Big Bradr ...

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Glavni:
Odemo ja i cale na najlon da kupimo haskija kad neka zena kaze to vam je prava vrsta ja kazem debilu da uzme rasnu on zapeo za ovu dzukelu i prodavacica ma uzmi je ,cale debil da 45 e za dzukelu a glupa je kao noc sto najgore upadne u saht pa sam ja morao da ga vadim i nije bio pravi haski nego neka mesavina kad debil nije hteo da uzme za papirima
A da nije bilo OBRATNO, a ??? :lol:

pa on je hteo da uzme dzukelu jede za trojicu a glup je kao noc neko ga jr zvao i on otisao za njim kaze burazer da ga video ali taj covek sto je bio sa njih pobegao u drugom smeru

Glavni:
pa on je hteo da uzme dzukelu jede za trojicu a glup je kao noc neko ga jr zvao i on otisao za njim kaze burazer da ga video ali taj covek sto je bio sa njih pobegao u drugom smeru
Dobro, objasni ( ali čitko i razgovetno ! ) : KO VAM JE SADA KUČNI LJUBIMAC jel' haski ili taj ČOVEK, iz drugog smera ??? :shock:

DOKONI UM:
Inače HASKY je poznat kao pametan pas...

STORM, ubaci photku od prošle godine...

Све за тебе. ;)

kuca4rw.jpg

Dokoni ja sam rekao da je ta zena prevarila mog caleta ,vuk je rekao citaj kako je napisano,ti kazes da je moja dzukela pravi ja ga odvedem kod mog druga koji prodaje haskije on kaze da je mesavina ali ima krvi haskija,ali napomenuo mi je da je pravi haski nije deseto koleno kako pricaju nego 15 i a posebno je napomenuo da jednom ukrstis rasu i gotovo je nije pravi haski

Glavni:
Dokoni ja sam rekao da je ta zena prevarila mog caleta ,vuk je rekao citaj kako je napisano,ti kazes da je moja dzukela pravi ja ga odvedem kod mog druga koji prodaje haskije on kaze da je mesavina ali ima krvi haskija,ali napomenuo mi je da je pravi haski nije deseto koleno kako pricaju nego 15 i a posebno je napomenuo da jednom ukrstis rasu i gotovo je nije pravi haski
A šta KAŽE onaj misteriozni " čovek iz drugog smera " na sve to ??? :shock:

:shock:
Ne bi me čudilo da sada moj HASKY, plati ovom tipu iz drugog smera, da ćaleta od GLAV-NOGA ubedi da je burazer u pravu što veruje da je to pravi hasky, a ne lažni u 15 kolenu pobočne krvne linije...
:lol:
a onda me i ne čude ove sibirske hladnoće, jer Vuk je jednom rekao, gde ima lažnih haskyja ima i lažne sibirske zime, mada se taj tip iz suprotnog smera ne uklapa, ali bože moj...:lol:

Posto vidim dokoni ima heskija platio ga je 260 e a to je dzukela jer je 10 koleno a njegov drug je rekao njegovoj drugarici ajde da mu uvalimo a oni sjebali dokonog i ogradili se po 120 e ,
vuk je rekao gde kod dokonim kupuje tu ce ga uvek neko prevariti

Glavni:
Posto vidim dokoni ima heskija platio ga je 260 e a to je dzukela jer je 10 koleno a njegov drug je rekao njegovoj drugarici ajde da mu uvalimo a oni sjebali dokonog i ogradili se po 120 e ,
vuk je rekao gde kod dokonim kupuje tu ce ga uvek neko prevariti

Ne znam više da li mi je :lol: ili :sad: ....:confused:

Molim mog kolegu prevodioca da se potrudi oko prevoda.
Opet ista meta i isto odstojanje pizza i kola u Caribic-u :idea:

Back