момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.355
Da, Zagrepčani su dosadni, oni slušaju Idu PresterMeni se nekako čini da je na tom koncertu bilo najmanje Zagrepčana.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, Zagrepčani su dosadni, oni slušaju Idu PresterMeni se nekako čini da je na tom koncertu bilo najmanje Zagrepčana.
![]()
Imam ja nešto bolje.
Nisam, ali divno, geni kameniImam ja nešto bolje.
Da li si možda ispratio ovo?
https://www.telegram.hr/vijesti/cur...-splitu-bilo-je-jasno-da-nisu-dosli-slucajno/
Ovo kao index forum.Nisam, ali divno, geni kameni
Pogledajte prilog 1752364
Pogledajte prilog 1752365
Inače, ja najviše volim spontane komentare ljudi
Od 'Bog vas Blagoslovio' do 'bogdo da ti dete umrlo na porođaju' za 0.5 sekundi. NarodOvo kao index forum.

Ne znam, nisam ispratio, ali znam da trešti kilometrima daleko.Jel bila Anica Kninska Kraljica i Bojna Čavoglave

Jel se čuje do tebe? Ne znam koliko si daleko od ZGNe znam, nisam ispratio, ali znam da trešti kilometrima daleko.
![]()
Tačno svaki narod ima svoje budale i to se razmnožavaju ubrzano posljednjih godina.Nisam, ali divno, geni kameni
Pogledajte prilog 1752364
Pogledajte prilog 1752365
Inače, ja najviše volim spontane komentare ljudi
Ali najjači je Informer kada piše o Ustašijadi.Pogledajte prilog 1752515
@Jugoslav Čvarak
SDPrdare su definitivno najveća sramota Hrvatske, u pravu si
Još sam se juče začudio što ne prenose ništa, ali evo apdejtovali su se. Verovatno nisu mogli jer im je napadnuta reporterka pa su bili zauzeti studentima teroristima.Ali najjači je Informer kada piše o Ustašijadi.
![]()
Još sam se juče začudio što ne prenose ništa, ali evo apdejtovali su se. Verovatno nisu mogli jer im je napadnuta reporterka pa su bili zauzeti studentima teroristima.
Zamišljam scenu da se s ovim pojavim na koncertu.
Jesam, to je mislim želio reći da su za Dom Sportova spremni, pa se sprdao.@Jugoslav Čvarak
Jel si vidio što su Miletu iskopali neku snimku iz naftalina pa ga sad tovare da je Škejo?
Pogledajte prilog 1756420
Mislim da čak nije ni rekao 'za dom', ali njegova potreba da se opravda, umjesto da dabl daunuje, je patetična.Jesam, to je mislim želio reći da su za Dom Sportova spremni, pa se sprdao.