A motel Ristic.Diskoteka London.Rich,Imperio.Od kafica Cappo.Bellavista,Dzoni...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A motel Ristic.Diskoteka London.Rich,Imperio.Od kafica Cappo.Bellavista,Dzoni...
Ukoliko sve bude teklo po planu, Bijeljina bi uskoro mogla da dobije i prve tramvajske linije.
O ovom je bilo rijeci na jucerašnjem sastanku vlasnika Kompanije "Bobar" Gavrila Bobara sa predstavnicima danske kompanije " CONjI " i konsultantske kuce iz Slovacke.
Projekat je vrijedan 50 miliona evra i u sklopu toga realizovale bi se cetiri tramvajske linije, ukupne dužine 34 kilometra. Na prvoj liniji tramvaj bi povezao Banju Dvorove, novu autobusku stanicu, centar grada i Janju, u dužini od 14,54 kilometara.
Druga linija bila bi na potezu Agro centar - nova autobuska stanica - centar grada, u dužini od 3,7 kilometara, treca linija bi vodila od Komercijalnog centra "Mega market" - opština Bijeljina - Banja Dvorovi, u dužini od 9,89 kilometara, dok bi na cetvrtoj liniji bili povezani centar grada - nova autobuska stanica - nova zeljeznicka stanica, dužine 2,86 kilometara.
- Do 15. jula dobicemo ponudu za idejno rješenje, koju ce finansirati Kompanija "Bobar", dok je 15. oktobar rok da se uradi idejno rješenje, koje cemo predstaviti javnosti kroz propagandni film - rekao je Gavrilo Bobar i dodao da ce se takode uraditi i studija, koja ce pokazati opravdanost projekta.
Predstavnik Kompanije "CONjI", Mirko Radovanovac je izjavio da "razmišljaju o savremenom tramvaju, koji doživljava renesansu" i dodao da bi se za pocetak iskoristili postojeci resursi pruge od Banje Dvorovi prema željeznickoj stanici u Bijeljini, a potom do centra.
Na sastanku je istaknuto da bi ovaj projekat za Bijeljinu bio znacajan i da bi je svrstao u red modernih gradova.
Jedini izlazak u Bijeljini(koji cu pamtiti celog zivota) mi je bio 2004 godine kad smo se ja,Goca,Ali Vidovnjak,Pedja i Zeljko,napili kod Zeljka u diskoteci black-out,pili neku crnu vodku cini mi se Eristof bili smo pijani ko majke,i kad sam otiso' u wc ono Pedja za mnom,jeebo mater nisam znao da je derpe jedva sam zivu glavu izvukao a i pozadinu...
![]()
Samo pravo pa skrenes...Kako se ide iz Novog Sada do Bijeljine?
I koliko km ima?
195km ti je 100 evra pa ti sad racunaj koliko je miliona dinara
a da ,jos jedna stvar.za granicu mi treba samo licna jel?
hvala unapred