BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
S_K_V_O:
sad ja u'vatim da slikam i sta - ja sam kao umetnik? :roll:
a jos besmislenije je da ivan koji ume da svira klavir samim tim umetnik...ne, nego je naucio da svira klavir...kada bi komponovao eventualno bi se moglo reci da se bavi umetnoscu...a kad bi stvorio autorsko delo koje ima umetnicku vrednost mogao bi da bude nazvan umetnikom...
al' dobro...ima i drugih shvatanja, te tako ove nase pevaljke nazivaju sebe estradnim umetnicama...rukovodeci se valjda tvojom logikom... :lol:

Ovaj...
Neću da se uplićem (previše), ali to je kao reći da npr. Kostjukov, Ataljanc, Nurejev, Dankan nisu umjetnici jer su naučili da igraju. Ili Jovanović, Kalas, Pavaroti, jer su naučili da pjevaju. I [size=-1]Menjuhin, Pogorelić, Milenković jer su naučili da sviraju. 8)
[/size]

laa-laa:
Ovaj...
Neću da se uplićem (previše), ali to je kao reći da npr. Kostjukov, Ataljanc, Nurejev, Dankan nisu umjetnici jer su naučili da igraju. Ili Jovanović, Kalas, Pavaroti, jer su naučili da pjevaju. I [size=-1]Menjuhin, Pogorelić, Milenković jer su naučili da sviraju. 8)
[/size]
Ma ne sekiraj se.I ja sam ostala bez teksta kada je maltene sve to uporedila sa Mitrom Miricem.

laa-laa:
Ovaj...
[/size]
pa ja to nisam ni rekla niti takva konstatacija na bilo koji nacin proizilazi iz mog stava... :lol:
to je conditio sine qua non...nuzan ali ne i jedini uslov da bi se neko nazvao umetnikom...
nisu oni umetnici samo zato sto znaju da sviraju i pevaju...
e djuro, aj je tesi na pp...

Ajmo malo da predjemo s Ivana na Draganu. Meni smeta kako je svi(vecina) vide kao neku nevinu dobricu, a jos malo ce da pojase ovog novog glupandera. Mala je drolja, kao ako je ponesu osjecanja nije ona kriva. Pa to kaze svaka fufica koja se sa svojih 20 godina vec kresala sa dvaes likova, ponijela je osjecanja... I meni se svaki dan svide po dvije tri cure sto ih vidim u prolazu, pa nekako se suzdrzavam, ne ponese me, i zadrzim opremu u gacama... Nego ne smeta mi to sto je drolja toliko.... I ova nova mala sa silikonima je isto fufica, al barem se ne izmotava i ne glumi nevinasce. Neka mase dupetom zato su je i uveli, a ne da tvrdi pazar kad joj ne lezi to...
Mislim da Dragani Nidzo smeta toliko bas zbog toga sto je cacne gdje je najtanja, malo joj povrijedi sujetu. Koliko sam ja primjetio najvise se nervirala kad joj je nidzo govorio istinu ali ne upakovanu onako kako bi to ona zeljela, vec malo ogoljenu, cisto da se publika vise zabavi... cini mi se da je on jedini lik da se pretvara da je losiji nego sto jeste, sto je pozitivna stvar, i zato ga ljudi gotive toliko...

Jao što vi ozbiljno shvatate ovu emisijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
c029.gif
... ccccccccccccccccccccc ...

bundeva:
zakuvalo se, a?
uglavnom se slazem sa skvo

delim mišljenje. taj fazon neshvaćenog umetnika je izlizan maksimalno. mislim da će i on uskoro biti nominovan. slažem se i sa limunadom, čini mi se, da od njega ništa pametno, originalno ili kreativno nije došlo (osim onog dubokoumnog ćiriličnog š sa tri kruga iznad:lol: ). jel s e seća neko komponovanje pesmice za najboljeg durga? Tu je mogao da pokaže svoju kreativnost i umetničku dušu, baš kao i Djan Karlo sa slikanjem:roll:

ultrared:
delim mišljenje. taj fazon neshvaćenog umetnika je izlizan maksimalno. mislim da će i on uskoro biti nominovan. slažem se i sa limunadom, čini mi se, da od njega ništa pametno, originalno ili kreativno nije došlo (osim onog dubokoumnog ćiriličnog š sa tri kruga iznad:lol: ). jel s e seća neko komponovanje pesmice za najboljeg durga? Tu je mogao da pokaže svoju kreativnost i umetničku dušu, baš kao i Djan Karlo sa slikanjem:roll:

kad smo vec kod umjetnosti,kreativnija se pokazala ena...ako se malo bolje pogleda...
znam ,sad ce svi da pomenu narodnjake i cecu :) ,ali ena zaista lijepo pjeva,ima talenta i za iganje i imitaciju...jednostavno,"scenski tip" osobe...a kad su imali onaj zadatak da vode debatu za i protiv marka i nikole...sasvim fino je srocila tekst,iako je bila u "nebranom grozdju",da govori protiv marka,a za nikolu,sto joj bas nije odgovaralo...
...za razliku od ivana i djankarla ,koji u toj debati srocise neki praznjikavi govor,bez imalo maste...a ovamo "filozofi na nivou"......
sad,sto ona ima bisera druge vrste,to je druga stvar...:)

I ne bi trebalo nominovati fufe zbog toga sto su fufe, nego zbog toga sto su glupe i sto se lose pretvaraju da to nisu....
I bez veze mi je sto su neki koji su simpatisali ivana sad ga mrze sto nije vise s gagom, kad je ona njega odjebala a ne on nju. To sto lik cuti ne znaci da je lakse podnio od nje, ovako kad ona njake i kuka ispade jadna povrijedjena veoma, rekao bi naivni posmatrac....

a nikola mi bio naporan s pocetka...sad mi je skroz ok...a slikajte se upola il ucelo, kako vam drago, samo mi posaljite :D

a ovaj bundeva se sad sa svima slaze...isti si ona daca :razz
:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back