Kafić Bife Doris

Screenshot_20250111_232533_Instagram.jpg

Kad vidim ovako hot studente, pomislim da su možda stvarno neki ubačeni strani elementi. Mi nemamo hot ljude. Ok, osim Lanselota, al on je pravoslavni Hrvat.

Pro-ruski špijun hercegovačke geografije i srbijanskog etniciteta. Ima li viće izdaje još od pobune pravoslavnih Hrvata 1991., ajme mini.
Momiška mojne sa gađamo gomnima :mrgreen:

Koliko mi je poznato Milanovićevi su došli iz Hercegovine u Sinj ( ako se ne varam).
tu su pravoslavni "vlasi" dolazili iz Hercegovine, jedan kontinent se pokatoliči pa se otisne u dubinu, onda dođu drugi i tako, oni koji su bili rimokatolici pri samom dolasku su bili manjina, i bili su upisani kao rmk "vlasi" ( bunjevci).

Vlasi štokavci( Srbi).
O Ikavcima tog prostora bih isto mogao al da ne zamaram.

Momiška mojne sa gađamo gomnima :mrgreen:

Koliko mi je poznato Milanovićevi su došli iz Hercegovine u Sinj ( ako se ne varam).
tu su pravoslavni "vlasi" dolazili iz Hercegovine, jedan kontinent se pokatoliči pa se otisne u dubinu, onda dođu drugi i tako, oni koji su bili rimokatolici pri samom dolasku su bili manjina, i bili su upisani kao rmk "vlasi" ( bunjevci).

Vlasi štokavci( Srbi).
O Ikavcima tog prostora bih isto mogao al da ne zamaram.
Dobro, poenta je da je Milanović sumnjivog podrijetla

meni su super studenti ovako đuture ali kad počnu da se guraju onako neki iritantni brbljivci u prve redove odmah mi postane krindžno
jer ko se gura u te studentske plenume, samo onako najveći agresivci i dupeuvlakači

ja nisam ni znala da na mom faksu postoji neki studentski odbor ili kako se to već eto zove, ni sad ne znam

Mene niko nikad nije detektovao jbt, msm ja sam brisao sve slike, al bilo je da stoje tipa dan dva.
Po tome sam zaključio da bukvalno niko ne zalazi ovamo od ljudi koje ja znam.
Još kao mlađi sam stavljao i gifove i video kao relej.
pa dobro ali ti si generalno veoma politički korektan,
takva sam ja na fejsu

ovde želim da pišem bez filtera a da sutra moja mama i tetka nemaju problem u socijalnom da nešto recimo završe jer sam ja rekla da je Vučić gomno, na primer

pa dobro ali ti si generalno veoma politički korektan,
takva sam ja na fejsu

ovde želim da pišem bez filtera a da sutra moja mama i tetka nemaju problem u socijalnom jer sam ja rekla da je Vučić gomno, na primer
Pa i nisam..msm stvari koje ja pišem ovde i kako se ponašam, pa realno i samo bitisanje ovde bi se jako čudno odrazilo na mene da neko zna :lol:

Nema baš mnogo sličnosti sa mnom iz Rl-a u kontekstu ponašanja.

Back