Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 34.474
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas se biju dve najvaznije bitke na Balkanu, jos od Maricke i Kosovarske:
Sto nas tol'ko ne volisŠto bih dao za potpisanu vrećicu na stolu i onu sliku na zidu.
Pogledajte prilog 1698108
Pogledajte prilog 1698110
![]()
vise te volim kad se drzis nadnaravnih tema
Bošnjaci, Hrvati, Srbi, prema sva tri naroda sam jednako sumnjičav.Sto nas tol'ko ne volis
Ima jedan Jubito filmić, žao mi što ga ne mogu pronaći, pokušam opet.vise te volim kad se drzis nadnaravnih tema
sta je Jubito?Ima jedan Jubito filmić, žao mi što ga ne mogu pronaći, pokušam opet.
to je neko debankovanje citave price?Evo našao iz prve, ne mogu vjerovati, a prije sam bezuspješno pokušavao:
Youtube, po nekom neo-U-staškom HDZ ministru policije iz drevnih vremena.sta je Jubito?
e jbg, 6 minuta da slusam ujkastog ministra policije. Mnogo.Youtube, po nekom neo-U-staškom HDZ ministru policije iz drevnih vremena.
Nije baš tako i u ovim godinama me pomalo strah ponavljati takve stvari, ali možda donekle demistificira sve to.to je neko debankovanje citave price?
Ne čuješ se posle 3 min, 's druge strane čuo sam da su ljudi...' i tu zamutavi.Nije baš tako i u ovim godinama me pomalo strah ponavljati takve stvari, ali možda donekle demistificira sve to.
Naglasak je na DONEKLE.
Najveći problem u toj priči je...
Joj, nemam volje više tipkati, ide audiozapis.
https://voca.ro/18ZhrGG66wPo
e da se u tebe neko zaleti, al nece ...pa već su se zaleteli u neku ženu, u bolnici je
Pa to se podrazumijeva.Ti kažeš da 'nema neke koristi', međutim meni kao hard kor nihilisti nije niti potrebna korist, dovoljno bi me zapanjila mogućnost da ovaj svijet nije sve što postoji, time što bi čaša ili pfening sami od sebi počeli da se mrdaju