Kafić Bife Doris

Evo jedan Dance Macabre iz lokalnog kafića
Screenshot_20250330-200606~2.png

Nisam, ali mislim da smo već pričali o tom filmu.
Meni je problem kod tih azijskih folklor hororaca što tu ne znaš tko koga i zašto, čast iznimkama.
Pa sjeti se onog poznatog šamanskog, južnokorejskog, ja se na pola filma pogubio i ugasio.
Baš htedoh napisati da je film nešto između Wailinga i Noroija, ima sve te dalekoistočne paganske elemente sa kojima mi je teško da se identificiram.

Baš htedoh napisati da je film nešto između Wailinga i Noroija, ima sve te dalekoistočne paganske elemente sa kojima mi je teško da se identificiram.
E da, Noroi kada sam gledao... usralo mi se gov*no od straha, a jaja histerično zgrabila kitu, tresu se i ne puštaju.
Božesačuvaj da bi to opet gledao (oni povješani fetusi po šumi), ali kao što kažeš, meni tu ništa nije jasno, jedino u Noroi koji sam gledao do kraja, ispalo da je mali zlikovac koji u završnoj sceni napravi krš i lom.
Iskreno,mislim da ni Azijatima njihovi vlastiti horori nisu jasni.

E da, Noroi kada sam gledao... usralo mi se gov*no od straha, a jaja histerično zgrabila kitu, tresu se i ne puštaju.
Božesačuvaj da bi to opet gledao (oni povješani fetusi po šumi), ali kao što kažeš, meni tu ništa nije jasno, jedino u Noroi koji sam gledao do kraja, ispalo da je mali zlikovac koji u završnoj sceni napravi krš i lom.
Iskreno,mislim da ni Azijatima njihovi vlastiti horori nisu jasni.
da, Noroi je savrsen film

ma oni imaju celu tu mitolosku estetiku sa kojom se tesko konektujem, kad bi neki zapadnjacki redatelj napravio pandan samo sa krscanskim demonoloskim opusom, bilo bi super.

Crče. Znači tvoje trolovanje se ne zaustavlja na forumu, pritom i isti avatar koristiš.
Ovo su jako ozbiljne stvari, radi se o dodatna dva plaćena dana godišnje.
Namjerno sam naveo točku tri s ateistima i ostalima, kako bi ih stjerao u kut.
Moram priznati da sam navodeći židovske vjerske praznike u sebi osjećao nekakvu perverznu nasladu i zadovoljstvo.

✡️🕎

Ovo su jako ozbiljne stvari, radi se o dodatna dva plaćena dana godišnje.
Namjerno sam naveo točku tri s ateistima i ostalima, kako bi ih stjerao u kut.
Moram priznati da sam navodeći židovske vjerske praznike u sebi osjećao nekakvu perverznu nasladu i zadovoljstvo.

✡️🕎
Tako su ovi srbijanski naci mimeri stavljali Mladiceve fotke obojene u zastavu Izrailja, kao 'ne mozete sad da nas kaznite, mozemo vas optuziti za antisemitizam'

Nisan ja fan animea, ali ovaj projekt mi je bio simpatican. Je l' si video Mijazakijevu reakciju?
Ghibli slobodno gledaj, ne moraš biti anime fan.
Iskreno nisam tu priču ispratio tako da ne znam što je Miyazaki rekao, ali mi prijatelj već danima šalje te 9GAG-ove, najsvježije od jutros:

IMG-20250331-WA0001.jpg

IMG-20250331-WA0000.jpg

I nakon toga jednu da me oporavi od šoka:

IMG-20250331-WA0002.jpg

Back