момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.155
@Jugoslav Čvarak vidi fotku iznad, davno se ovako ne naježih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne poznajem te ljude???@Jugoslav Čvarak vidi fotku iznad, davno se ovako ne naježih
Ne znaš Jakovinu i Hararija?Ne poznajem te ljude???
Čuo sam za nekog Tvrtka Jakovinu, ali ne i za "Hararija"...Ne znaš Jakovinu i Hararija?
Ujedinjeni protiv Turaka, ali tendencija je da se pohvale/okrive naši.

Nema vjećeg Turčina, realno
To ti je onaj Slovenac što je gostovao na Balkan Infu, njih ima oko 3%Ali dobro, to su sada neki trendovi i u EU.
Pogledajte prilog 1808561
Pročitam im ovaj transparent i prosto ne mogu ozbiljno da ih shvatim.To ti je onaj Slovenac što je gostovao na Balkan Infu, njih ima oko 3%
Da, kod njih je Žižek najveći rasist, iako je i on levi centarPročitam im ovaj transparent i prosto ne mogu ozbiljno da ih shvatim.
Da nisu to nekima jugoslavenima upucenoAli dobro, to su sada neki trendovi i u EU.
Pogledajte prilog 1808561
Sto bi sa ekipom jansa kucan drnovsekDa, kod njih je Žižek najveći rasist, iako je i on levi centar
Jer se oglasavao Milo glede togaUjedinjeni protiv Turaka, ali tendencija je da se pohvale/okrive naši.
**** se Milu, uživa u pošteno zarađenoj penziji.Jer se oglasavao Milo glede toga
A Sveto da robija pa jer to posteno**** se Milu, uživa u pošteno zarađenoj penziji.
Moraš me podsetiti ko je gospodinSto bi sa ekipom jansa kucan drnovsek
Gdje robija, na Senjaku?A Sveto da robija pa jer to posteno
Nevezano za tvoju nakanu, ova rečenica je tako točna**** se Milu, uživa u pošteno zarađenoj penziji.
Previše je ljudi ubijeno da bi bila tačna na bilo koji način.Nevezano za tvoju nakanu, ova rečenica je tako točna
'Milo vas je ubijao, ali vas nije ubijao dovoljno'Previše je ljudi ubijeno da bi bila tačna na bilo koji način.
Baš na onoj temi rekoh kako me je Badri inspirisao, obalih nekih 40ak knjiga otkad smo poslednji put komentarisali.'Milo vas je ubijao, ali vas nije ubijao dovoljno'
Nego, čitaš li nešto, kakav ti je skor?