Bigamija

Сад си је уплашио

Ти 89 ја 94
ne rekoh ti pre neki dan bez zaebancije poco cet sa nekom ribom u 33ojci i zezanja radi ona malko sumnicava vidim ima negde max 32-33pitam a sta mislite koliko vas sagovornik ima leta :lol:
a ona gleda prvo gilje pa duks lacostov pa koznu jaknu, pa kosu, pa kez od koga podilazi tiha jeza :lol i reca paaaa oko 55 :hahaha:

ne rekoh ti pre neki dan bez zaebancije poco cet sa nekom ribom u 33ojci i zezanja radi ona malko sumnicava vidim ima negde max 32-33pitam a sta mislite koliko vas sagovornik ima leta :lol:
a ona gleda prvo gilje pa diks lacostov pa koznu jaknu pa kosu, pa kez od koga podilazi tiha jeza :lol i reca paaaa oko 55 :hahaha:
Ok, sad mi lakše, ne skidaš i tupe pre spavanja :D

Što reče jedna moja drugarica, **beš frajera ako nema bar neku žicu ludosti u sebi..
Excited Season 3 GIF by The Simpsons

Nikad nisam uspela uživati u više osoba u slično vreme.. kad sam s jednom on za druge sam off, a kad počnem u novoj da uživam sa starom više ne mogu. Tako da ne.

Takođe mi nije jasno kako žena ako nađe ljubavnika i sa njim joj lepo, kako može da dozvoli da je muž dira.. ne bih mogla da podnesem te dodire nikako. to bi bili samo problemi, a kamoli sa dva muškarca.. izmešali bi mi se mirisi i odbacila bih oba - ipak je biti sam bolje od toga.

Takođe mi nije jasno kako žena ako nađe ljubavnika i sa njim joj lepo, kako može da dozvoli da je muž dira.. ne bih mogla da podnesem te dodire nikako. to bi bili samo problemi, a kamoli sa dva muškarca.. izmešali bi mi se mirisi i odbacila bih oba - ipak je biti sam bolje od toga.
mozda joj se svidjaju obojica?

Treba pitati pokojnog mučenika muftiju Zukorlića, kojem je nesretnom srce otkazalo.
Ne usudim se ni pomisliti kojoj je količini zvocanja nesretni čovjek dnevno bio izložen.
To kvocanje je došlo čak i do Alahovih ušiju, pa mu se ovaj smilivao i uzeo ga sebi.

Back