Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.956
Bivši suprug moje sestrične koji na e-dnevniku visi kao nespašen i njegova bapska reakcija na dječja posla.Ća je ovo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bivši suprug moje sestrične koji na e-dnevniku visi kao nespašen i njegova bapska reakcija na dječja posla.Ća je ovo?
od djecjih posala matori dripci prave dramu.Znači jedan šutne pernicu, drugi mu zaprijeti triskom, nastavnica sve to evidentira u e-dnevnik i ovaj konj se ide petljati u posla djece koji idu u drugi osnovne.

To je odgovor na njihov pokušaj da mi ukinu pravo na avatar, pa sam se odlučio da bude ROC@момоа, kakav ti je to avatar?
Pa to čak ni ja ne bi stavio, a jedan sam od onih koji bi sutra pustio Ukrajinu niz vodu, samo da udobrovoljim kratkonogog KGB jazavca iz Kremlja.
Pa koji ti je bio avatar da su ga zabranili?To je odgovor na njihov pokušaj da mi ukinu pravo na avatar, pa sam se odlučio da bude ROC
Kad smo kod toga, ispostavilo se da je usprkos tvojim viđenjima, IQ trenutno prebiva u Splitu:
Pogledajte prilog 1705651
Prvo onaj sa likom Čedomira Advokatovića, međutim ispostavilo se da nije bio problem sam Čeda nego ukrajinska zastava u pozadini, a to što Mačevalac ima sistem s-400 sa ruskom zastavom nikakav problem nije.Pa koji ti je bio avatar da su ga zabranili?
Split konta ono što cila Hrvatska ne konta: neprijatelj su i Srbi i Rusi, a ne samo jedni od ta dva.Ovaj natpis garant nažvrljao neki crnoprsti Hajduk-Jugend jazavac očiju boje mazuta.
![]()
Samo da znaš da ti ja nikada ne bi obrisao avatar, pa sve da staviš i Bibi Belzebuba.Prvo onaj sa likom Čedomira Advokatovića, međutim ispostavilo se da nije bio problem sam Čeda nego ukrajinska zastava u pozadini, a to što Mačevalac ima sistem s-400 sa ruskom zastavom nikakav problem nije.
Drugi je bila neka AI generisana zastava koja obuhvata LGBT, Izrael i EU
Pogledajte prilog 1705660
Split konta ono što cila Hrvatska ne konta: neprijatelj su i Srbi i Rusi, a ne samo jedni od ta dva.
: Lepo kaže u Bibliji da će bog kazniti svakog ko se od njega udalji.Ti bi bio još odgovorniji moderator nego moja Svetost, siguran samSamo da znaš da ti ja nikada ne bi obrisao avatar, pa sve da staviš i Bibi Belzebuba.
Dakako da bi se u sebi potiho zgražao, ali ga ne bi brisao.
Pa da, ne bih apsolutno ništa radio, čak ni onaj minimum minimuma.Ti bi bio još odgovorniji moderator nego moja Svetost, siguran sam
Na takvog forumu imao bih bar 4 nalogaPa da, ne bih apsolutno ništa radio, čak ni onaj minimum minimuma.
Šta se dešava sa protestima u Gruziji (ako si još uvek tamo)?Milojko
promenila sam 3 države od GruzijeŠta se dešava sa protestima u Gruziji (ako si još uvek tamo)?
ahahhaahhaahah
Neće Hrvati u tom broju jurišati na neki nastup u Lisinskom, ne boj se, već na hipodrom za konje, gdje im je uostalom i mjesto.
A šta triba, da slušamo tamo neku Josipu Lisinski dok je sudbina Europe ugrožena, što od Rusa, što od Srba.Neće Hrvati u tom broju jurišati na neki nastup u Lisinskom, ne boj se, već na hipodrom za konje, gdje im je uostalom i mjesto.
Pi i nisam ja Mirela da bi dijelio zabrane, samo kažem da lika ne slušam i da mi nije jasna ta pomama oko koncerta, tj. pogotovo histerija oko zadnje pjesme koja je onako... totalno bez veze.
Bilo bi Plenkyju pametnije da se krene ulizivati Putinu, ne mora toliko kao Orban, ali neka zauzme pomirljiviji stav, poput Zokelea.A šta triba, da slušamo tamo neku Josipu Lisinski dok je sudbina Europe ugrožena, što od Rusa, što od Srba.
Ovo je pokazatelj da je hrvatski narod budan i da nije zaspao na straži, kako Marka to kopka u pjesmi
Plenki je najveci drzavnik u povesti Hrvatske, cuo sam da ce ista izdvojiti nekoliko milijardi za napajanje novooformljenog europskog obrambenog sustavaBilo bi Plenkyju pametnije da se krene ulizivati Putinu, ne mora toliko kao Orban, ali neka zauzme pomirljiviji stav, poput Zokelea.
A magarac Thompson neka na hipordomu reve među kobilama i konjima koji su ga došli poslušati, što ću im ja.