Kafić Bife Doris

vE1pEbVc12gA8wpQ-generated_image.jpg

Kafa 9e ovi brate nisu normalni, kriju meni, moraš da ga skeniraš, i kad ga otvoriš i dalje nema cene, tek u nekom momentu shvatiš da se neko ozbiljno zajebava s ljudima na aerodromima.

Odem kod mog internet provajdera, naplati mi vodu manje, jer zbog što sam mu dala 150 dinara da ima srpske novčanice pošto mi je pokazao celu kolekciju novčanica koje skuplja: dobro se dobrim vraća😁

Ti kažeš da 'nema neke koristi', međutim meni kao hard kor nihilisti nije niti potrebna korist, dovoljno bi me zapanjila mogućnost da ovaj svijet nije sve što postoji, time što bi čaša ili pfening sami od sebi počeli da se mrdaju

Ti kažeš da 'nema neke koristi', međutim meni kao hard kor nihilisti nije niti potrebna korist, dovoljno bi me zapanjila mogućnost da ovaj svijet nije sve što postoji, time što bi čaša ili pfening sami od sebi počeli da se mrdaju
Pa to se podrazumijeva.
Nije potreban neki zbunjeni, petparački "duh" bez glave i repa, koji ti objašnjava svijet.
Uzemljen si u ovom svijetu, sigurno ti ne treba neki vandimenzijski vanzemaljac objašnjavati kako i što.

Što se tiče "svijeta koji nije sve što postoji", bez brige, ne postoji onaj koji ga prije ili kasnije neće upoznati, pa bilo to za milijardu milijardi godina.

I to je to, vizualiziraš granicu uma, gledajući taj videozapis.
Međutim, to nije kraj, to čak nije ni najjadniji početak.
Zamisli koliko smo kukavni, kada ne možemo zamisliti početak, a kamo li kraj.
Pišem za sebe, ti si možda daleko bolji matematičar od mene, u to ne ulazim.

Ono što želim reći je da je magija daleko bliža u svakodnevnoj misli, ukoliko si se spreman udubiti, nego u nekom ritualu sa čašom i slovima.

Back