini-evakuacije!!! Mada, slabo koja eksplodira-Hvala Bogu! A te dojave... ma sve mi se nešto čini da je to sve "rat nostalgija".... Da nije tragično bilo bi smiješno!

Gazdarica:

Hm...ma naravno bre...:lol:

Lepo je sto ces upoznati Bijeljinu, samo da znas da ima i lepih sela okolo, mada ne znam u koje ides. U samom gradu imas mnogo lepih mesta, zavisi od ukusa, ima par kafica u ulici M. Crnjanskog, ono dnevna varijanta Belavista, Soba itd, preko puta Robne kuce je Bella Maria, ima i na kanalu par mesta Flamingo, Korki(ili slicno se zove). Za kasnije i nemas puno izbora diskoteka Imperio i Rič koji je u gradu. Ostalo su kafne i moteli sa narodnom muzikom. Obavezno poseti etno selo Stanisić, ako nisi bila. Pozz i lepo se provedi.

Back