Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.772
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pokusaj ubojstva sopstvenog pijuna
sns poslanik pogodio sns poslanicu, kazu friendly fire. i sad mi normalni ljudi treba da zalimo sto je ova zivotno ugrozena.šta je to?
ausns poslanik pogodio sns poslanicu, kazu friendly fire. i sad mi normalni ljudi treba da zalimo sto je ova zivotno ugrozena.
svaštaJedna je pogodjena u glavu od svog pobratima iz zadnje klupe, druga je bas u tom momentu dobila mozdani udar (valjda nevezano od spoljnih cinilaca). Obe su plave, zovu se Jasmina i u teskom su stanju navodno.
znala sam da će da ih ruši iznutra

Kao hrabri Cincinat iz rimskog vremena, Drug Vizionarevič Đilas trebalo bi da preuzme funkciju upravitelja zemlje kad je ona u kriziDeca traže Đilasa, i mi ne možemo da ih odbijemo.
alat glumaca lažnih opozicionara
Koji je ovo alat?
Ovaj je i tebe zeznuoPogledajte prilog 1692741
Ja sad više ne znam da l su ovo SNS botovi ili samo normalni ljudi koji uviđaju istinu. Sve se izmiješalo.

crkohJusticija Marinika vrti gedorama
Nema na vlast đilasovci dok nasrćete na trudne žene. I ne dižite zig hajl.Deca traže Đilasa, i mi ne možemo da ih odbijemo.
Misliš da bi Djilasovci uspeli da unesu ovo sve ds se nisu dogovorili sa SNS?Nema na vlast đilasovci dok nasrćete na trudne žene. I ne dižite zig hajl.