Bijeg........:)))

• Začetnik teme Začetnik teme bobba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
CaLiMeRo:
Hm. Samo na ovoj strani ove teme si ih otkucao komada dva.
Vrlo si bezobrazan, nemaš meru u tome, i to činiš bezrazložno.
Toliko.
Dobila si samo Re:
Rekao sam ti da me ne kvlifikuješ i da me dovodiš ni u kakvu vezu sa svojim tripovima. Tripologija u kojoj živiš, sa mnom nema veze. Pridržavaj se toga pre ENTER. Toliko.

Julian_Duranona:
Nisi odgovorila, nego si mi jos i efendiju natovarila... Ja sam od tebe ocekivao odgovor, jer si ti zapocela sa tim. Zasto mene pitas za razlog, kada iz tvog posta proistice da ga znas? A mene stvarno interesuje... Ne bih te pitao da nije tako. Zbunjen sam pomalo... Je l' neka velika tajna u pitanju? Reci... nema veze ako ce da boli.

Nema potrebe da te boli, nastavi da citas zenske price i uzivaj.

snoshaj efendija:
A koji si ti pa ***** da ti ja objasnjavam bilo sta? Imas 150 postova i sad glumis komandanta odreda krvavih mudrica koja ce kao da zajebe Snokija? Da snoki iznese neku pricu koja kakva god da je reci ces da kenjam. Sto ti kao mladja ne navedes neki svoj licni primer? Evo ja na primer imam utisak da si neka dzambas zena koja ima ledja ko lucki radnik i koja dok je bila mala se druzila sa decacima, igrala fudbal i redovno stajala u zivom zidu gde su te debelo napucavali.

Pod broj 1. mnogo me zabole koja je tvoja prica ( mada mislim da je ocigledno koga su decaci maltretirali kada je bio mali , pa se sada jada devojcicama ), a ako te zanima ljudska psihologija - postoji fakultet na kome ces se sresti sa svim aspektima iste.

Ako smatras da si otkrio nesto revolucionarno napisi knjigu - mozda postanes slavan, a proslavis ujedno i krstaricu. :) :)

HeBePoBaTaH_:
Dobila si samo Re:
Rekao sam ti da me ne kvlifikuješ i da me dovodiš ni u kakvu vezu sa svojim tripovima. Tripologija u kojoj živiš, sa mnom nema veze. Pridržavaj se toga pre ENTER. Toliko.
Znaš kako, ti si odgovorio na pitanje postavljeno Gazdarici. Na, uzgred budi rečeno, totalno benigno pitanje, koje te se nikako ne (do)tiče. Odgovorio si uvredljivo i neistinom o tome da ja ogovaram, štaviše da sam šampion u tome.
Je li to kvalifikacija?
Jeste.
Je li to trip?
Jeste.
Čiji?
Tvoj.

Vrlo loše reagujem na tuđa iživljavanja, a još gore na to da mi neko ko se neprincipijelno ponaša daje instrukcije o tome šta smem a šta ne smem da izgovorim/napišem. Kako te nije sramota da drugim ljudima zameraš ono što sam radiš?
Neverovatno.

Zaista nije bilo nikakve potrebe za napadom/sukobom... Ja sam se nasalila sjecajuci se nekadasnjih preganjanja po forumu i to je sve... Cali je samo pitala, na koga mislim...
Nev, ako hoces nekoga da napadas, napadni mene...
Samo, izaberi fino oruzje, molim te...

Definitivno je beg .... pre 5 godina sam imala jednu ličnu tragediju .... nisam znala šta da radim, kako da se ophodim prema ljudima, mrzelo me je da pričam .... samo mi se ćutalo ..... jedino što je moglo malo da mi drži pažnju bio je ICQ ... upoznaješ nekoliko stotina ljudi u nedelji ..... niko ne zna ko si, ni šta si, ni koji su tvoji problemi ..... e tako je i sa Forumom .....
Danas mi je postala navika da svoje radno vreme uskratim na ovaj način .... ali definitivno se nasmejem bar 20 puta na raznorazne odgovore ovde i sve dok je tako ja ću pisati .... da bih se smejala.
Da li sam drugačija nego u RL ... hm ... trudim se da ne budem.

CaLiMeRo:
Ko, Snoki i Espi ili Divlja i Nev?:arrow:
Mislim, zar se oni svi već ne gotive? :shock:
Ili je neko treći u pitanju....:roll:

Slušaj, ovo nije nimalo banalno u tvom kontekstu.
Iz dobro poznatih razloga.
Tvoje mišljenje bi bilo banalno i nebitno, kada ono ne bi bilo i maliciozno. Dakle, ti si maliciozna osoba.
Kod mene si, kao takva, samu sebe diskvalifikovala za svaku dalju diskusiju.

ja zovem:p
kao poznata ispijačica vatravog pića:p
ovog aput ajavni sastanak:p
svi pozvani,
da ne bide da smo kokoške:p
a gazdinka...tebi se baš radujemo:p
ovog okupljanja si ti specijalni gest:p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back