Kafić Bife Doris

Screenshot_20250908_230200_Chrome.jpg

Nevjerojatno kako ovaj Imbex kasapi sve što je ima veze s Bogom i Hrvatima

@Jugoslav Čvarak

Anđele đoj, sada znaš zbog čega tolilo tamo želim živjeti... + Aljaska.

:heart2: :heart2: :heart2:

Joj, kada u Sv. Trojstvu Monatana, Idaho & Wyoming zapuškaramo, čuti će se do Aljaske!

Mi se okrenemo prema sjajnoj zvijezdi Sjevernjači i zagrmimo - ZA DOM?
A božanske Aurore nam uzvrate - SPREMNI! - prolamajući se iznad kulturne Kanade, čiji bi se stanovnici pri tom spektaklu zavukli u svoje pederaste rupe, koje su za nedajbože iskopali ako Trumpa okrune za imperatora.

Anđele đoj, sada znaš zbog čega tolilo tamo želim živjeti... + Aljaska.

:heart2: :heart2: :heart2:

Joj, kada u Sv. Trojstvu Monatana, Idaho & Wyoming zapuškaramo, čuti će se do Aljaske!

Mi se okrenemo prema sjajnoj zvijezdi Sjevernjači i zagrmimo - ZA DOM?
A božanske Aurore nam uzvrate - SPREMNI! - prolamajući se iznad kulturne Kanade, čiji bi se stanovnici pri tom spektaklu zavukli u svoje pederaste rupe, koje su za nedajbože iskopali ako Trumpa okrune za imperatora.
Da, samo Montana ima dovoljno pušaka da porazi Kanadu, da ne govorimo o komšijama. Montana, Vajoming, Ajdaho tri su srca junačka.

Znaš li da Montana i taj deo severozapada nije najbolje mesto za sakriti se od WW3, kažu da tamo imaju neke nuklearne baze inda će ******* verovatno prvo to gađati, a ni Jelouston neće štedeti

Da, samo Montana ima dovoljno pušaka da porazi Kanadu, da ne govorimo o komšijama. Montana, Vajoming, Ajdaho tri su srca junačka.

Znaš li da Montana i taj deo severozapada nije najbolje mesto za sakriti se od WW3, kažu da tamo imaju neke nuklearne baze inda će ******* verovatno prvo to gađati, a ni Jelouston neće štedeti
Ne samo to, već cijeli Yellowstone leži na vulkanu.

https://www.index.hr/mobile/vijesti...38.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m

Da, da, baš taj kraj je i poznat po lavandi.

https://iceland-photo-tours.com/art...aphy-guide-to-the-lavender-fields-of-provence

Što ne odeš u Kartuzijance?

Poceo sam gledati film pre par dana, jako mi se dopada, ima tu mracnu katolicku atmosferu hladnih zidina, ogromnih katedrala, orgulja i monaha koji medjusobno jedan drugog pozdravljaju sa hvaljen Isus. Meni je ustvari vlazni san postati katolickim egzorcistom, poput oca Merina, redovnistvo mi je tek drugo ili trece na listi zelja.

Poceo sam gledati film pre par dana, jako mi se dopada, ima tu mracnu katolicku atmosferu hladnih zidina, ogromnih katedrala, orgulja i monaha koji medjusobno jedan drugog pozdravljaju sa hvaljen Isus. Meni je ustvari vlazni san postati katolickim egzorcistom, poput oca Merina, redovnistvo mi je tek drugo ili trece na listi zelja.
Ma redovništvo je užas, zamisli po cijeli dan kopati i moliti.
Ovo svjetovno svećenstvo je super, živiš kao kralj.
Što se tiče egzorcizma, zamisli da ti se stvarno dogodi situacija pa među lujkama naiđeš na opsjednutu osobu. Mislim da bi se zavukao u mišju rupu.

Ma redovništvo je užas, zamisli po cijeli dan kopati i moliti.
Ovo svjetovno svećenstvo je super, živiš kao kralj.
Što se tiče egzorcizma, zamisli da ti se stvarno dogodi situacija pa među lujkama naiđeš na opsjednutu osobu. Mislim da bi se zavukao u mišju rupu.
Da, stavio sam redovnistvo jer su za egzorcista potrebne kvalifikacije, prvo moras zavrsiti katolicko sveuciliste, postati svecenik, pa te tek onda, ako se propisno nametnes, lokalni biskup predlozi Vatikanu za tu funkciju

Back