момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.180
Bio je i neki avatar, kao mladić se drži za horizontalno postavljene Gene, kao da su rešetke u zatvoru
Fantastičan prikaz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio je i neki avatar, kao mladić se drži za horizontalno postavljene Gene, kao da su rešetke u zatvoru
Cilj mi je umigoljiti u tvoju obitelj, tazbinski.Ća znan, što kaže moja mentorica genetike Upisu, 'sudba je zapisana u kostima', evo ti si divan čovek uprkos potrebi da se afirmišeš kao rasist. Međutim kozmopolitski gen tvojih roditelja ti ne dozvoljava takvu mogućnost. S druge strane, ja sam nizak i faličan usprkos svemu.
Ajbg Tek Kako je meni sve su mi do pupkane postoje godine u kojima bih mogao imati nesto seksualno sa azijatkinjom, a da se ne osecam kao pjedofil
divno, ja cu se ponosno stidjeti rodjaka iz Crvene Drzave koji uci moju djecu nacistickim vrijednostima i govoriti im da se sklone od uncle Yuge. Kada se mom sinu obratis neadekvatnom zamenicom (npr he/him umesto hi/they), vristanje i negodovanje na takav obrat jedini je normalan odgovor s njegove strane.Cilj mi je umigoljiti u tvoju obitelj, tazbinski.
Da odselimo u Jameriku, zemlju beskonačnih mogućnosti.
Parkirao bi te negdje u Novoj Engleskoj, ili Narodnoj Republici Kalafonjriji, dok bi ja u Nevadu, Wyoming, Montanu, Texas, Alabamu, Mississippi, Aljasku.
Obilazili bi se za Thanksgiving i Božiće, obavezno bi ti dolazio u goste u pick-up vozilu, s velikom metalnom aktovkom na kojoj bi pisalo Liberty Vault, u kojoj bi se nalazio Mossberg 500 ili Remington 870, Ruger Alaskan u Casull kalibar verziji i još ponešto, djecu bi ti gledao oduševiti G.O.P.-om, puškaranjem, Ronald Reaganom.
Kao dar bi redovito donosio nekakav roadkill ili divlju svinju koju sam usput odstrelio, pa bi je kod tebe u dvorištu Bambiju ili gicanu derali kožu, vadili utrobu i trančirali meso.
![]()
![]()
mene sve gledaju s visineAjbg Tek Kako je meni sve su mi do pupka
Kada dođete u goste, uncle Yugi ih prvo uči štrojiti divlje prasce.divno, ja cu se ponosno stidjeti rodjaka iz Crvene Drzave koji uci moju djecu nacistickim vrijednostima i govoriti im da se sklone od uncle Yuge. Kada se mom sinu obratis neadekvatnom zamenicom (npr he/him umesto hi/they), vristanje i negodovanje na takav obrat jedini je normalan odgovor s njegove strane.

Pre bih djecu poverio Pi Didiju nego čoveku iz Crvene DržaveKada dođete u goste, uncle Yugi ih prvo uči štrojiti divlje prasce.
Ako me pitaš gdje ih vodim, reći ću da idemo u lunapark.
Ppppffffttttt... ništa lope kod mene ne bi naučili.Pre bih djecu poverio Pi Didiju nego čoveku iz Crvene Države
Tjerao bi ih da pucaju kao Dabro, uz cajkePpppffffttttt... ništa lope kod mene ne bi naučili.
![]()
Ali taj lik... kada bi ljevičaru dao da nacrta stereotipnu karikaturu desničara, nacrtali bi Dabra.Tjerao bi ih da pucaju kao Dabro, uz cajke
Dabro da dobije azil u Srbiji, samo zbog te scene.Ali taj lik... kada bi ljevičaru dao da nacrta stereotipnu karikaturu desničara, nacrtali bi Dabra.
![]()
Dabar je rođen u Beogradu.Dabro da dobije azil u Srbiji, samo zbog te scene.
Ozb? Što ne reče, da vodim čoveka na piće kad bude ovdeDabar je rođen u Beogradu.
Veliki je to gospodin.Ozb? Što ne reče, da vodim čoveka na piće kad bude ovde
Ovde je najveći grijeh što sluša srbijanske cajkare
Znači napada nije bilo, opet su slagali.Napadač na Selakovića sklopio sa tužilaštvom sporazum o priznanju krivičnog dela
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa osumnjičenim za napad na ministra kulture Nikolu Selakovića.
Kako se navodi u saopštenju tužilaštva, osumnjičenom M. T (40) je najpre određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati zbog postojanja sumnje da je „izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 stav 3 u vezi stava 1 Krivičnog zakonika na taj način što je pretnjom da će napasti na život i telo ugrozio sigurnost ministra kulture u Vladi Republike Srbije Nikole Selakovića“.
Prc Milojka
Izgleda da hoće.Hoće l 15og biti neke gužve
Dat će JHWHIzgleda da hoće.
Valjda neće. Kažu da su ovi mladi pametni, i da ne traže gužvu.Dat će JHWH
da se studente pita, šetali bi do bogojavljena i izvinjavali se za svako jaje u glavu lokalnog Jutke. Moramo mi Ivankini svjedoci preuzeti stvar u svoje šake.Valjda neće. Kažu da su ovi mladi pametni, i da ne traže gužvu.
Sve u svemu, videćemo.