Kafić Bife Doris

Jovo-Bakić.jpg

"Главни захтев биће формирање прелазне владе, не могу да руше председника, јер знају да би тако ушли у сукоб са војском“, рекао је издајник Вучић.

vidi, vidi što se usro

"Главни захтев биће формирање прелазне владе, не могу да руше председника, јер знају да би тако ушли у сукоб са војском“, рекао је издајник Вучић.

vidi, vidi što se usro
Vojska je odustala i od Miloševića, ne od ovog golje

Entuzijazam ljudi oko njega je 0, Sloba je bar imao realne ljude koji su ga stvarno podržavali
spali su na prazne šatore i 1 studenta,
bukvalno su jedva imali njih trojicu za prilog

neki dan su ga izviždali a svi oko njega su bili mrtvi energetski, vidi se da tu ne postoji nikakav entuzijazam

a i valjda su do sada shvatili da je njegovo " ne dam_____" velika laž i znaju da bi prodao svakog od njih samo da sačuva svoju fotelju,

padaju svi oko njega kao glineni golubovi samo on ostaje,

spali su na prazne šatore i 1 studenta,
bukvalno su jedva imali njih trojicu za prilog

neki dan su ga izviždali a svi oko njega su bili mrtvi energetski, vidi se da tu ne postoji nikakav entuzijazam

a i valjda su do sada shvatili da je njegovo " ne dam_____" velika laž i znaju da bi prodao svakog od njih samo da sačuva svoju fotelju,

padaju svi oko njega kao glineni golubovi samo on ostaje,
Bukvalno bi pao brže nego Asad kad bi sutra Jovini Svedoci krenuli da ga ruše, samo bi se svi razbežali

Ne mogu, zato što me strah.
Zadnji put sam to radio kao klinac, kada sam npr. i skakao sa skakaonica od deset metara, danas bi to napravio jedino da me juri čopor razularenih Belzebuba i žele mi zabiti Menoru u srce.

🇮🇱✡️🕎🐈
Misliš da bi mogao invocirati nešto više nego prošli put, kad ti se javio spirit nekog nepismenog golje koji nije znao reći kako se zove

Back