Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.110
Ја ћу жвакати за све нас...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne rekoh ti pre neki dan bez zaebancije poco cet sa nekom ribom u 33ojci i zezanja radi ona malko sumnicava vidim ima negde max 32-33pitam a sta mislite koliko vas sagovornik ima letaСад си је уплашио
Ти 89 ја 94
Ok, sad mi lakše, ne skidaš i tupe pre spavanjane rekoh ti pre neki dan bez zaebancije poco cet sa nekom ribom u 33ojci i zezanja radi ona malko sumnicava vidim ima negde max 32-33pitam a sta mislite koliko vas sagovornik ima leta
a ona gleda prvo gilje pa diks lacostov pa koznu jaknu pa kosu, pa kez od koga podilazi tiha jeza :lol i reca paaaa oko 55![]()
ma idem sa giljama u krevet bre... koj zna koj moze da naleti dal neki iz sns-a bot ako je frajer, il muz elektricar sa neke skeleOk, sad mi lakše, ne skidaš i tupe pre spavanja![]()
ko moze u ovoj drzavi da bude normalan... ako si normalan, onda si debil.Вас двоје нисте нормални као ни ја.
Биће нам супер у Грчкој
Pa normalni su dosadniiii..ko moze u ovoj drzavi da bude normalan... ako si normalan, onda si debil.
sto rece jedna od boljih riba sa krste, ja volim samo ostecene![]()
ti vec mislisjok
moze sa dve precanke a ja izmedju, za zimu naseg nezadovoljstva 2025-u i 2026-u.
Što reče jedna moja drugarica, **beš frajera ako nema bar neku žicu ludosti u sebi..
razumem da sa starom ne mozes da uzivas ali sa dve nove?Nikad nisam uspela uživati u više osoba u slično vreme.. kad sam s jednom on za druge sam off, a kad počnem u novoj da uživam sa starom više ne mogu. Tako da ne.
mozda joj se svidjaju obojica?Takođe mi nije jasno kako žena ako nađe ljubavnika i sa njim joj lepo, kako može da dozvoli da je muž dira.. ne bih mogla da podnesem te dodire nikako. to bi bili samo problemi, a kamoli sa dva muškarca.. izmešali bi mi se mirisi i odbacila bih oba - ipak je biti sam bolje od toga.