момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.550
Ako te inspiriše da probaš Ciorana, bit ćeš mu prviInspiriše, to ti je još gore.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako te inspiriše da probaš Ciorana, bit ćeš mu prviInspiriše, to ti je još gore.
Biti će masa mladeži, čak ne nužno desno nastrojene.Thompson prodao više od pola miliona ulaznica, srušen svjetski rekord
Kako komentiras to sto ces biti jedini Hrvat koji sedmog srpnja nece biti na Hipodromu? Sram li te je makar malo?
@Jugoslav Čvarak
Da, ne moze nama tamo neka Mirela naredjivati sta cemo slusat. Tomson kao da je predvideo desavanja na Porinu sa onom svojom 'Sude mi':Biti će masa mladeži, čak ne nužno desno nastrojene.
80% publike će biti ispod 21 godinu, za to ruku u vatru stavljam.
Ovo je sindrom zabranjenog voća, kao i apologetskog narativa prema NDH, čisto da se ne zavaravamo, ali prije svega sindrom zabranjenog voća.
Za ovo se Marko prije svega može zahvaliti Mireli i ostaloj lijevo-liberalnoj bulumenti koji su pozivali na bojkot i sl.
Kao što je rekao Marilyn Manson - hvala svima koji ste pozivali na zabrane, učinili ste me popularnijim nego što sam mogao sanjati.
Mislim da je te stihove Škoro zavapio i napisao.Da, ne moze nama tamo neka Mirela naredjivati sta cemo slusat. Tomson kao da je predvideo desavanja na Porinu sa onom svojom 'Sude mi':
Sude mi
Zato što svoje volim
Volim najviše
Što sam branio moje najdraže
Kako si odmah pohitao da se pravdaš, da te ne bih proglasio emotivnim i dobrim čovjekomBtw., ženska osoba s kojoj sam najdulje bio u vezi, neka četiri tjedna, ali smo se viđali samo vikendima
Nisam ništa pohitao, već sam...Kako si odmah pohitao da se pravdaš, da te ne bih proglasio emotivnim i dobrim čovjekom
Često se desi da se dobri ljudi ne podnose međusobno zbog različitih pogleda na svet, što je slučaj s tobom i Markom P.Nisam ništa pohitao, već sam...
Uglavnom, bolje se drži Thopmsona!!!
Taj čovjek mi je u rodu.Često se desi da se dobri ljudi ne podnose međusobno zbog različitih pogleda na svet, što je slučaj s tobom i Markom P.
Dođe ti neki dalji -U-jak takoreći.Taj čovjek mi je u rodu.
Ne znam točno po kojoj liniji, ali batici @Krishna sam objašnjavao da sam s Markom u rodu, on je na to sve Perkoviće proglasio pravoslavcima.
Po kojoj liniji, ne znam, ali koliko se on srami mene, toliko se ja sramim njega...
Nego, da budemo precizniji, ne sramim se ja njega ni trunke, on je ono čega se mi sramimo obostrano, ali ja sam spreman sjesti i popiti zajedničku kavu, u istoj mjeri, u kojoj se on gnuša mene.
Čak dalje, Marko bi s gađenjem odbio razgovor samnom.
Škoro je hot. Malo i priča tako kao mi u Sremu pa mi se još više djasviMislim da je te stihove Škoro zavapio i napisao.
Btw., ženska osoba s kojoj sam najdulje bio u vezi, neka četiri tjedna, ali smo se viđali samo vikendima, obožavala je Škoru.
Presnimio sam joj Škorinu audiokazetu "Sitan vez".
Bila je oduševljena.
Uglavnom, nogirala me nakon tih nekoliko tjedana preko SMS poruke, a ja se otišao napiti od tuge.
Ili od sreće.
Uglavnom, znao sam da se ta činjenica treba zaliti.
Ponekad pomislim kako bi to bilo, kao Jean-Luc Picard kada se probudi kraj obitelji koju nikada nije imao, ali onda nekako dođem do zaključka da to nisam ja.
Sjećam se da si napisala da ti je "Sude mi" super.Škoro je hot. Malo i priča tako kao mi u Sremu pa mi se još više djasvi

zato je sad Skoro tu gde jeste (propali politicar), a tvoj rodjak Mare puni HeathrowSjećam se da si napisala da ti je "Sude mi" super.
Mislim da su on i Thompson nešto prekinuli suradnju, zato što je ovaj čak i Škori bio preekstreman.
Ne bojim se ja za Škorino imovinsko stanje nimalo.zato je sad Skoro tu gde jeste (propali politicar), a tvoj rodjak Mare puni Heathrow
Ja san navija za njega, dilova je najdobronamernije od svih, mislim da bi on s jedne i djuka bizon s druge strane, imali odlicno bilateralnu saradnjuNe bojim se ja za Škorino imovinsko stanje nimalo.
Tompson je škorpija, moj tim.