Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.788
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vozim gradski autobusDobro, onda barem napiši što radiš?
![]()
Dok je on gradio kucu ti si zazivao duse i divanio, to ti je prica o tri prasetaMeni je prijatelj u Muenchenu odlične novce zarađivao na noćnim taksiranjima.
Ta njegova firma je praktički simulirala cijelonoćne autobuse, imali su kombije kojima su išli od jedne autobusne stanice do druge i kupili ljude.
Možda je malo opasno, ali kaže da nikada nije imao više para, pa kuću si je praktički isfinancirao.
Ali malo mi se taj posao čini opasnim.Dok je on gradio kucu ti si zazivao duse i divanio, to ti je prica o tri praseta
bitno je da je Zapadna, Njemackoj se u zube ne gledaAli malo mi se taj posao čini opasnim.
Nego zanimljivo, nitko od nas Jugovića da se otisne na sjever Njemačke, ili Bavarska ili BW.
Da, ali nije ni ta Njemačka ono što je bila, ali OK.bitno je da je Zapadna, Njemackoj se u zube ne gleda
30% non-binarnog stanovnista i 100% pro-izraelskog, fantasticno za nas butt-mitzveDa, ali nije ni ta Njemačka ono što je bila, ali OK.
To zvuci kao dobra biznis ideja. Nego ja nemam ni vozacku (zezam se za posao vozacice)Meni je prijatelj u Muenchenu odlične novce zarađivao na noćnim taksiranjima.
Ta njegova firma je praktički simulirala cijelonoćne autobuse, imali su kombije kojima su išli od jedne autobusne stanice do druge i kupili ljude.
Možda je malo opasno, ali kaže da nikada nije imao više para, pa kuću si je praktički isfinancirao.
Pa dobra je biznis ideja, ali ne bi se baš ljudi otimali za takav posao. Zato mi prijatelj i jeste bio toliko dobro plaćen.To zvuci kao dobra biznis ideja. Nego ja nemam ni vozacku (zezam se za posao vozacice)
Nema lakih poslova za emigrante, pogotovo na pocetku. Ali kinta nije losa, posebno u zanimanjima za koje se Einheimische ne otimaju.Pa dobra je biznis ideja, ali ne bi se baš ljudi otimali za takav posao. Zato mi prijatelj i jeste bio toliko dobro plaćen.
Ne sekiraj se, vremenom će 100% biti bolje.Nema lakih poslova za emigrante, pogotovo na pocetku. Ali kinta nije losa, posebno u zanimanjima za koje se Einheimische ne otimaju.
Kako nije lakse, neuporedivo u svakom pogledu. Nema sekiracije za sada.Ne sekiraj se, vremenom će 100% biti bolje.
Kada Njemac vidi da se trudiš i zalažeš, napredovati ćeš sigurno.
Već ti je vjerujem i sada lakše nego u Srbiji, a može ići samo na bolje.
"i puše strancima"...reče JK
Idem provjeriti što je novo objavila."i puše strancima"...reče JK
Da li misli da trijeba da puše domaćima![]()

Sviđa mi se što koristi pravi naziv nama susedne državePogledajte prilog 1723487
Hhhmmmm... malo nezgodno da ja -U-staša ovo komentiram, najmudrije je sačekati neki drugi upis.

moj omiljeni Ujak (posle tebe)Hrobiša se vratio.
![]()