alexb
Zainteresovan član
- Poruka
- 311
Ma daj bježi... Još jedan crnogorac sa ekavicom... A ima vas brate bruka, s' obzirom na veličinu države...Šakal:Hm...pa šta da radim...krv nije voda...ah ta Crna Gora...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daj bježi... Još jedan crnogorac sa ekavicom... A ima vas brate bruka, s' obzirom na veličinu države...Šakal:Hm...pa šta da radim...krv nije voda...ah ta Crna Gora...![]()
alexb:Ma daj bježi... Još jedan crnogorac sa ekavicom... A ima vas brate bruka, s' obzirom na veličinu države...![]()
Nisam uopšte na to mislila! Evo objasniću na jednom " našem" primjeru... Sarajlije! Gdje god da dođu i koje god da su nacionalnosti oni su prvo Sarajlije! Ja to poštujem! I ja se ponosim time što sam "kupusarka" (mada mislim da sam to već pomenula) dok mnogi pokušavaju što prije to da zaborave... ne razumijem zašto?Šakal:Hm...a što znam ja...![]()
Crnogorac...čitaj...Srbin...to je isto...nema razlike...e sad,što neki lupetaju i hoće da razdvoje i od jednog naprave dva naroda...hm...ma to je njihov problem...mislim da im neće proći...
Iskustvo je čudo! Za nepovijerovati kako su nas istrenirali za vrijeme rata u toj disciplini-evakuacije!!! Mada, slabo koja eksplodira-Hvala Bogu! A te dojave... ma sve mi se nešto čini da je to sve "rat nostalgija".... Da nije tragično bilo bi smiješno!Gazdarica:BIJELjINA, 20. FEBRUARA /SRNA/ - Nepoznato lice dojavilo je danas u 12.10 ~asova Policijskoj stanici Bijeljina da je u poslasti~arnici ''Azuro'' u Robnoj ku}i ''Emporijum'' u ovom gradu postavljena eksplozivna naprava, rekao je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Bijeljina Dragomir Peri}.
Peri} je rekao da je policija blokirala i evakuisala ovaj objekat.
On je naveo da je uvi|aj u toku.
Sakal, jesi ziv?![]()
Gazdarica:BIJELjINA, 20. FEBRUARA /SRNA/ - Nepoznato lice dojavilo je danas u 12.10 ~asova Policijskoj stanici Bijeljina da je u poslasti~arnici ''Azuro'' u Robnoj ku}i ''Emporijum'' u ovom gradu postavljena eksplozivna naprava, rekao je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Bijeljina Dragomir Peri}.
Peri} je rekao da je policija blokirala i evakuisala ovaj objekat.
On je naveo da je uvi|aj u toku.
Sakal, jesi ziv?![]()
alexb:Iskustvo je čudo! Za nepovijerovati kako su nas istrenirali za vrijeme rata u toj disciplini-evakuacije!!! Mada, slabo koja eksplodira-Hvala Bogu! A te dojave... ma sve mi se nešto čini da je to sve "rat nostalgija".... Da nije tragično bilo bi smiješno!
Sumnjam... ali nije zgoreg da provijeriš!Burhan_Saban:Ima li gdje u Bijeljini da se vidi trbusni ples?