Kafić Bife Doris

Znači jedan šutne pernicu, drugi mu zaprijeti triskom, nastavnica sve to evidentira u e-dnevnik i ovaj konj se ide petljati u posla djece koji idu u drugi osnovne.
od djecjih posala matori dripci prave dramu.

gledam moja dva necaka (7 i 5), trce po parku, ovaj od 7 je bjesan i pokusava da stigne ovog od 5 da bi mu uzeo loptu, ovaj od 5 sav srecan sto sedmica ne uspeva, umire od smeha, u sledecem momentu sedmica ga stize i uzima loptu uz porugu i pokazivanje srednjaka. situacija se drasticno preokrece jer je petica sad uplakana i vija sedmicu, koji je zadovoljno nasmijan. za to vreme, normalna keva sedi pored, pusi elektronski cigar i boli je pichka.

Screenshot_20250329_115053_Instagram.jpg

Šta načini od kose, mila Kajsa

@момоа, kakav ti je to avatar?

:eek:

Pa to čak ni ja ne bi stavio, a jedan sam od onih koji bi sutra pustio Ukrajinu niz vodu, samo da udobrovoljim kratkonogog KGB jazavca iz Kremlja.
To je odgovor na njihov pokušaj da mi ukinu pravo na avatar, pa sam se odlučio da bude ROC

Kad smo kod toga, ispostavilo se da je usprkos tvojim viđenjima, IQ trenutno prebiva u Splitu:

Screenshot_20250329_143232_Chrome.jpg

To je odgovor na njihov pokušaj da mi ukinu pravo na avatar, pa sam se odlučio da bude ROC

Kad smo kod toga, ispostavilo se da je usprkos tvojim viđenjima, IQ trenutno prebiva u Splitu:

Pogledajte prilog 1705651
Pa koji ti je bio avatar da su ga zabranili?

Ovaj natpis garant nažvrljao neki crnoprsti Hajduk-Jugend jazavac očiju boje mazuta.

🤣

Pa koji ti je bio avatar da su ga zabranili?
Prvo onaj sa likom Čedomira Advokatovića, međutim ispostavilo se da nije bio problem sam Čeda nego ukrajinska zastava u pozadini, a to što Mačevalac ima sistem s-400 sa ruskom zastavom nikakav problem nije.

Drugi je bila neka AI generisana zastava koja obuhvata LGBT, Izrael i EU
365147.jpg

Ovaj natpis garant nažvrljao neki crnoprsti Hajduk-Jugend jazavac očiju boje mazuta.

🤣
Split konta ono što cila Hrvatska ne konta: neprijatelj su i Srbi i Rusi, a ne samo jedni od ta dva.

Prvo onaj sa likom Čedomira Advokatovića, međutim ispostavilo se da nije bio problem sam Čeda nego ukrajinska zastava u pozadini, a to što Mačevalac ima sistem s-400 sa ruskom zastavom nikakav problem nije.

Drugi je bila neka AI generisana zastava koja obuhvata LGBT, Izrael i EU
Pogledajte prilog 1705660

Split konta ono što cila Hrvatska ne konta: neprijatelj su i Srbi i Rusi, a ne samo jedni od ta dva.
Samo da znaš da ti ja nikada ne bi obrisao avatar, pa sve da staviš i Bibi Belzebuba.
Dakako da bi se u sebi potiho zgražao, ali ga ne bi brisao.

Zemljotres na Tajlandu

Milojko🤷‍♂️: Tako je to kad promovišete lejdibojeve i nakaradne vrednosti.
Lokalni Sveštenik :pop:: Lepo kaže u Bibliji da će bog kazniti svakog ko se od njega udalji.

Pogledajte prilog 1706408

Jugoslav na aparatima, a nama normalnim Hrvatima duša plače od sriće
Neće Hrvati u tom broju jurišati na neki nastup u Lisinskom, ne boj se, već na hipodrom za konje, gdje im je uostalom i mjesto.
A i nisam ja Mirela da bi dijelio zabrane, samo kažem da lika ne slušam i da mi nije jasna ta pomama oko koncerta, tj. pogotovo histerija oko zadnje pjesme koja je onako... totalno bez veze.

Neće Hrvati u tom broju jurišati na neki nastup u Lisinskom, ne boj se, već na hipodrom za konje, gdje im je uostalom i mjesto.
Pi i nisam ja Mirela da bi dijelio zabrane, samo kažem da lika ne slušam i da mi nije jasna ta pomama oko koncerta, tj. pogotovo histerija oko zadnje pjesme koja je onako... totalno bez veze.
A šta triba, da slušamo tamo neku Josipu Lisinski dok je sudbina Europe ugrožena, što od Rusa, što od Srba.

Ovo je pokazatelj da je hrvatski narod budan i da nije zaspao na straži, kako Marka to kopka u pjesmi

A šta triba, da slušamo tamo neku Josipu Lisinski dok je sudbina Europe ugrožena, što od Rusa, što od Srba.

Ovo je pokazatelj da je hrvatski narod budan i da nije zaspao na straži, kako Marka to kopka u pjesmi
Bilo bi Plenkyju pametnije da se krene ulizivati Putinu, ne mora toliko kao Orban, ali neka zauzme pomirljiviji stav, poput Zokelea.
A magarac Thompson neka na hipordomu reve među kobilama i konjima koji su ga došli poslušati, što ću im ja.

Bilo bi Plenkyju pametnije da se krene ulizivati Putinu, ne mora toliko kao Orban, ali neka zauzme pomirljiviji stav, poput Zokelea.
A magarac Thompson neka na hipordomu reve među kobilama i konjima koji su ga došli poslušati, što ću im ja.
Plenki je najveci drzavnik u povesti Hrvatske, cuo sam da ce ista izdvojiti nekoliko milijardi za napajanje novooformljenog europskog obrambenog sustava

Back