BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tarabica:
Mislim da je upravo to genijalan plan Velikog Brata - Pilećeg Mozga :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma mene nervira kad sve moze da bude a i ne mora. Ako je vec neko izbacen neka je izbacen zauvek. A ne ovako moze da se vrati a i ne mora, ako nam danas dune vraticemo ih sve a ako ne nista onda. Po tom principu funkcionise sve u ovoj zemlji, pa zasto ne bi i vb. Sad ispade da ih u kuci ima 13! A do nove godine ima 6 nedelja. Sto znaci da ce svake subote da leti po dvoje, ili se ovaj vb nece zavrstiti do nove 2008.

Rekli su do Nove Godine, ali nisu precizirali koje, možda bude i 2008 :smile: Dragana je ionako pričala da bi volela da otkupe kuću, i da žive u njoj sa sve kamerama :shock:, a Sava se samo seli iz jednog BB u drugi, tako da možda ćemo ih još duuuugo gledati.
Inače, slažem se da je bezveze i nepravedno ovo sa tajnom sobom, zašto npr Jelena ili Veselina nisu dobili priliku da po izbacivanju budu u tajnoj sobi? Najpametniji je Miki koji je sam izašao, a ne da ga cimaju izbačen si, ali u stvari nisi izbačen, vraćaš se...

divlja:
Auuuu, da li je tih 30 macaka i supa (koliba) dokaz da je Aleksandra vestica? :lol:
Saberite se, to je ipak samo mrdanje dupetom. :lol:
mislio sam da napisem istu stvar i onda sam vidio tvoj post. Svaka chast.
A o ovome sto je ovaj napisao, sta reci o covjeku koji navodi da ona zivi u shupi i s macama i tako pokusava da je ocrni osim da je bilde i potpuno poremecenog sistema vrijednosti. Ti kralju kad trazis zensku jel se prvo raspitas jel joj cale ima privatnu firmu i koliko vrijedi ono sto ona nosi na sebi?

To bas i nije shupa. Moja drugarica joj je komsinica. Najobicnija stara radnicka zgrada, stan ko stan.
Pa kad su neki tipovi tako glupi pa ne provale da su sponzori, vec drugovi moraju da im otvaraju oci. I ona ispade vestica. Ni kriva, ni duzna.:)

Big Brother, aspekti
Svet je stigao. Big Brother je stigao. Korak smo bliže, biće to sve u redu.

Ljudi se u svojim apatičnim životima zanimaju raznoraznim budalaštinama koje nazivaju hobijem. Supstitut za sopstveni, mahom dosadni, život je oduvek bio enigma. Zašto ljudi odlaze od sebe, posvećuju se nečem što nikako ne bi trebalo da ih zanima i tako puštaju zadnju šansu da naprave nešto od sebe niz vodu? Mnogo je modela, hobija, ventila, begova, nazovite ih kako god hoćete. Jedan od njih je i posmatranje zajednice mrava u uspravnoj. Staklenoj. Kući.

Jadni mravi su izloženi oku posmatrača non-stop. Ma šta radili, tukli se, voleli, hranili ili mazili. Neko ih je odvukao, (kupio), postavio njihovu zajednicu onako kako to piše u uputstvu, obezbedio im sve što je tamo pisalo, bio srećan što je sebi obezbedio novi ventil, upalio svetlo, zavalio se u fotelju i, lagano.

Mravi se ponašaju kao uobičajeni mravi. Nemaju model da budu ono što nisu, bar ne na neki duži vremenski period. Nema tu mnogo foliranja. Snima se.

Mravi su tu da bi ostvarili svoje snove o večnoj sreći, dobiće nagradu, ako prežive sve krugove pakla koje im je domaćin, zarad svoje zabave, nesebično spremio. Mrav se nada da će baš on biti taj, koji će preživeti, pobediti svoje mravlje sapatnike i suparnike, da će se njemu sreća, (naklonost posmatrača), osmehnuti. There could be only one!

Poniženja su neopisiva. Staza kojom mravi hodaju je blatnjava, sluzava i posuta trnjem. Mravi moraju igrati igru, postoji plan i program, nema opuštanja. Mravi se ne bune, znaju. Upozoreni su. Sve se zna, osim identiteta pobedničkog mrava. Da li je mrav uopšte svestan svoje uloge? Da li su mravlji posmatrači shvatili da postoji još neki svet, (možda baš njihov, na primer), osim mravljeg? Da li se posmatrač mrava plaši analitičkog pogleda u svoj, pa više voli da beskonačno zuri u mravlji svet? Da li je to, možda, i primarna uloga mrava? Šta bi se desilo kad bi posmatrači ostali bez mrava? Mravi bez posmatrača? Da li je ova apstraktna simbioza komponenta koja nas održava? Treba li nam onda više mrava? Više kuća. Više hleba. Igara.

Postoji jedna linija u medijima koja osuđuje ovu mravlju zajednicu. Ona je tvrda, kritički nastrojena, nema puno milosti prema ovim. Mravima. Najnovijim.

Da. Najnovijim.

Svi smo mi mravi. Zašto su sad ovi jadničci toliko krivi? Fudbaleri nisu mravi? Nisu. Kao ovi nesrećnici, koji pripadaju trećem mravljem svetu. Sportisti su mravi prima kategorije. Plaćeni su odlično, svi su plaćeni, i foliraju se za sve pare.

Svi smo mi mravi. Budite iskreni, primetite. Ako vam ne smetaju ostali debeli mravi, pustite onda i ove. Mršave. Ima mesta za sve. Na velikom mravljem zvezdanom nebu.

Vladimir Mirosavljević

http://www.creemaginet.com/sajt/node/325

E moji sayber frendovi,stvarno ste naivni ako mislite da je Miki svojevoljno izasao.Kao puko mu film pa ono ko vas j.... odo ja u moje selo.Jel vi imate predstavu sta su mediji,pa oni mogu rat da naprave ako hoce i da sami stave ko je pobedio a ko izgubio i narod ce da guta to,a ne jedan smrdljivi big brother.U ovom jebenom vremenu u kojem zivimo mediji su najjace oruzije i kad imas medije na svojoj strani pobednik si.A sto se tice Aleksandre mozda se ona i svidja nekome od vas ali to samo pokazuje kakvi ste vi i koliki vam je nivo inteligencije kad podrzavate devojku koja je sve u stanju da uradi samo da bi osetila lepote luksuznog zivota a naravno da se nepomuci i sama sebi stvori postenim radom.Idalje mislim da je taj Big Brother obicno sranje sa zapada i za amebe od ljudi koji bi pare a da nerade.Nezaboravite koliko ljudi u ovoj zemlji gladuje i koje mesto zauzimamo u Evropi i u Svetu da nije uopste pametno to sto rade.Ljudi vratite se u realnost i pogledaj te oko sebe i videcete koliko ima bede oko vas!!!
Poz Darko from NS

Sad čujem da su ovi iz tajne sobe predložili da se Sava preseli iz kuće u njihovu sobu, pod izgovorom da je ozbiljno bolestan. A ko bi ih onda hranio tako intelEgentne :confused: Jel' su oni stvarno toliko sluđeni zbog izolacije, uslova u kući itd, ili su jednostavno bili glupi i pre ulaska u kuću :rolleyes:

Rondzi:
Idalje mislim da je taj Big Brother obicno sranje sa zapada i za amebe od ljudi koji bi pare a da nerade.Nezaboravite koliko ljudi u ovoj zemlji gladuje i koje mesto zauzimamo u Evropi i u Svetu da nije uopste pametno to sto rade.Ljudi vratite se u realnost i pogledaj te oko sebe i videcete koliko ima bede oko vas!!! Poz Darko from NS

a sto se ti toliko cimas sto drugi gledaju...ti preskoci i svi srecni

A i ta Dragana... pa vidi se iz aviona da njih dvoje nisu par (mislim na nju i Savu)...
A i taj Sava... ne zna dve da sveze... malo je ogranicen, da ne kazem nesto drugo.
Nesto ih i ne gledam od kada se jorgandzija vratio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back