LePiaf
Domaćin
- Poruka
- 4.858
Da, sviraju qrtzu, na polzu i uveseljenije naroda srbistanskog.raindog:e btw ja koliko znam ivan je kompozitor (i brat mog poznanika ) i chitava ekipa je sastavljena uglavnom od muzichara (umetnici )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, sviraju qrtzu, na polzu i uveseljenije naroda srbistanskog.raindog:e btw ja koliko znam ivan je kompozitor (i brat mog poznanika ) i chitava ekipa je sastavljena uglavnom od muzichara (umetnici )
S_K_V_O:sad ja u'vatim da slikam i sta - ja sam kao umetnik?![]()
a jos besmislenije je da ivan koji ume da svira klavir samim tim umetnik...ne, nego je naucio da svira klavir...kada bi komponovao eventualno bi se moglo reci da se bavi umetnoscu...a kad bi stvorio autorsko delo koje ima umetnicku vrednost mogao bi da bude nazvan umetnikom...
al' dobro...ima i drugih shvatanja, te tako ove nase pevaljke nazivaju sebe estradnim umetnicama...rukovodeci se valjda tvojom logikom...![]()
Ma ne sekiraj se.I ja sam ostala bez teksta kada je maltene sve to uporedila sa Mitrom Miricem.laa-laa:Ovaj...
Neću da se uplićem (previše), ali to je kao reći da npr. Kostjukov, Ataljanc, Nurejev, Dankan nisu umjetnici jer su naučili da igraju. Ili Jovanović, Kalas, Pavaroti, jer su naučili da pjevaju. I [size=-1]Menjuhin, Pogorelić, Milenković jer su naučili da sviraju. 8)
[/size]
pa ja to nisam ni rekla niti takva konstatacija na bilo koji nacin proizilazi iz mog stava...laa-laa:Ovaj...
Neću da se uplićem (previše), ali to je kao reći da npr. Kostjukov, Ataljanc, Nurejev, Dankan nisu umjetnici jer su naučili da igraju. Ili Jovanović, Kalas, Pavaroti, jer su naučili da pjevaju. I [size=-1]Menjuhin, Pogorelić, Milenković jer su naučili da sviraju. 8)
[/size]

bundeva:zakuvalo se, a?
uglavnom se slazem sa skvo
). jel s e seća neko komponovanje pesmice za najboljeg durga? Tu je mogao da pokaže svoju kreativnost i umetničku dušu, baš kao i Djan Karlo sa slikanjemlabo:Ja ne shvatam ozbiljno. Zato mi je i debilno kad neko navede ko razlog za izbacivanje neizvrsavanje zadataka...
ultrared:delim mišljenje. taj fazon neshvaćenog umetnika je izlizan maksimalno. mislim da će i on uskoro biti nominovan. slažem se i sa limunadom, čini mi se, da od njega ništa pametno, originalno ili kreativno nije došlo (osim onog dubokoumnog ćiriličnog š sa tri kruga iznad). jel s e seća neko komponovanje pesmice za najboljeg durga? Tu je mogao da pokaže svoju kreativnost i umetničku dušu, baš kao i Djan Karlo sa slikanjem
![]()
,ali ena zaista lijepo pjeva,ima talenta i za iganje i imitaciju...jednostavno,"scenski tip" osobe...a kad su imali onaj zadatak da vode debatu za i protiv marka i nikole...sasvim fino je srocila tekst,iako je bila u "nebranom grozdju",da govori protiv marka,a za nikolu,sto joj bas nije odgovaralo...
taja:ja se uopste ne slazem...ni sa bundevom ni sa limunadom... ne znam sa kim se oni slazu osim bundeve sa skvo ali kad se vec izjasnjavamo...da se zna :razz:
taja:meni su od sve dece tamo najbolji ivan i karlo...e sad ti limunado, povodom toga, mozes da se slikas sa onim bukijem pa da mi sliku posaljete po cika postaru![]()

taja:ja se uopste ne slazem...ni sa bundevom ni sa limunadom... ne znam sa kim se oni slazu osim bundeve sa skvo ali kad se vec izjasnjavamo...da se zna :razz:
taja:meni su od sve dece tamo najbolji ivan i karlo...e sad ti limunado, povodom toga, mozes da se slikas sa onim bukijem pa da mi sliku posaljete po cika postaru![]()