BiH i pravo naroda na samoopredeljenje do odcepljenja?

Gleda se samo koje su sadašnje granice.

Kad je Sadam napao Kuvajt 1990, može on da priča kako je to "drevna Baath zemlja" ali u stvarnosti on je invader.
Kako si mi pametna.Znači sadašnje granice su zakon,a ono malo prije što su Ameri sa svojim "prijateljima" rušili, to puj pike ne važi.Jbga došlo je vrijeme da ko je jači crta granice, a bojim se da štap više nije samo kod vaših "prijatelja".

Kako si mi pametna.Znači sadašnje granice su zakon,a ono malo prije što su Ameri sa svojim "prijateljima" rušili, to puj pike ne važi.Jbga došlo je vrijeme da ko je jači crta granice, a bojim se da štap više nije samo kod vaših "prijatelja".
Pa nisu rušili nijednu granicu.

SFRJ je imala nekih 8 administrativnih linija, Kuvajt 1, Ukrajina 1.

I za sve pomenute je Amerika rekla: "Nek ostanu. Granica je granica, nismo mi Vučić."

Gleda se samo koje su sadašnje granice.

Kad je Sadam napao Kuvajt 1990, može on da priča kako je to "drevna Baath zemlja" ali u stvarnosti on je invader.

Sadam je koliko znam malo prije nego što je napao Kuvajt, pitao američkog ambasadora u Iraku, da li SAD imaju išta protiv da to uradi i kad je dobio zeleno svjetlo, samo par dana poslije toga gledali smo na SNN-u kako irački vojnici peku kuvajtsku djecu u rerni.
Sadamova naivnost koštala ga je života.

Pa nisu rušili nijednu granicu.

SFRJ je imala nekih 8 administrativnih linija, Kuvajt 1, Ukrajina 1.

I za sve pomenute je Amerika rekla: "Nek ostanu. Granica je granica, nismo mi Vučić."
Ti mi pričaš opet o stavu da što je dozvoljeno Jupiteru nije volu,a ja ti opet objašnjavam da više Jupiter ne postoji, i da je neko riješio da ga ukine. Jupiter se još pomalo koprca, ali neće još dugo.

Мени је тешко процјенити шта еФБиХ хоће, тј. безциљне политике. 🙄 Добро познато, до подне једно - од подне друго па шта буде.
Знају они врло добро, циљ им је онај исти ко и 1992.године и чак је и реторика иста.Промјени мало форум и отиђи на кликс.ба и све ће ти бити јасно.

Opet si na krivom tragu. Nitko ne trpi ono što su priznali komunisti, već ono što je priznao UN 1992. godine. Moj Vaso... :roll: Većina dijelova granica bivših jugoslavenskih republika je starija od 200 godina, a neke su stare i do 1000 godina uz jako male korekcije.
Aha... recimo Istra, Dalmacija, Međimurje i Baranja... preko 200 godina u Hrvatskoj koja nije ni postojala do NDH???:zcepanje:... itd... sviraš KULCU...... Kako i kada je vekovna MAĐARSKA Vojvodina postala deo Srbije? ne sviraj...... k....

Aha... recimo Istra, Dalmacija, Međimurje i Baranja... preko 200 godina u Hrvatskoj koja nije ni postojala do NDH???:zcepanje:... itd... sviraš KULCU...... Kako i kada je vekovna MAĐARSKA Vojvodina postala deo Srbije? ne sviraj...... k....
Nisi ti Vaso upoznat s geografijom, a bome ni s povijesti. :roll:

Koliko su granice Kraljevine Hrvatske i Slavonije i Kraljevine Dalmacije različiti od današnjih granica Republike Hrvatske? 10%? 20%? Na donjoj karti se jasno vidi da je razlika samo u tome što je Hrvatskoj oduzet Istočni Srijem i Boka kotorska, a dodana Baranja, Međimurje i Istra. Sve ostalo je potpuno isto kao 1945. i kao danas.

Triune_Kingdom_of_Croatia%2C_Slavonia_and_Dalmatia_1868-1918.png

Nemaš ti blage veze, Vaso. ;)

Back