BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uffff...
odh da okrenem onaj broj da se i ja prijavim....

bolje bre moj profil da gledate od grose shajze brudera.... zanimljiviji je iako nema nishta u njemu....

...

ipak idem da se obesim...

Pa KOVRDzAVA KOSICE :lol: ja bi volela da glasamo da ispadne Jelena zato sto je uobrazena vise od Ene a i da ena ode ko bi smisljao pesme da puknes :-P
pa sta kazete dal bi bio zanimliv ajmo za Jelenu please :?: :confused:
:arrow: Jelena uauauauauauauauauauauuauauauuauauauauauuauauuauauuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuaauauauauuauuauauuaua UA JELENA{e bas sam ko malo dete :oops:

Htela sam da napisem "novosadjanke obe" ali sam napisala zajedno i sta je cudno sada a ako nerazmes sta sam htela da kazem samo sam odgovorila Marge da mislim da su i ENA i JELENA novosadjanke da li smo se sad razumele?

i ja gledam grose brudera.... nekako mi se uvek umuva medju redove koje pishem u Delphi-ju.... a sinoc... sam, prebacio kanal..... nema potrebe gledati dalje te gluposti.... to je klasichan primer intelektualno i moralnog deficita nacije.... POSTAVLJA SE PITANJE CENE... KOLIKO JE CHOVEK SPOSOBAN NISKO DA SE SPUSTI ZBOG PARA?!?!?!?!...

ochaj degradacije ljudskog bitja... ali svako ima pravo na svoj izbor...

jedva cekam da vidim ko ce da ispadne ali se nadam da ce to biti jelena,a zao mi je sto nije maja kandindovana za izbacivanja jer je sva ssssssssuskalo...antipaticna....grozna je...Pocela je da se uvlaci zlatnoj u dupe cim je cula da ce da ona nominuje pa kao sad joj se uvlaci lepo jojje marko rekao!!!!!!drago mi je...........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back