Big Bradr ...

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zmajodbraj:
Што се тиче реалних емисија, мислим да смо мало поранили са свим тим. Тако рећи до јуче смо били под разним режимима, па и сада смо. Нисмо још искусили ону истинску слободу-економску. Једно је када то раде у Хрватској или Мађарској или другде, где је једна стабилност и где постоји какво-такво уређено друштво. Код нас је све то још увек у доста хаотичном стању. Мислим да уместо да се међусобно избацују и свађају, требало би да се они који уђу у кућу, поштују једни друге, и да уместо да буде занимљиво колико ко псује и ко ће да изведе стриптиз, треба сами учесници међу собом да га тако осмисле да буде занимљиво ко ће бити већи каваљер, или ко ће боље да напише или искаже неки романтичан текст, и томе слично.

Поштовање,
змајодбрај

Поздраваљам још један прелазак на ћирилицу! :D

nesons:
Znaci , GLEDAS !?:lol:

Nesonse, nešto si šaljiv u poslednje vreme...:shock:
De obriš majonez sa gorenjeg dela monitora...:idea:

:arrow: Pitanje je bilo vezano za "UČEŠĆE" :idea: , dakle kada bi podigao IQ za taj jedan stepen sa 30 na 31 mogao bi glat da upadneš u kuću, a i GLAV(ati)NI bi te bespaltno pripremao (zna čovek sa takvima), ali ovako...:cry:

ovo je najglupaviji tv show u poslednjih 50 godina mislim koga boli ***** sta 8 kretena koji nemaju nista u zivotu rade,kako peru zube,jedu, pisaju ...!Pogotovo me nervira sto sve koje izaberu su uglavnom mladi ljudi od 20-30 godina pa se sve pretvara u jebeni Beverly Hills ili nestasne godine ,sto ne ubace i neke frustrirane penzionere po moguctvu SPS ovce i malo zamiksuju starosnu i kulturoslosku strukturu (recimo sofere iz Vjeternika) pa da bude zanimljivo.

wild_child:
Heh jedan moj kolega sa faxa je prosao u prvih 300.

Ma ljudi.....to oni nas pripremaju za masovno nadgledanje.......
Jos ce ispasti da je Orvel bio prorok....
Nesto sam paranoicna zadnjih dana......:) :lol:

"Сама чињеница да сте параноични не мора да значи да вам неко заиста не ради о глави." Х. Кисинџер, дугогодишњи шеф ЦИА.

Поштовање,
змајодбрај

Back