- Poruka
- 131.591
Da li bi ziveli u takvom braku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
podrazumeva se da se slazu jer je brak iz dobrovoljnog pristajanja.Зависи од тога да ли би се јавио ривалитет између две госпође, или би се лепо слагале.
Ако би се лепо слагале, под обавезно!
Е, сад...за лепо слагање, мушкарац би требао да буде моћан. А моћ се стиче великим новцем.
Дакле, ако будем богат, подразумева се да бих имао две жене. Плус, једну гувернанту за децу и једну да чисти, пере и пуши. Дакле, две интерно и две екстерно ангажоване.
ali pazi kad jednu boli glava, drugu sigurno ne boli i ne mozes da izvisis za seks
Moze jos jedan da uleti za dodatne kucne posloveBih, jedan fizikališe, drugi čita memaore, nije loše![]()
,,, leleee @tab503 mi krade shkakljive teme,,,Da li bi ziveli u takvom braku?
sta BIGAMIJA..........MULTIGAMIJA.Da li bi ziveli u takvom braku?
Bih, jedan fizikališe, drugi čita memaore, nije loše![]()
A zavisi od pozeСекс није физикалисање?
Moze, ako su obe u svoj kafes.
jokDa li bi ziveli u takvom braku?
A zavisi od poze![]()
Ako već biram, biram one koji se ne pregrejavajuЗамениш га другим кад се први прегреје и тако све док ...
ja sam ladan ko spricer nije da se namestam ali tek da znas...i ladna su mi stopala ko led.Ako već biram, biram one koji se ne pregrejavaju![]()
jok
moze sa dve precanke a ja izmedju, za zimu naseg nezadovoljstva 2025-u i 2026-u.
kad nis teo didemo u grcku u septembru i odvojimo neke trebe za zimu jer samo take idu na more u septembruМожемо ми м. три жене да подмиримо физички, али психички једва се боримо са једном
ja sam ladan ko spricer nije da se namestam ali tek da znas...i ladna su mi stopala ko led.