Kafić Bife Doris

Mi rođeni 90ih smo oskudične bebe, mozak nije mogao da se razvije u punom potencijalu zbog nedostatka hrane. To je dobar izgovor za nas dvocifrenog ajkjuja, 'okolnosti su bile takve, zato se moj potencijalni IQ150 nije odmotao kako je trebalo'

Mi rođeni 90ih smo oskudične bebe, mozak nije mogao da se razvije u punom potencijalu zbog nedostatka hrane. To je dobar izgovor za nas dvocifrenog ajkjuja, 'okolnosti su bile takve, zato se moj potencijalni IQ150 nije odmotao kako je trebalo'
ovo je obicno kakenje

vi rodjeni devedesetih zapravo ste deca dvehiljaditih

mi rodjeni osamdesetih smo zapravo osetili sve drazi devedesetih !

do petog osnovne sam drzo sva moguca oruzja u rukama
najbolji ortak mi izbeglaja ima oziljak od mine preko obraza i vugle
poceli da rivamo u sestom osnovne
u sedmom valjali
prodavali corbu na kantu pedespeta ruka
bezali iz skole da dajlgamo uvidjaj kad nekog kriminalca izrokaju
prve tetovaze sfurali na tehnickom u sedmom sa sestarima i koncem
otvarali moskvice i zastave na ofinger
itditditd

i onda su dosle teletabis generacije

Jao da, sreća da (ni)sam rođen 80ih, verovatno bih 90ih umro od droge uz Block Out i tako te mračnjake.
znas tebra da smo mi hteli ili ne morali da ispratimo crni talas i da ga zagotivimo
i da tu razvijemo opet hteli ili ne jedan rafinirani ukus za umetnost umnogome zbog toga
sirova emocija, devijantno tumacenje erotike itd itd

ista prica je i novi val pankeraj oi ska hc posle

ljudi chaki nisu svesni sta ih je oblikovalo misleci da su njihovi ukusi zapravo izbori i afiniteti

znas tebra da smo mi hteli ili ne morali da ispratimo crni talas i da ga zagotivimo
i da tu razvijemo opet hteli ili ne jedan rafinirani ukus za umetnost umnogome zbog toga
sirova emocija, devijantno tumacenje erotike itd itd

ista prica je i novi val pankeraj oi ska hc posle

ljudi chaki nisu svesni sta ih je oblikovalo misleci da su njihovi ukusi zapravo izbori i afiniteti
Pa da, zato i kažem da smo mi rođeni 90ih a odrastali 00ih kognitivno oštećeni nedostatkom nourishmenta, što se pokazalo kasnije jer smo svi slušali Stereo Bol itd

Pa da, zato i kažem da smo mi rođeni 90ih a odrastali 00ih kognitivno oštećeni nedostatkom nourishmenta, što se pokazalo kasnije jer smo svi slušali Stereo Bol itd
tad si imao alternativu tebra
sa jedne strane je bio taj prolivcic
a sa druge si imao dosta kvalitetne mjuze

zapravo kad razmislim tada je alternativna scena bila ultra bogata
sada je alternativa zapravo mejnstrim

idem gradom i vidim devojku sa majom sexpistolsa koja je zapravo cist fenseraj i modni detalj

Back