Iako me nije dugo bilo na ovom forumu vidim da su se strasti malo uzburkale. Bijeljina je lijep grad (doduse sad nije jer se pravi kanalizacija i jos neki dijelovi se izgradjuju), naravno da je svakom najdrazi i najlijepsi i najbolji onaj grad u kome zivi. Pogledajte malo i druge gradove u RS pa tek onda procijenite BN. Mislim da osim Banja luke koja je stvarno prelijep grad i koja je zaista zasluzila da se zove grad i da bude glavni grad u RS (zapravo iskreno govoreci to je jedini pravi grad u RS) i Trebinje je jako lijepo pored ta dva ne bih mogao da izdvojim niti jedan vise. Naravno pored ovog, moram da naglasim da situacija nije zadovoljavajuca, cak sta vise nego je daleko od toga, mislim da je u BN saobracaj jako los, putevi su losi, parking mjesta skoro da nema u gradu, sportskih terena je malo, skole su dosta zapustene-neke od njih bi pod hitno trebalo renovirati, malo je mjesta za izlazenje - sve sto ima to je u centru do 12h navece a posle ko kako moze i kako se snadje, jako mi smeta i ovo dosadno i pojacano kontrolisanje od strane policije -kao da smo mi leglo kriminalaca (ni sam ne znam koliko puta me je zaustavljala i saobracajna policija u gradu, pa i ovi "prasinari" da mi provjere identitet, mislim stvarno ja ne znam sta je ovo. Treba srediti i onaj parking iza robne kuce (emporium), ne znam samo sto ga vise ne asfaltiraju, jednom sam cak gledao prenos sjednice skupstine opstine BN, zanimljivo je to da kada se pomenula tacka ranoviranje ulica i izgradnja i renoviranje i prosirenje parking mjesta, bas kada sam ocekivao da ce po tom pitanju da konacno nesto urade, oni su se dogovorili da navedeni parking iza robne kuce pospu sa novim slojem sljunka da se to izravna da ne budu one rupe. Tada sam se sokirao i konstatovao da nema od toga nista. Prije neki dan je dolazio covjek da me anketira, pa je naketa bila o BN, pa sad se tu pita da li sam zadovoljan sa tim sto je opstina uradila u ovoj godini, da li sam zadovoljan sa gradonacelinikom, itd... i od tog covjeka sam saznao da ce uskoro poceti gradnja aqua parka u BN (na putu za Pavlovica most). Ja se samo ponekad zapitam o cemu li ti ljudi razmisljaju kad tako bezveze donose odluke. Naravno da ne moze jedan covjek ili nekoliko ljudi da zna potrebe svakog stanovnika BN ali sto preteruju sa ovakvim stvarima. Htjeo bi samo "SEMBERKI" da kazem jednu stvar, a ona se sastoji iz dva dijela

PRVO ako je ATIK dzamija u centru izgradjena za religiozne ljude i to predstavlja sveto mjesto-tlo, kako ih nije sramota da ga sagrade na tlu stare pravoslavne crkve (sada ces reci to je bilo za vrijeme turaka pa se ne racuna) pa da vi bosnjaci imate i malo obraza, rekli bi sami da to nije u redu, isto kao sto nije u redu sto je uradjeno u Zvorniku kada je na tlu srusene dzamije izgradjena pravoslavna crkva (tu su svestenici spreceni da izvrsavaju liturgiju i ta crkva ce najvjerovatnije biti srusena). DRUGO zasto taj URLIK sa dzamije mora da se cuje svuda u gradu i zasto uvjek kada je paljenje badnjaka uoci bozica mora da se oglasava hodza, zasto u Tuzli, Sarajevu ili bilo kom gradu u fedreraciji nema vise crkava nego dzamija. Ako je to tako tamo onda ce i ovdje biti vise crkava nego dzamija. Tu ocigledno fali nesto sto se zove ravnopravnost i tolerancija. Zato, zbog ovakvih stvari, ja nikada necu moci mirno proci pored ATIK dzamije (koja je sagradjena na rusevinama pravoslavne crkve i na srpskom groblju), niti da kazem nekome dobar dan ko ide u ovakav objekat koji jasno pokazuje religijsku diskriminaciju. SEMBERKA moj zakljucak je da si ti neki bosnjak koji se lazno predstavlja, jer tako cudno napadas nas na ovom forumu sto se tice te dzamije. Umalo da zaboravim i pri tom si prilicno nepismena. Pored ovakvih stvari, pozivam ljude koji planiraju da posjete BN da to ucine. BN je po meni lijep grad, ima da ponudi nekakav (kakv-takav) sadrzaj, uostalom dodjite i uvjerite se i sami. Za sve one koji zive u BN, pozdrav i vidimo se u gradu. CAO