prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 14.653
Pa bogomi Evo vec 10...konkretno se trazi resenje za prevazilazenje fizicke barijere od 2 tisuce miljaTu do 7 dana traju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa bogomi Evo vec 10...konkretno se trazi resenje za prevazilazenje fizicke barijere od 2 tisuce miljaTu do 7 dana traju.
Pričam od godišnjice.Pa bogomi Evo vec 10...konkretno se trazi resenje za prevazilazenje fizicke barijere od 2 tisuce milja
A poznato mi to od ranije nekako Sam pustao da to krene po stihiji I zavrsavalo se neslavno....ovoga puta mozda necega I poduzmemPričam od godišnjice.
Prije godišnjice ide nabrajanje činjenica, postavljaju se pitanja, budućnost, sudbina...
Onda nekako prođe godišnjica, i kreću pregovori.
Ne može bez akcije jbgA poznato mi to od ranije nekako Sam pustao da to krene po stihiji I zavrsavalo se neslavno....ovoga puta mozda necega I poduzmem
Onaj ko se nalazi južnije je subordinantan onome ko se nalazi SevernijePa bogomi Evo vec 10...konkretno se trazi resenje za prevazilazenje fizicke barijere od 2 tisuce milja
Rado bih vidio Moma kao frenda na Vatern lejk ljeti dok se svedjanke suncaju same na plazu momo ne bi imao problem prici imEvo @момоа, skidaju se ribe pred njim, on ni da mrdne.
Odluči se za akciju, pošalje pitanje nekoj influenserki iz Švedske, posle 5 minuta stiže odgovor.
Cureci mozak to ne prihvata...hah ovo kao curin mozak ne curkin...bila je cura neko vrijeme gore kod mene ne lezi joj severnjastvoOnaj ko se nalazi južnije je subordinantan onome ko se nalazi Severnije
Ranije sam Kajsu pitao za neki garnijer sampon, ali nisam dobio fidbek, očekivao sam da tako bude i sa sestrom. Zaboravio sam da nije reč o javnoj personi i da ima fazon 1082 pratitelja.Evo @момоа, skidaju se ribe pred njim, on ni da mrdne.
Odluči se za akciju, pošalje pitanje nekoj influenserki iz Švedske, posle 5 minuta stiže odgovor.
Pa daj nalupaj se još malo para pa se skrasi u Sloveniji.Cureci mozak to ne prihvata...hah ovo kao curin mozak ne curkin...bila je cura neko vrijeme gore kod mene ne lezi joj severnjastvo
Ali svejedno, lagano stupa u konverzaciju, ti si imao svoju šansu.Ranije sam Kajsu pitao za neki garnijer sampon, ali nisam dobio fidbek, očekivao sam da tako bude i sa sestrom. Zaboravio sam da nije reč o javnoj personi i da ima fazon 1082 pratitelja.
Kome Švedska ne leži taj ne zaslužuje ni da živiCureci mozak to ne prihvata...hah ovo kao curin mozak ne curkin...bila je cura neko vrijeme gore kod mene ne lezi joj severnjastvo
Ne znam, kad se priča o knjigama sav se napalim i onda je usmina u drugom planuAli svejedno, lagano stupa u konverzaciju, ti si imao svoju šansu.
I ona vjeruje u ljubav.
Ma trebalo se Ici za kanade al Tek je to daleko...Pa daj nalupaj se još malo para pa se skrasi u Sloveniji.
Pa evo ti čovjek sa ove teme sve objasnio oko Maribora i ti ništa.Ma trebalo se Ici za kanade al Tek je to daleko...
pa to bih stvarno uradio, a šta, fora je u chillu kao?A to bi tek bilo prejako, zovne te riba na books and chill i ti poneseš omiljene naslove
Kažu, ne znam, nemam netflikspa to bih stvarno uradio, a šta, fora je u chillu kao?
Toj curi lezi vise Istanbulska vreva negoli pusti dokovi Malmea
Teraj to.Toj curi lezi vise Istanbulska vreva negoli pusti dokovi Malmea