pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.975
...rekao bi da jesam.da ne znam da si velemajstor...
To je samo izlet u Pametarijum.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...rekao bi da jesam.da ne znam da si velemajstor...
Nemoguće je napraviti taj kvantni skok, da si stvarno glupa znala bi. Znaš kako Rambo kaže 'razgovor se vodi uvek na nivou glupljeg'....rekao bi da jesam.
To je samo izlet u Pametarijum.![]()
Volim Ramba.Nemoguće je napraviti taj kvantni skok, da si stvarno glupa znala bi. Znaš kako Rambo kaže 'razgovor se vodi uvek na nivou glupljeg'.
Čini mi se da smo imali ovaj razgovor, sad ću ja tebi da kažem da je malo zasrao sa onim silovanjem, a ti ćeš reći da nije kriv itdVolim Ramba.
Jao jesam, sve je ok, a i mislim da me prošlo u međuvremenuJesi vadio krv , to sam zaboravila da pitam?
Čini mi se da se izvinio.Čini mi se da smo imali ovaj razgovor, sad ću ja tebi da kažem da je malo zasrao sa onim silovanjem, a ti ćeš reći da nije kriv itd
znala sam da je sve okJao jesam, sve je ok, a i mislim da me prošlo u međuvremenu
Puj pićke ne važiČini mi se da se izvinio.
Editovala samPuj pićke ne važi
Ma važi, a kad si me slala kod kolege da me pregledaznala sam da je sve ok
Tu je 1 procenat ako grešim.Ma važi, a kad si me slala kod kolege da me pregleda
Šalim se, znam da ništa ne prepuštaš slučaju kao i svaki dobar doca.Tu je 1 procenat ako grešim.
Mora biti 100 posto.
Poenta je što svaki čovek na svoj način opisuje i doživljava tegobe. A objektivno stanje je moj posaoŠalim se, znam da ništa ne prepuštaš slučaju kao i svaki dobar doca.
Da, pritom meni fali reči da opišem jer mi umiru neuroni brže nego ruski vojnici na frontuPoenta je što svaki čovek na svoj način opisuje i doživljava tegobe. A objektivno stanje je moj posao
Znam, navikla sam. Ženski pol je tu superiorniji , u verbalizaciji.Da, pritom meni fali reči da opišem jer mi umiru neuroni brže nego ruski vojnici na frontu
Evo Pesho se dobro snalazi, Singer ga je lepo odradioZnam, navikla sam. Ženski pol je tu superiorniji , u verbalizaciji.
Nisam primetila da ti imaš taj problem .Kod mene je to dodatno uslovljeno CFS-om i brain fogom posledično
Hipohondru!Stvarno mislim da ću fasovati neku ranu demenciju, imam sve predispozicije
Da da, duže vremeNisam primetila da ti imaš taj problem .
Ozb, već sad zaboravljam podosta, ne mogu da se koncentrišem i sl.Hipohondru!
To može da se ispitaOzb, već sad zaboravljam podosta, ne mogu da se koncentrišem i sl.
Evo ovakoČini mi se da smo imali ovaj razgovor, sad ću ja tebi da kažem da je malo zasrao sa onim silovanjem, a ti ćeš reći da nije kriv itd