BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sramota je to što se radi kod V.B.najviše dece ima među gledaocima a veliki brat sve više liči na erotski film.
Ja se izvinjavam simpatizerima velikog brata ali zar niko ne primećuje da tim ljudima nešto fali.
Svi učesnici su emotivno i psihički dosta labilni doduše samo takve osobe se i prijavljuju iako je u pitanju 100.000 eura normalan čovek se nikad ne bi prijavio.
Šteta što nisu izabrali neke siromašne ljude da učestvuju da se bar ugreju dok je zima i da malo pojedu kvalitetnije hrane,ako uopšte učesnici dobijaju kvalitetnu hranu.
ha_hi.gif

zar bi ti bilo zanimljivo da gledaš nekoga ko sasvim normalno pristupa stvarima, pa i seksu....

Da neko dodje i kaže , hajdemo želim te, i da ga baš boli za kamerice, jer ionako su me komšije slušale, komšije gledale, ko gleda nek gleda, ko uživa nek uživa....

Vidiš koga su izabrali, opi.... , nezrele koji bi da se dokazuju , slatkiše , i poslušne na prvom mestu......takvi će ostati do kraja, zbog nekih drugih razloga....

Meni stvarno nije jasno sta vi vidite u Marku?!? Mislim nije ruzan, ali sva ta njegova gluposti i arogantnost potire sve sto na prvi pogled izgleda i najmanje simpaticno. Decko je bezobrazan, ima jezicinu do poda i nazad, i onoj Eni je par puta rekao neke stvari tipa -odvratna novosadjanko-, na sta se ona zgrozila i posle dva minuta sve zaboravila.
Izgleda da vecina devojka stvarno voli kad se decko prema njima ponasa kao da su djubre. Meni to sigurno ne odgovara, i zato bih volela da on ispadne veceras.

Pa bolje da ostane nikola, on se bar zeza sa svima, mislim da je on jedini preostali koji tu unosi neku zivost, dok ostali se ubise da sve urade kako treba, da nikome ne zasmetaju slucajno, covece oni se cak ni ne svadjaju! A i kako bi se svadjali kad onaj ivan i daliborka bi samo svima da se ulaguju i smeskaju, a ostatak ekipe se ugoio ko svinje, i samo sede i zderu. Fuj..

A kako je Ivan sastavio listu Markovih prestupa, jeste videli, sve uredno zabeleženo vreme, mesto, datum, prestup, posledice... :lol: A što nam nisu prikazali kad je Marko lomio sto, nisam primetila da je agresivan?

Pa tu nema sta puno da se "sastavlja".Takve stvari tj takvi odvartluci ti se jednostavno urezu negde u secanju i imas ih memorisane kao nesto sto se kosi sa svim tvojim nacelima normalnog ponasanja i kulture. Isto bih odreagovala....
Marko je najblaze receno nekulturan i prost . Najsmesnije mi je bilo kada je rekao da je iskren pa to sad treba da mu bude opravdanje za njegovo svinjsko ponasanje. Pravi picopevac.Over and out.

-plavusica-:
PREBACITE NA B92 IMATE VELIKOG BRATA....

tiii, majku mu, kud mi ne rece ranije

blizance:
Ne pored njega vec sa njim a u nastavcima cemo verovatno gledati parove Marko i Ena +Ivan i Dragana pa neko ce vec pokazati filmske talente u erotskim filmovima.
jedva cekam!
a ja kad gledam film pa mi je glup, onda prizeljkujem da bar ima kavanja.. ne moz biti los film ako ima ebacine, pa jel tako?

(ispravi li ga, bundeva, najzad?)

DjuraMornar:
Pa tu nema sta puno da se "sastavlja".Takve stvari tj takvi odvartluci ti se jednostavno urezu negde u secanju i imas ih memorisane kao nesto sto se kosi sa svim tvojim nacelima normalnog ponasanja i kulture. Isto bih odreagovala....
Marko je najblaze receno nekulturan i prost . Najsmesnije mi je bilo kada je rekao da je iskren pa to sad treba da mu bude opravdanje za njegovo svinjsko ponasanje. Pravi picopevac.Over and out.
Da je Marko debilce to stoji ali brate mili i Ivan ga pretera covece,izneo je totalno glup primer ono oko bebe crnceta,mislim uziveo se kao da je Marko uvredio pravo dete a ne lutku.Ivan mi je bio o.k.ali posle ove izjave cu se zamisliti sta je sa njegovim koeficijentom inteligencije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back