момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.561
Ma super si.Osećam se krajnje čudno, a uopšte mi nije smešno jer mi kosa povremeno ima faze opadanja. Ukratko kosa mi nije naročito bujna.
Kod žena nije bitno koliko je kosa bujna nego koliko je kratka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma super si.Osećam se krajnje čudno, a uopšte mi nije smešno jer mi kosa povremeno ima faze opadanja. Ukratko kosa mi nije naročito bujna.
Casja ? Jel ta norvežanka šveđanka ruskinja? Neka severnjakinka jeste
ŠvedkinjaCasja ? Jel ta norvežanka šveđanka ruskinja? Neka severnjakinka jeste
Ušao si u Momu takorećiEvo svrnuh danas u ovaj bife Momo pa se sjetih Momcila....a mogli bi ovu kafanu odje preimenovati tako
Pogledajte prilog 1703895
Iskreno cesto jedem po tim brzim hranama al kad Sam vec odje gledam Ici u te domace naspram ovih americkih lanacaUšao si u Momu takoreći
Kad izađem uz Meka uvek se osećam grešno, za razliku od Ikeainog restorana, gde služe skoro isključivo zdravu hranu ako izuzmemo onaj hot dog, ali to nije u okviru restorana)Iskreno cesto jedem po tim brzim hranama al kad Sam vec odje gledam Ici u te domace naspram ovih americkih lanaca
Trulo bi mi bilo jesti mek odje uglavnom gledam da jedem ribu i morske plodove jer je bas dostupnoKad izađem uz Meka uvek se osećam grešno, za razliku od Ikeainog restorana, gde služe skoro isključivo zdravu hranu ako izuzmemo onaj hot dog, ali to nije u okviru restorana)
samo širokoTrulo bi mi bilo jesti mek odje uglavnom gledam da jedem ribu i morske plodove jer je bas dostupno
Incuni i losos nista ispodsamo široko
Čitam 'inceli i losos'Incuni i losos nista ispod
To je arapski insaan, koren reči je "neko ko zaboravlja," dakle ljudska bića su sklona tomeZar nije inćun bošnjačka reč za ljudsko biće
To neki glavesina Ili tome slicnoZar nije inćun bošnjačka reč za ljudsko biće
Da, kad Edo kaže 'a možda i nisam ja sam jedan dobar insan'To je arapski insaan, koren reči je "neko ko zaboravlja," dakle ljudska bića su sklona tome
neki ljudi mozda i nisu vise od toga, zasto osudjivatiovo agresivno okretanje na tiktoku u cilju pokazivanja jaw line-a mi je kao kad dovedu kerove na izložbu pa ih pokazuju iz svakog ugla
ljudi svode sebe na jebenu vilicu
a otkad se kod njih koriste hromozomi kao oznaka za spola slušaj sad ovo
bila ti u jednom kovorkingu koji drže Rusi
na WC-u: XX , i XY
![]()
treba spasiti Soroša po svaku cenu
nek sam i to rekla

da, to je stvarno uzasno kad je u pitanju barbarska nacija koja nema osnovnu kulturu, docim mi Jevreji smo vec drugoGde god sam bila prave državu u državi.
Ništa na lokalnim jezicima. Apsolutni ignor države u kojoj su. Imaju svoje škole, lokale, prostore.
oni su veća ciganija od nasima jedna ispravna stvar vezana za Ruse u Srbiji, a to je da nas gledaju kao ciganiju i (pod)svesno preziru.
A pazi, kad nabrajaš osobine ponaosob ispadne da su neki Šveđanioni su veća ciganija od nas
mene iskreno iritira ta ideja koju iz nekog razloga ljudi kod nas imaju o Rusima,A pazi, kad nabrajaš osobine ponaosob ispadne da su neki Šveđani
1. Beli
2. Hladnokrvni
3. Gade se Srbadije
Sve ispravno, ko bi rekao da je reč o takvim barbarčinama