момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.180
Pa da, rođena u zlatno doba obilja Ante Markovića, nije čuo da je tako kognitivno obdarenaOces reci nije bila titina pionirka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, rođena u zlatno doba obilja Ante Markovića, nije čuo da je tako kognitivno obdarenaOces reci nije bila titina pionirka
ovo je obicno kakenjeMi rođeni 90ih smo oskudične bebe, mozak nije mogao da se razvije u punom potencijalu zbog nedostatka hrane. To je dobar izgovor za nas dvocifrenog ajkjuja, 'okolnosti su bile takve, zato se moj potencijalni IQ150 nije odmotao kako je trebalo'
Ovo o čemu pričam ima veze sa prvih par godina života i prenatalnim periodomovo je obicno kakenje
vi rodjeni devedesetih zapravo ste deca dvehiljaditih
mi rodjeni osamdesetih smo zapravo osetili sve drazi devedesetih !
Na ili u Dubrovnik, od toga zavisi tvoja srećaMeni rekoše da sam dobio temperaturu kada je stari krenuo put Dubrovnika.
U formativnom periodu je bilo samo na.Na ili u Dubrovnik, od toga zavisi tvoja sreća
Da brate, i mi smo se sve nešto šestarima tetovirali i bockali, čudo jedno.prve tetovaze sfurali na tehnickom u sedmom sa sestarima i koncem
Pa da, formativne godine su ključneU formativnom periodu je bilo samo na.
Posle sam ja išao i u, ali izgleda da to nije to.
ortakov djed uzicki korpus tanananaU formativnom periodu je bilo samo na.
Posle sam ja išao i u, ali izgleda da to nije to.
Pa da, formativne godine su ključne

Jao da, sreća da (ni)sam rođen 80ih, verovatno bih 90ih umro od droge uz Block Out i tako te mračnjake.
A neko je, baš tada, imao sreće da ovdje bude LIVE!
Sve mu je*em, eto!
znas tebra da smo mi hteli ili ne morali da ispratimo crni talas i da ga zagotivimoJao da, sreća da (ni)sam rođen 80ih, verovatno bih 90ih umro od droge uz Block Out i tako te mračnjake.
ja kresu cenim do jajaMomo i cijeni tisućljetnu slavnu povest, od kralja Krešimira Mišaka na ovamo
Pa da, zato i kažem da smo mi rođeni 90ih a odrastali 00ih kognitivno oštećeni nedostatkom nourishmenta, što se pokazalo kasnije jer smo svi slušali Stereo Bol itdznas tebra da smo mi hteli ili ne morali da ispratimo crni talas i da ga zagotivimo
i da tu razvijemo opet hteli ili ne jedan rafinirani ukus za umetnost umnogome zbog toga
sirova emocija, devijantno tumacenje erotike itd itd
ista prica je i novi val pankeraj oi ska hc posle
ljudi chaki nisu svesni sta ih je oblikovalo misleci da su njihovi ukusi zapravo izbori i afiniteti
tad si imao alternativu tebraPa da, zato i kažem da smo mi rođeni 90ih a odrastali 00ih kognitivno oštećeni nedostatkom nourishmenta, što se pokazalo kasnije jer smo svi slušali Stereo Bol itd