BiH - moguće opcije u budućnosti

Naravno, ali imam ipak nešto pojma i o političkom raspoloženju u Srbiji nevezano za Krstu.

Da je Krsta benchmark, Dveri po pokupili cca 40% na zadnjim izborima. :roll:

Ti decko nisi bas pametan, ali najiskrenije kazem

Upravo zbog otimanja Kosova ovde vlada velika zelja da RS bude deo Srbije, ali dobro, niko ne moze da ti oduzme te tvoje snove i mitove u kojima zivis

U kojima tesis sam sebe kako je nesto ovako ili onako...

Zao mi te jer si jadan

Ne trebaju mi, imaju svoju državu, bila to BiH ili HB, sasvim mi je svejedno.
I ne treba mi Hercegovačka zatucanost i primitivizam, imamo ga ionako previše i bez njih.

Da se razumijemo, govorim općenito, jer imam nekolicinu Hercegovca za divne prijatelje.

Dobro hajde evo neka ti i bude to sto kazes.
Hajde evo hipoteticki da te pitam.
Kako bi ti reagovao i sta mislis kako bi reagovala Hrvatska kada bi se nekim slucajem Herceg Bosna. zajedno sa RS pripojila Srbiji?

Dobro hajde evo neka ti i bude to sto kazes.
Hajde evo hipoteticki da te pitam.
Kako bi ti reagovao i sta mislis kako bi reagovala Hrvatska kada bi se nekim slucajem Herceg Bosna. zajedno sa RS pripojila Srbiji?

Pitaš me nešto što nema nikakvo uporište ni u teoriji, valjda bi se prije RH pripojila Srbiji nego HB. :roll:

Ali u redu: Hrvatska bi popizdila, jer bi osjećala da Srbija uzima sebi nešto što smatra svojom interesnom sferom, iako se, budimo realni, o toj interesnoj sferi ne brine ni na koji način.

Kada je zadnji put neki političar iz RH išao u Herceovina pričati o problemima tamošnjih Hrvata i kako bi im RH mogla pomoći?
Ja se toga ne sjećam, ako izuzmem ono politikanstvo nakon onih nedavnih nemira.

- - - - - - - - - -

Gde ti vidis hrvate u mom potpisu :eek:

Jos pocinju da ti se prividjaju razne stvari :hahaha:

Pardon, imaš hrvatsku vojnu akciju i hrvatski kraljevski grad. :hahaha:

Darth Vader mislim su veoma male sanse da se RS pripoji Srbiji...Veci su izgledi da RS postane nezavisna drzava......a posle ne iskljucujem mogucnost da se Srbija pripoji RS ili da se Srpska teritorijalno prosiri na stetu Srbije

Sta ce radit Hrvati sa Herceg Bosnom to nas netreba da zanima,nek rade sta zele ...za sada nam je zajednicki cilj da unistimo ovu tvorevinu takozvanu BIH jer ce nas sutra nasa djeca proklinjati ,opstanak ove tvorevine u buducnosti nas sve zajedno vodi u nova stradanja i pakao rata....najbolje za sve da se mirno razilazimo

Da ne gresim dusu ne razumem se u nacine kako jedna teritorija moze drugoj da se pridoda

Vodim se ruskim primerom, gde je narod Krima izglasao prisajedinjenje Rusiji, a Putin to potpisao

Mada i da se narod u Srbiji pita to bi bilo od 85-90% za RS unutar Srbije

Zašto ja kao purger znam bolje kakvo je političko raspoloženje u Srbiji od tebe?

Da je sutra referendum o tome, vrlo vjerojatno ujedinjenje ne bi prošlo, a ako i bi, bilo bi vrlo tijesno.
A prava je istina da bi referednum prošao ako bi ga podržala stranka na vlasti u Srbiji: malo političke kampanje, marketinga, medija i da vidiš kako ide voda na tvoj mlin.

Ali u redu, ja nemam pojma, neka si ti u pravu: ako je tako, zašto onda Dodik ne raspiše referendum, i ujedini RS i RS?

Zašto ja kao purger znam bolje kakvo je političko raspoloženje u Srbiji od tebe?

Da je sutra referendum o tome, vrlo vjerojatno ujedinjenje ne bi prošlo, a ako i bi, bilo bi vrlo tijesno.
A prava je istina da bi referednum prošao ako bi ga podržala stranka na vlasti u Srbiji: malo političke kampanje, marketinga, medija i da vidiš kako ide voda na tvoj mlin.

Ali u redu, ja nemam pojma, neka si ti u pravu: ako je tako, zašto onda Dodik ne raspiše referendum, i ujedini RS i RS?

Ti i pamet :hahaha:

Naravno da nece Dodik da raspise referendum jer klima jos uvek nije stvorena za to, ali ne zbog Srbije vec zbog toga sto ce RS-u trebati priznanja ostalih drzava

Dodik izgleda blesav ali zna on sta radi, dobar je sa Rusima, dobar je sa Izraelcima, sa Amerima tu i tamo

Cuj ne bi prosao referendum :hahaha:

Pa da presele sve muslimane iz federacije u Srbiju referendum bi prosao

Back