Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
da, da...sex je ipak nesto ozbiljnije...naime, etimoloska podloga reci prtzanje je prc (prc) koja ukazuje o kvalitetu i kvantitetu tog normalnog odnosa u toku noci - vidi se da je autor bas pazio na izrazavanje...
mada ja sumnjam da je tu bilo ijednog prca...
ipak, nada ne umire...
Koliko sam shvatila sa tom svojom devojkom se smuvao dve nedelje pre pocetka velikog brata, tako da je on u toj kuci vec duplo duze nego sto je bio sa njom, i sumnjam da ona njega uopste ceka, a i ako je htela definitivno se predomislila posle onih snimaka.
Glup im je ovaj zadatak mažoretkinje! Već smo videli muškarce u ženskim haljinama, treba da smisle nešto novo. Mada moram da primetim da je Đankarlo jedna vrlo graciozna osoba i pravilno drži ruku na boku, kao prava mažoretkinja
Čini mi se da voli one smešne haljine i uopšte te uloge. Meni stvarno ne bi bio minus da neko od njih, ako je gay, to i prizna, ali posle onih reakcija iz generalne probe, teško da ćemo tako nešto videti.
i ko bi sad imao srca da razdvoji golupčiće
nikola mi je bar malo duhovit, ovi svi idu, rade što biggi kaže, izvršavaju zadatke...drugim rečima, totalno su nezanimljivi
Ja cenim da ce se sledeci smuvati Nikola i Marko
Marko ce raskinuti sa Enom jer je odavno vec bacio oko na Nikolu....kikikikikikiiiiiii
Kakv bi to twist bio a ?
nista, ko se slaze sa mnom da leti Marko?
Imamo dupli razlog da glasamo za njega, ako ne volimo njega i ako ne volimo emu. I zato sto je glup, al to nije toliko.....
Ha-ha, postoji sansa da se ostvari moja ideja sa prethodne strane....izgleda da ova Ena donosi baxuz svima sa kojima se druzi. Prvo je odletela Jelena, koja je sa njom bila kao super extra, onda Maja, sa kojom se posle Jelene najbolje slagala, a sad ako odleti Marko kletva ce se nastaviti!! Ja da sam na mestu ostalih ukucana Enu bi izbegavala u sirokom luku!