- Poruka
- 23.911
Ovo sto sam napisao ovde #457
Ne verujem da će to da pomogne ali videćemo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo sto sam napisao ovde #457
preko save cu ici..ne preko drine..A ako RS izađe iz BiH i muslimani i Hrvati je napadnu hoćeš li ići preko Drine u rat?
preko save cu ici..ne preko drine..

Vi građani Sarajva glasate u svom Sarajvu, niste nadležni.A mi građani se ništa ne pitamo? Neće moći.
Stra’ovi za tekovine AVNOJA?Ko bi i sa čime bi? A i za koga bi?
Pukla ti Ukrajina pa si sad navalio na RS?О овоме је ријеч?
TUŽILAŠTVO TRAŽI I ZATVOR I ZABRANU POLITIČKOG DELOVANJA Izricanje presude Dodiku danas u 13 sati: U BiH pojačane MERE BEZBEDNOSTI
Izricanje presude Dodiku i Lukiću zakazano za danas u 13 sati u Sudu BiH
Tužilaštvo tražilo zatvorske kazne i zabranu političkog delovanja za obojicu optuženih
Opet biste krenuli ovim putem pa morate pod nadzor jer se rusofilišete iznad svake mere.Koliko dugo ce uopste taj "visoki predstavnik"trebati da dadilja nad BiH?
Trideset godina je proslo,do tad bi djeca trebala vec da su samostalna.![]()
Kakvi samo zaključci, a tek premisa.Opet biste krenuli ovim putem pa morate pod nadzor jer se rusofilišete iznad svake mere.
Појма немам шта је ово ал' ако је зауставило рат нека је зауставило рат.Nakon 30 godina od potpisivanja Dejtonskog sporazuma, koji je zaustavio rat u BiH.
Они нису валидни иŠta će danas da se dogodi, vezano za presudu Miloradu Dodiku.
Koje je vaše mišljenje? Osuđujuća? Oslobađajuća? Kazna zatvora? Zabrana obavljanja funkcija?
Nikakav sporazum nije zaustavio rat nego Klintov napad na Srbe.Појма немам шта је ово ал' ако је зауставило рат нека је зауставило рат.
Они нису валидни и
немају право гласа нити
Србима ништа да кажу,саопште баш због овог:
https://www.politika.rs/scc/clanak/533725/mali-zejtinlik-sarajevo-groblje-vojnici
"Излазећи из Сарајева, Срби су са собом понели посмртне остатке својих најближих, не желећи да њихове гробове скрнаве они због којих су морали побећи са својих вековних огњишта. О тој трагедији српског народа сведоче стотине хумки и крстови поређани у „беспрекорном строју” на Малом Зејтинлику, гробљу на које су пренесени посмртни остаци храбрих бораца Војске Републике Српске који су изгубили живот у одбрани своје земље, домова и породица."
Странци,страни аналитичари стања су причали да је БиХ формирана како би они дошли до оног што им треба,како би одржавали атмосферу која њима одговара заувек,мењали је како пожеле према потребама.Da li će doći do stanja malo duže krize?
Puklo je sve. Pogledaj i sebe. Šta vidiš? Rascjep. Ličnosti, ako si je i imao?!Pukla ti Ukrajina pa si sad navalio na RS?

Ces da gines, da bi mi ostali mogli da uzivamo u slobodi?Oslobadjajuća ili novi rat.
Kako im volja ( Bošnjacima).
Ces da gines, da bi mi ostali mogli da uzivamo u slobodiOslobadjajuća ili novi rat.
Kako im volja ( Bošnjacima).
graDZani su zgrozeni tvojom izjavomVi građani Sarajva glasate u svom Sarajvu, niste nadležni.
A nije rekao sta ce biti ako se i Evropa bude rusofilisala.Mi smo bar shvatili na vrijeme.Kakvi samo zaključci, a tek premisa.
Evropa sigurno jer će priznati Moskvu kao glavni grad. Ovaj što piše mi je na ignor listi jer smara za sve pare. Nego da vidimo šta kaže na tu temu Mile Ronhil.A nije rekao sta ce biti ako se i Evropa bude rusofilisala.Mi smo bar shvatili na vrijeme.![]()