момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.828
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Svi putevi ruske duše vode u sajkopatijuKreće Petrova, tuc muci, tamo 'vamo, kad ono psihopata![]()
Juče me je jedna pacijentkinja pitala da li sam Ruskinja????Kreće Petrova, tuc muci, tamo 'vamo, kad ono psihopata![]()
Zato kaj si plava i imaš plave očiJuče me je jedna pacijentkinja pitala da li sam Ruskinja????
To da, ali govorim srpski !Zato kaj si plava i imaš plave oči
Priča i tiktokerka Aljona The StrankinjaTo da, ali govorim srpski !![]()
Tako treba...
Komplimenti se nižu dakle!Juče me je jedna pacijentkinja pitala da li sam Ruskinja????
Crnoj fali 50 centiOno što mi se dopada je činjenica da je bijela lutka i prije sniženja bila skuplja.
Momo, jesi gledao onaj snimak sa Zapadne obale, kada izvedete ona dva Palestinca ispred objekta, legnete ih na pod i častite po metak?
Misliš one Hamasovce?Momo, jesi gledao onaj snimak sa Zapadne obale, kada izvedete ona dva Palestinca ispred objekta, legnete ih na pod i častite po metak?
Nisu imali oružje, ležali su na podu Zapadne obale, tako da ne znam je li im Hamas u duši.Misliš one Hamasovce?
Ako je muškarac 18+ i krije se po tunelima najverojatnije jesteNisu imali oružje, ležali su na podu Zapadne obale, tako da ne znam je li im Hamas u duši.
Zapadna obala, neki dućan biće.Ako je muškarac 18+ i krije se po tunelima najverojatnije jeste
Oni kopaju rupe, do Londona, do Pariza, do Zapadne Obale eee...Zapadna obala, neki dućan biće.
Ali kapiram šta mi govoriš, samo zato što nije naoružan i leži na zemlji ne znači da nije potencijalna opasnost.
Daleko bilo, nisam ni ja ljubitelj tih kidoglava, nego samo primjećujem kako žEnEvSka kOnVeNcIjA.ba prop'oI šta predlažeš sad, da zbog tog incidenta podržim džihad?