BIGAMIJA i POLIGAMIJA

U idealnim poligamnim zajdnicama, drzava i posao ne bi imali smisla

Hipi pokret u americi je bio pokretac promena i nosioc nekog boljeg stila zivota, onda su cia i masoni iscenirali i napakovali Carli Mensonu masakr, i postepeno unistili takve zajdnice i komune.
americka zandarmerija u sluzbi novog sv.poretka... cesto je upadala u ranceve, komune onih koji su pokusali da vaskrsnu ideju bilo kakvih nezavisnih poligamih mesijanskih zajdnica zasto

ideš u krajnosti, a to nije diskusija..
da, mogao bi da radi muž i dve žene,
a dve da budu domaćice.. npr.

uopšte nisam zagovornik poligamije,
samo nemam ništa protiv ako ljudima to odgovara..

prokomentarisala sam tvoju izjavu
da bi on morao da bude bogat... ništa drugo
al' to su valjda ta shvatanja
da jedino muž mora-treba da izdržava porodicu
Ok , ovo tvoje ima smisla

ideš u krajnosti, a to nije diskusija..
da, mogao bi da radi muž i dve žene,
a dve da budu domaćice.. npr.

uopšte nisam zagovornik poligamije,
samo nemam ništa protiv ako ljudima to odgovara..

prokomentarisala sam tvoju izjavu
da bi on morao da bude bogat... ništa drugo
al' to su valjda ta shvatanja
da jedino muž mora-treba da izdržava porodicu

To nisu moja shvatanja, naprotiv.
Samo sam razmišljala glasno, kako funkcionišu poligamne zajednice.
Prosečan čovek ne živi u njima. Uglavnom.
Meni je asocijacija na poligamiju neka hijerarhija, pa mi nije poznato da u takvim zajednicama žene rade.
Zato shvatam da to funkcioniše bolje u primitivnijim sredinama.
Što se mene lično tiče, zaista nisam u gardu...Ono što sam na početku diskusije rekla-jeste da ne bih protestvovala i paradirala za prava poligamista.
Sve ostalo je u suštini nebitno, ni kako ja to vidim, a ni Pera, Mika...

Nisam se vencavao.. pa nisam ozbljno stigao da proucim sta se sve krije iza te price o brakovima.
ali ono sto znam...
je da je prsten simbol Saturna (prstenovi), kao i kruna (cronus =saturn.) i da se ljudi uistinu obavezuju na vernost Sat....
zemljom dakle tajno upravljaju saturnijanski verski kultovi koji su preteca svi modernih religija.
Saturn takodje je planeta vladalc Srbije korz zodijacki znak Jarca .

Mozda saturnijanske sluge jesu bolji od jupiterijanskih i suncevih i mesecevih.
ali i jedni i drugi i treci su sekte za prodavanje magle. koji su izmilsili pravila neka, da bi mentalno kontorlisali i manipulisali narodima i napijali im se krvi i energije.
Sad ako tako mora da bude, necu ja da dizem ustanke neke, nemam ja nista protiv volje saturna, jer on vlada i samnom.
ali zelim da znam sve te tajne iza kulisa.
a ne ko budala obavljam neke svadbene rituale
a neko drugi tipa mason se smeje, sto se neko obavezao vernosti jednoj osobi, vernosti umiranju i radjanju
a njemu ostaje hilljade drugih opcija za srecniji i vecniji zivot.

Eto sta zodijak ucini od coveka. Pogotovu uzeci u obzir da je prsten nastao i pre nego sto se znalo da Saturn uopste postoji a kamoli da ima milione kamenja i gasova i ubliku prstena oko njega. Al ok, Scorpio best in sex, fish is for dish, lion rules, bla bla bla,

- - - - - - - - - -

I prsten simbolicno znaci okov. Kao i ogrlica.

a ti si bio gore i video kako je nastao saturn? i da nema zivih ljudi gore.
ne treba verovati medijima.
ali treba mnogim jtub klipovima ;)
jarcevi su best for sex. kakve skorpije.

ogrlica, brojanica.. oreol
sve sto је simbolicno okruglo poteklo je od ouroboros kosmicke zmije, prstena .
okovati jednu zenu u lance pod kontrolom saturna , je za robove ljude, a bogovi ih imaju vise.

Poligamija (mnogoženstvo), bracni obicaji rasireni po mnogim delovima sveta , i u kolevkama civilizacija, koji dozvoljavaju ženidbu sa vise bracnih partnera .Poligamija je iskonski stari obicaj koji se javlja u nekoliko oblika koji se razlikuju prema polu."Poliandrija ", gde žena može imati više muževa ," Poliginija", gde muskarac ima ili je oženjen sa više žena kao supruge.i "Bigamija" kao izraz koji u najužem označava oblik poligamije u kojem je jedna osoba istovremeno u braku s dva različita bračna druga, odnosno član dvije različite bračne zajednice.Većina zapadnih društava je zakonski zabranila poligamiju, a njeno prakticiranje se kažnjava. U mnogim anglosaksonskim državama se višestruki istovremeni brak tretira kao krivicno delo pod nazivom bigamija (bigamy), pa je izraz u tom značenju ušao i na srpskohrvatsko jezično područje.

Da li bi podržali neki vid ili udruženje poligamije , kao i njihovu legalizaciju iili paradu, koja je mnogo normalnija i tradicionalna , od "protiv prirodnog bluda " nekih sad aktuelnih populacija ?

nebi podržo, jer ja nemogu ni jednu zadovoljim kako treba, kamo li da ih iam dve il pet...:/
ako nemogu ja nemože ni oni
:mrgreen:

a ti si bio gore i video kako je nastao saturn? i da nema zivih ljudi gore.
ne treba verovati medijima.
ali treba mnogim jtub klipovima ;)
jarcevi su best for sex. kakve skorpije.

ogrlica, brojanica.. oreol
sve sto је simbolicno okruglo poteklo je od ouroboros kosmicke zmije, prstena .
okovati jednu zenu u lance pod kontrolom saturna , je za robove ljude, a bogovi ih imaju vise.

Da pogodim ti si jarac u horoskopu? I isto tako da probaim i ovo da pogodim, imao si zensku osobu koaj je uticala na tebe da se bavis horoskopom ?

- - - - - - - - - -

I zao mi je, na Saturnu nema zivih ljudi, i isto tako Anunaki nisu bili na Zemlji.

- - - - - - - - - -

I Tesla nije izmislio tajni stit iznad Srbije.

- - - - - - - - - -

I bili smo na mesecu, da.

imas neverovatnu moc zapazanja, zaista,orden zasluga ti treba dati, ko bi to samo pogodio... da se gotovo svaka zena zanima za horoskop.
a ja mora da sam strucnjak,.. sto znam osnovne stvari, kupi moju astro knjigu kad je napisem. uskoro. ali pre ce biti one o masonima i vanzemaljcima, i to kad postanem pisac negde za dvadeset godina, pre toga imam vaznije stvari u planu.

vrati se ti na poligamiju,onaniju, maniju staniju biju ciju...

Poligamija (mnogoženstvo), bracni obicaji rasireni po mnogim delovima sveta , i u kolevkama civilizacija, koji dozvoljavaju ženidbu sa vise bracnih partnera .Poligamija je iskonski stari obicaj koji se javlja u nekoliko oblika koji se razlikuju prema polu."Poliandrija ", gde žena može imati više muževa ," Poliginija", gde muskarac ima ili je oženjen sa više žena kao supruge.i "Bigamija" kao izraz koji u najužem označava oblik poligamije u kojem je jedna osoba istovremeno u braku s dva različita bračna druga, odnosno član dvije različite bračne zajednice.Većina zapadnih društava je zakonski zabranila poligamiju, a njeno prakticiranje se kažnjava. U mnogim anglosaksonskim državama se višestruki istovremeni brak tretira kao krivicno delo pod nazivom bigamija (bigamy), pa je izraz u tom značenju ušao i na srpskohrvatsko jezično područje.

Da li bi podržali neki vid ili udruženje poligamije , kao i njihovu legalizaciju iili paradu, koja je mnogo normalnija i tradicionalna , od "protiv prirodnog bluda " nekih sad aktuelnih populacija ?

ma to bi bio haos

Back